Ben evcimen biriyim, hem de çok kendimi bildim bileli gezmek, tozmak, eğlenmek falan sevdiğim şeyler değil. Nasıl biri ile benim için uygun olur? Nasıl biriyle anlaşırım ya da
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
15Cevap
Şöyle ki bu sadece evcimen olup olmamanla alakalı bir şey değil. Eğer evcimen biriysen evde o kişiyle 24 saat beraber olacaksın demektir. Bu bağlamda gerçekten vakit geçirmekten hoşlandığın ve sıkılmayacağın biri olmalı.
Kendine göre birisini bul derim yoksa ilerde çok sıktını çıkar
Neden
Çünkü bazı erkekler istiyor ki kadın kapalı olsun evde otursun fazla şey beklemesin
Ben açığım kapalı değilim
Beni acacaksa benim gibi olmasını istemem zaten aşırı sakin erkekte olmax
Demek istediğim bazı erkekler var mesela muhafazakar muhafazakar birisiyle yapamazsın çünkü beklentileri de hayata bakış açıları da farklı bu yüzden kendi dengine birisini bul diyorum
Demek istediğim beni açan biri olması iyi olur biraz sosyal olmalı aşırı gezen tozandan ziyade diye düşünüyorum
İşte bende onu diyorum
Yengeç erkeği de evcil olur. O yüzden anlsşabilirsiniz gibi. Evcimen biri bul sorun kalmaz sanırım
Vardı o burçtan sevgilim olmadı nasibimde mi yoktur nedir anlamadım
Çokta iyi sayılmaz ayrıldık neden ayrıldığını bile bilmiyordu bi kaç ay sonra döndü yolu verdim en iyi dediğim bile kazık atıyor
Vakti vardır çokta üzülme, olmaması bazen daha iyi insan için.
Evet ama neden böyle anlamiyorum kimseye sansta vermiyorum biri beni aldatmissa şans vermemeyi geç birakmissa bile ben ikinci kere şans veren biri değilim pesindende koşmam yinede dönme cesareti buluyorlar utanmadan
Gayet netim aslında bu tarz tiplere biri benimle muhabbeti kestimi gitmem peşinde yine döndüğünde de zaten yüz vermiyorum kim olursa olsun
Olgunlaşmamış erkek modelleri bunlar çok takmayın derim. Değer verdiğin bile kelek çıkıyor bu devirde
Kesinlikle öyle hayırlısı olsun bakalım
Sizin icinde aynı şekilde Allah gönlünüze göre versin sizinde benimde düşünüyorsaniz eğer
Yani sanırım ben soğudum erkeklerden. Nasip tabi içim ısınacak kadar sevebileceğim huyda biri çıkarsa düşünürüm. Olur mu acaba diye ve istihareye yatarım. Tekrar güvenip hayal kırıklığı yaşamak istemem.
Bende aynıyım ama işte yaşımda büyüyor şu an önceliğim bu olmasada hayırlısı olsun hakkımizda 🙏
Amin inşallah yaşın kaç ki
26
Daha var dert etme. Dua et sadece
Çok Teşekkürler cevabın için 🙏
Rica ederim, benim için de muhabbet oldu. Vaktinizi ayırıp açıkladınız, anlattınız o yüzden bende teşekkür ederim güzel sohbet için ☺️🪷
Size özelden bişey anlatsam yaşadığım bişeyi bana düşüncelerinizi söyler misiniz anlatabilicegim akıl verecek bence şöyle bi durum var diyecek kimse yok kafama çok takılıyor çünkü
Size takip isteği atıyorum lütfen aklı başında birinin fikrine ihtiyacım var
kendine benziyen birini evde takıldığınızdan denk gelip bulamazsınız. çık dışarı azıcık
Benim gibi evden ise isten eve gidip gelen bazen camkye giden biri iyi geir sana
Fazla dışarıyla işi olaya gamer vs olabilir belki asosyal biri olmaz tabi
Evet aynen
Gamer mi ne alaka bu adamın işi gücü olmicakmi sfxjh
Yaa tamam ama eve gelince pc başında işte senle de ilgilenecek yani
Aslında kafa dengiyiz. kendime vakit ayırmayı çok severim
ne iyi eş olursun
Bilmiyorum artık
az sevişken biri olmalı
Belki sevdiğin kişi ile seversin
Sana heyecan katacak biri lazım 😉
Ne diyeceğimi bilemedim şimdi
Yani gitmez evlilik sana
Neden gitmez
Gezmeyi seven birisin gitmez
Gezmeyi sevmiyorum yazmışım
Pardon yanlış okudum tam sana uyan eş modeli var ben
Hahaha komiksin
Yav
Sen geziyomusunko
Peki gittim
Pek gezmem sevmem
Anlaşırız ama sanırım istemiyorsun
İşte benim eşim helal sana
durgun sessiz sana benzeyen biri
Erkeğin çok sessizi sakini iyi değil
Benim gibi birisi
Tam benlik.
Eğlenceli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin gibi kendi alanında mutlu olan, evinin huzurunu her şeyin üstünde tutan birinin yanına tam olarak senin ritmine uyum sağlayacak biri lazım ✨
Senin gibi sakinliği seven, akşamları evde film izleyip kahve içmekten keyif alan, dışarının kalabalığı yerine seninle evde vakit geçirmeyi tercih eden biriyle inanılmaz mutlu olursun ☕💖 Seni gezdirmeye çalışıp yormayacak, aksine seninle o tatlı huzuru paylaşacak biri şart.
Peki senin için ideal bir ev akşamı nasıl olmalı? 🥺