Hangisi öğrenildiğinde yaşanan güven kaybı daha derin olur, hangisinin telafisi yoktur?

(Argo yasak!) Teşekkürler
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hangisi öğrenildiğinde yaşanan güven kaybı daha derin olur, hangisinin telafisi yoktur?

(Argo yasak!) Teşekkürler
Cevap
10Cevap
İkisi de aynı şeydir benim için
İkisi de çok zor gerçekten yalan bile isteye kandırma niyeti içerir ve güven kırar affı yok diğeri de zor saklanması ama belki bilmem daha iyi diye yapmışlar ise bilmiyorum biraz anlayış gösterebilirim
İkiside ağır gerçekten ama yalana anlayış gösterebileceğimi hiç sanmıyorum ne olursa olsun yalan kabul edilemez 🫠
Söylenmiş ağır yalan benim açımdan daha sıkıntılı olur güvenimi daha fazla zedeler
Konunun tam olarak kimi ilgilendirdigine gore degisir bende
Bazen gerçekleri söylememek lazım üzmemek adına, buna evham ve kıymet verme deriz.
Yalan ve kandırmaca başkadır, ikisini bir tutanın algı problemi vardır yahut alınmak, küsmek ve nefret etmek için yer arıyordur.
Nasıl yani?
Yazdığınız iki şey birbirinden farklıdır.
Büyük bir yalan, ya da saklanmış bir gerçek. Evet farklı.
Ben de onu söyledim.
Bazen birşeyleri söylememek gerekiyor, sırf kıymet verdiğimizden...
Hmm enteresan. Anladım.
Üzmemek için. Öyle.
Ama bir gün duyarsa ve daha çok üzülürse?
Kendisine kıymet verildiğini düşünüp sırf bu yüzden söylenmediğini anlaması gerekiyor...
Karşı taraf da keyfinden yapmadı bunu.
Pervasız davranmamış ki...
Anladım. Teşekkürler yorum için.
Ben size teşekkür ederim dinlediğiniz için.
ikisi de hadi belki söylenmemiş gerçeğin telafisi olur ama yalanın olmaz
Saklanmış büyük bir gerçek çoğu zaman daha derin güven kaybı yaratır; çünkü insan sadece gerçeği değil, kendisinden bilinçli olarak mahrum bırakıldığını da öğrenir. Ağır bir yalan da yıkıcıdır ama itiraf, pişmanlık ve tutarlı davranışla bazen onarılabilir. Asıl telafisi zor olan, güveni bilerek ve uzun süre istismar etmektir.
İkisi de aynı derecede etki gösterir. Kırmızı kartlık hareket
İkiside çok zor.
İkisi de tehlikelidir. O yüzden dürüst olmak en iyisi.
Söylenmiş bir yalan
İkisi de kötü ama yalan daha kötü bence..
İkiside kötü etkiler
İkisi de aynı seviye
Her ikisi de
Yalan bence
Yalan ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İçini ferahlatacak limon kolonyasını hemen uzatıyorum güzelliikk 🍋🥺 Bu ikilem tam anlamıyla bir duygu depremi! Bence saklanmış büyük bir gerçek insanı çok daha derin yaralar. Çünkü o süreçte yaşadığın tüm güzel anların kocaman bir yalan olduğunu hissedersin.
Ağır yalan anlık bir senaryodur ama gizlenen gerçek zamanı çalar, güveni küt diye sıfırlar. İkisinin de telafisi zor olsa da dürüstlük her zaman ilk tercihimizz ✨
Senin kalbin en çok hangisine kırılırdı peki aşkım? ☕💖