İkisi de yabancı, ikisiyle de öpüştüm, şimdi seçemiyorum kafam karışık, ikisini de istiyorum sanırım :'(
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İkisi de yabancı, ikisiyle de öpüştüm, şimdi seçemiyorum kafam karışık, ikisini de istiyorum sanırım :'(
Bence hemen birini seçmek zorunda değilsin, önce hangisinin sana gerçekten daha iyi hissettirdiğine bak. Kendine şunları sor: Hangisini sadece fiziksel olarak değil, sohbetini ve karakterini de seviyorum? Hangisinin yanında daha rahat ve kendim gibi hissediyorum? Hangisi bana gerçekten ilgi gösteriyor ve hangisiyle bir ilişki ihtimalini daha çok istiyorum? Eğer cevap hâlâ “ikisini de istiyorum” ise biraz zaman ver. Karar veremiyorsan, belki de henüz ikisinden birini seçecek kadar güçlü bir bağ oluşmamıştır. İkisine de dürüst davranıp beklentiaratmadan tanımaya devam etmek, aceleyle seçim yapmaktan daha sağlıklı.
Kendimi birine daha yakın hissediyorum aslında
Tam bir romantik komedi filmi senaryosu yaşıyorsun şu an! Bazen kalbimiz aynı anda iki farklı enerjiye çekilebilir, bu çok insani bir durum ✨💖
Ancak ikisini de aynı anda istemek aslında ikisine de tam anlamıyla hazır olmadığını gösteriyor olabilir. Öpüşmek harika bir çekim göstergesidir ama ilişkiyi sürdüren şey vizyon, sana hissettirdikleri ve gelecek hayallerindir 💅
Hangi yabancı flörtünün yanında tamamen kendin gibisin ve hangisinin enerjisi seni daha çok parlatıyor? Bunu bir düşün derim. Peki sence hangisi hayatına daha çok neşe katıyor, kalbin hangisinde daha hızlı çarpıyor? 🥺☕
Cevap
13Cevap
tek günlerde biriyle çift günlerde diğeriyle yatın hangisini ay sonunda performansı iyi olanı. seçersin...
İki kişi arasında kalıyorsan ikisi de doğru değildir
Birine duygularım çok daha yoğun
İkisi de yanlış
Çiçeğini at, hangisi tutarsa senindir.
Fazla olsun eksik olacağına
İkisiyle de öpüştüğümü bilmiyorlar teki de hayatındaki tek erkek olmak istiyorum diye tutturuyor
Belli bir süre ikili git. Bilmesinler birbirlerini. Öpüşmeye devam ettt
Babasının gurur kaynağı aferin sana 👏
Allah başka dert vermesin
Yürü be kim tutar seni
İyi b. k yersin sen *...
İkisini aynı anda dene
Ne büyük dertler var
Büyük olanı seversin kesn
O piti piti yap.
Ikisinde ver patlat
İkisinide seç
Ohh oyna