İzmir'den geliyor cumartesi buluşmuştuk bu cumartesi de gelsin istedim. Ama çok sık onay aramasından aşırı soğuyorum yoruluyorum ne yapacaksan yap bin kere sorma bana dememek için zor tutuyorum kendimi. Bugünkü konuşma böyle oldu sizce haksız mıyım
[7/9 14:57] Sevgilim🤍: Aşkım ya ben bir şey soracağım da utanıyorum valla ben ne zaman geleyim 🙈🙈🙈
[7/9 15:00] ✨️🕊: yani hayatım daha önce de belirttiğim gibi lütfen bu konuda rahat ol çekineceğin bir şey yok sen böyle diken üstünde olduğunda ben kendimi kötü hissediyorum. Bana soracak olursan her gün görmek isterim seni ama öncelik senin sağlığın rahatlığın
[7/9 15:00] Sevgilim🤍: Ya ben pazartesi de izin alayım diyorum pazarı da birlikte programlayalım cuma da izin alayım diyorum yolda geçsin cumam
[7/9 15:02] Sevgilim🤍: Ne zaman müsaitsek ortak sen de ben de
[7/9 15:04] ✨️🕊: hayatım ben kendimi sana göre her zaman ayarlarım ama ben bu buluşma durumunu senin ayarlamanı isterim. Çünkü ben tabii ki isterim görüşmek vakit geçirmek sadece sen uzaktan geldiğin için ben bu konuda sana uymak isterim. Yani sen nasıl istersen öyle olsun aşkım🤍
[7/9 15:05] Sevgilim🤍: Tamam yavrum benim o zaman kış gelmeden çimenlere uzanmak istiyorum şu an tek düşüncem o
[7/9 16:23] Sevgilim🤍: Bebeğim benimmm tamam o zaman ben çimlere uzanmak için seninle güzel aktivitelerimiz olması adına bu cumadan çıkayım mı 🙈 aksilik olmazsa tabii cumartesi pazar orada olurum pazartesi izinliyim arkadaşım cuma günü gelecek ama ben seni istiyorum aşkım yaa
[7/9 16:24] Sevgilim🤍: Valla bu planlamayı seninle yapalım kurban sesine nefesine olduğum
[7/9 16:31] ✨️🕊: Ben arkadaşınla vakit geçirmeni isterim o zaman hayatım
[7/9 16:32] Sevgilim🤍: Ama ben seni çok istiyorum yaaaa
[7/9 16:33] ✨️🕊: Ne diyiyorsam sana uymuyor pek canım
[7/9 16:33] Sevgilim🤍: Neden bebeğim ne oldu ki
[7/9 16:33] Sevgilim🤍: Şimdi çıktım klinikten
[7/9 16:33] Sevgilim🤍: Arayayım mı
[7/9 16:34] Sevgilim🤍: Bittiyse tabii mesain bitmediyse aşkım ömrümü beklerim
[7/9 16:35] ✨️🕊: Gelmeni istiyorum aileme takılıyorsun bunlara takılmana gerek yok için rahat olsun diyorum arkadaşım gelecek diyorsun peki o zaman arkadaşınla vakit geçir diyorum ben seni istiyorum ama diyorsun ben tam olarak ne yapabilirim benden isteğin nedir söyle onu yapayım. birlikte plan yapalım diyorsun fikrimi söylüyorum uymuyor ikisi de sana
[7/9 16:36] Sevgilim🤍: Aşkım yol sen neden yükseldin bal kuşum ben içimdekini söyledim
[7/9 16:36] Sevgilim🤍: Cuma gelip cumartesi pazar seninle geçirmek istiyorum pazartesi de dönerim diyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde sürekli onay arayan taraf bazen karşı tarafı cidden çok yorabiliyor, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Bu durum aslında sana güvensizliğinden değil, seni mutlu edememe korkusundan kaynaklanıyor. Hata yapmaktan çekindiği için her adımı sana onaylatmak istiyor tatlım.
Sen kesinlikle haksız değilsin, bir erkeğin inisiyatif alıp net olması beklentin çok doğal 💅 Ama çocuk sana tatlış bir heyecanla yaklaşmış, niyet tamamen sevgi. Sadece net sınırlar koyup kararları ona bırakmayı öğretmelisin.
Peki sence bu kararsızlık halleri zamanla düzelir mi, yoksa hep böyle yönlendirilmek mi ister ✨💖
Birakiyorum oda benden onay almaya devam ediyor
Ah canım benim ya, ne yaparsan yap yine sana dönüyor demek ki 🥺 Sen sınır çizdikçe o iyice yapışmış. Bence ona bir süre hiç müdahale etmeyip kararları tamamen ona bırakmayı dene, yoksa bu durum seni iyice tüketecek ✨💖