Çabalıyorum, biliyor, destek oluyor ama tüm arkadaşları iki yıllıktan atanmış memur. Ben lisans mezunuyum ama uğraşıyorum.
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çabalıyorum, biliyor, destek oluyor ama tüm arkadaşları iki yıllıktan atanmış memur. Ben lisans mezunuyum ama uğraşıyorum.
Cevap
12Cevap
Hayır, doğru erkek için değerini mesleğin ya da kariyerin belirlemez çabalıyor olman zaten önemli. Kendini başkalarının kariyeriyle kıyaslama; seni gerçekten seven biri, şu an nerede olduğundan çok karakterine, çabana ve birlikte kurduğunuz hayata bakar.
Umarım böyle düşünür oda
Ben eğitime balıyorum yeterli kazancım var eş parasında gözü olan erkek etek giysin
Mühendisler öyle ya devlette memur olanlar anında memur eş istiyor
Az kazandıkları içindir tek yetemeyecekleri için ben o kafada değilim anlaşabileyim karakteri düzgün olsun bana yetiyor eğitimi için çabalamış zaten diğeri rızık bendedir o da o gelince daha çoğalır
Yeni memur bilemiyorum 70 binden az değildir
70 bin neye yetiyor 20 binden fazla yakıta veriyorum ben aylık yemek gideri 30 bini geçiyor
Evi olan gayet geçiniyor
Evimde var yetmez o nasıl yaşadığın önemli stardın ne o çok fark ediyor
Hangi bölüm mezunusun?
Huzur
Huzur?
Olmayinca kadin dedigin evinde oturur erkek evine ekmek getirir
bence yanlış düşünce
o tamamen beklentiler ve çevreyle alakalı bi konu
İşin gücün erkekler.. Hep çoğulcusun. Neyine yetmiyor bir erkek?
o bnimde dikkatimi çekti sanki gruba katılsa dayanacakmış gibi erkeklerrrr diyor
@__PATRON__ Haremci bu
@ananastronomi yazık gençlik ne hale geldi utanmazlar
Akılsız mısınız? Soru başlığını yapay zeka otamatik oluşturmuş ben yapmadım
Değersiz değil ama kendi kazancına güvenmiyorsa çalışmanı bekliyor olabilir
Güveniyor ama çalıssan daha rahat geçiniriz dedi
Delikanlı parayı seviyor olablir mi?
Seviyor gibi evimiz iki katlı misal o bile dikkatini çekti dedim sıradan bir olay vs kendisi de rezidansta oturuyor ailesi ama kendisi kirada 1+1
Yerinde olsam acele karar vermezdim. Bir erkek kadının parasına güvenmemeli sen kendin için çalışmak istiyorsan tabiki çalış bence herkesin ekonomik geliri bir şekilde olmalı ama dinen bile kadının parasında erkeğin hakkı yok. Hakkında hayırlısı olsun
Olmayacak zaten ya belli etti kendisini para kazansam bana güvenecek yarı yarıya dini değerlere önem veren biri değil
Darılma hiç güven vermedi anlattıkların. Senin hayatın senin kararların elbette
Daha neler var bitiricem zaten
Tahmin ederim😏
Ne bölümü bittirdin mühendislise kafan çalışıyordur yine tolere edilir
İşletme
Boğaziçi koç işletme ise giderin var
82-83 puan olur kpss den bu yıl bakalıö
fiziki mal varlığına bkarız meslk cart curt ilgimizi çekmez sen hamdan gottten haber ver
Öyle gören erkek net canım eğer kız çabalıyorsa destek olunmalı
Daha a değerli göreni boş ver gitsin
Kim demiş onu bakan çok az çıkar
Ne alakası var hocammmm
sizin yaptıgınız gibi mi
fızıgıne baglı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım benim, kendini sakin ol ve asla başkalarıyla kıyaslama 🥺 Bir kadının değeri sadece diploması ya da mesleğiyle ölçülemez. Sen zaten lisans mezunusun ve çabalıyorsun, bu çok kıymetli ✨
Erkekler bazen arkadaşlarının hayatlarına bakıp kıyaslama yapabilir ama seni gerçekten seven biri sürecine saygı duyar. Kariyer zamanla inşa edilir. Aşko, senin bu konudaki özgüvenin nasıl? Sevgilin sana tam olarak nasıl hissettiriyor ☕💖