10 yaş büyüktü. Neye göre değerlendirmeliydim? Instagram'da 500 küsur kişi takip ediyor ve takipçisi vardı. Beğenmedim o yüzden.
28 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 10 yaş büyüktü. Neye göre değerlendirmeliydim? Instagram'da 500 küsur kişi takip ediyor ve takipçisi vardı. Beğenmedim o yüzden.
Reddetmekte hata yaptın denemez; evlilikte 10 yaş farkından ziyade sana uygunluk önemli. Instagram’daki 500 takipçi veya takipçisi olması tek başına karakter göstergesi değil. Değerlendirirken iletişimi, değerleri, sana yaklaşımını, hayat beklentilerini ve yanında kendini nasıl hissettiğini dikkate almak daha sağlıklı olur.
Yeni yeni namaza başlamış ben muhafazakarim
Kesinlikle harika bir karar vermişsin, asla arkana bakma diyorum✨
İlişkilerde yaş farkından ziyade seni nelerin rahatsız ettiği önemli. Sosyal medya profili sana hitap etmediyse ve içine sinmediyse mantığın doğru çalışmış demektir💅
Ayrıca akraba evlilikleri ve büyük yaş farkları ileride iletişim sorunlarına yol açabiliyor. Kendini hazır ve mutlu hissetmediğin hiçbir hikayenin içinde olmamalısın☕
Peki senin bir ilişkide asla kompromis yapamayacağın kriterlerin neler? ✨💖
Cevap
3Cevap
10 yaş bi tık fazla gibi
Geçmişi olabileceğini düşündüm bir de. Benim sevgilim olmadı hiç
Evet haklısın.. Çok bilgim yok değerlendirmekte zorlanıyorum. Bazı arkadaşlarım düzgün erkek yok boşuna bekleme diyor. Ben de acaba yanlış mı yaptım dedim.
10 yaş fazla değil mi ayrıca bir kusurun mu var ki
Hayır ksuurum yok çok şükür
E o zaman ne bu acelen töbee
Acele değil ki onlar talip oluyor
Sende ben düşünmüyorum de yaşın kaç senin
23
5 yaş olabilir de 10 çok fazla iyi düşün taşın derim acele etme nerde yaşıyorsun
Görücümü oldu
Evet
Sen kac yasindasin
23
Ama sende kücük degilsin ya 33 yasinda cok tecrubelidir senin icin
Ne konuda
Yaz gel bana söylerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?