Aldatıldım ve çok kötü hissediyorum, erkekler neden böyle davranıyor?

5 senedir tanışıyoruz ve 4 yıldır da sevgiliydik her şey güzeldi yani zamanla aşık olmuştuk biz birbirimize ve hep birbirimize destek olarak ilerledik bu zamana kadar zor durumlarımızda maddi manevi hep birbirimizin yanındaydık onun parası olmadığı dönemler internet konuşma paketini bile aldığımı bilirim ona bunu asla marifet diye söylemiyorum yanlış anlamayın o da aynı şekilde bana yaptı tabii parası olduğunda elinden gelenin en iyisini yaptı hep gerçekten sevmedi de diyemiyorum hani güzel şeyler hep söylerdi hediye eksik etmezdi bunlar tabii ki ölçmez sevgiyi tamamen biliyorum ama davranışları da iyiydi yani genel anlamda iyiydi bizim aramız ben ona o bana hep destek olduk elimizden geldiğince. Ama beni aldatmış ayrıldık sonra öğrendim beni aldattığını zaten. Gitmiş tarih yazmış biyografisine benimle ayrılır ayrılmaz 2025 geçen yıl Temmuz ayı tarih :) biz daha geçen ay ayrıldık bu beni çok üzdü ben bir şeyler iyi gidiyor zannederken böyle olması beni kahretti aldatılmış olmak ayrılık koymuyor bir noktada ama kandırılmak "zannetmek" insanı üzüyor. Ben yakın zamanda ablamı kaybettim ve aynı dönemde stresli zamanlar yaşıyordum bir sınav mülakat vardı önümde hâlâ da var bunlarla boğuşuyordum ve bu dönemde kilo aldım beni artık beğenmediğini sevmediğini söylemeye başladı ki öncesinde bana bayıldığını çok güzel olduğumu söylerdi birkaç kilo almış olmam bunu etkilememeli ya Allah aşkına zamanla kırıcı konuşuyordu işte zaman zaman ben bunlarla uğraşırken bir de. Sonra aniden ayrıldı bir hafta sonra tarih attı:) Gerçekten o kadar kötü hissediyorum ki. Hata bende bir noktada biliyorum üzülüyorum ama elimden bir şey gelmiyor yani severken seviyor gibiyken meğer bir yıldır aldatıyormuş beni ya. Diğer kızı da aldatıyor oluyor tabii ki bu durumda ama içim acıyor gerçekten yazın başından beri o kadar zor zamanlar yaşıyorum ki. Neden böyle? Erkekler niye böyle

Aldatıldım ve çok kötü hissediyorum, erkekler neden böyle davranıyor?