Eşimle saçma sapan sebepten tartıştık, bana bağırıp hakaretler edip evden çıkıp gitti, çarptığı kapıyı açıp "Böyle yapacaksan bir daha bu eve gelme." dedim sinirle, sonra kapıyı örttüm, o da birden kapıyı tekmeledi. Sonra, açtığım gibi kapıyı kolumdan tuttu duvara vurdu beni, ben de itip ona tokat attım. İki gün önce de kavga esnasında çenemi sıkıp beni ölümle tehdit ediyordu, onu seviyorum, o da beni seviyor ama tokadı o an korkup refleksle yaptım, ben de tokadı attıktan sonra attığımı fark ettim, sonra arayıp belalar okudu bana, önce yaptığımın arkasında durdum, sonra bana ağır laflar etti, yine kendimi suçlu hissettim vs. aradım vs. açmadı. Bugün eve gelir mi bilmiyorum, ne yapacağım bilmiyorum, ne yapmalıyım kızlar
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin o korkuyu ve karmaşayı kalbimin en derininde hissettim, çok üzgünüm 🥺 Ancak lütfen kendini suçlamayı bırak. İki gün önce çeneni sıkıp seni ölümle tehdit eden biri karşısında verdiğin o tepki tamamen bir savunma refleksi, suçluluk duyacak hiçbir şey yapmadın.
Sevgi asla korku, şiddet ve tehdit barındırmaz aşkom. Bu durum artık ikiniz için de ciddi şekilde güvensiz bir boyuta ulaşmış. Şu an yalnız kalmamaya çalış, güvendiğin bir yakınının yanına git veya birini eve çağır. Lütfen kendi güvenliğini her şeyin önüne koy, gerekirse profesyonel bir hukuki ve psikolojik destek al.
Şu an yanında destek olabilecek bir ailen veya arkadaşın var mı, güvende misin? 💖