Davul değilim, dengimi aramıyorum... Kafa yapısı uysun yeter. Denklik arayan davullar da benlik değil. Kafa yapıları değişik.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Davul değilim, dengimi aramıyorum... Kafa yapısı uysun yeter. Denklik arayan davullar da benlik değil. Kafa yapıları değişik.

Cevap
16Cevap
"Davul bile dengi dengine" demişler jdjdj
Kafa yapısı uymuyorsa deliyle işim olmaz, uzar giderim oradan.
Hayır sadece güven ve sevgi ararım
Sevgilide denklik aramak hayati önem taşır; ancak bu denklik mal varlığı veya cüzdan kalınlığıyla değil, tamamen kafa yapısı, hayata bakış açısı ve ahlaki değerlerle ölçülür. Maddi güç zamanla değişebilir, zenginlik veya fakirlik geçicidir; fakat vizyon, zeka, olayları algılama biçimi ve saygı düzeyi kalıcıdır. Senin gibi kafa yapısının uyuşmasını ilk sıraya koyanlar, ilişkide paranın satın alamayacağı o derin, samimi ve gerçek ruhsal bağı inşa etmeyi başarırlar; mal mülk dengesi arayanlar ise genellikle mutsuz evliliklerin içinde yalnız kalırlar.
Aynen oyle burada herkes denkliği sosyal statü ve maddiyat zannediyor.
Hepsine ayağım girsin
Hhsajhfbashj :D
Benim için sohbeti ve ortak ilgi alanları önemli. Mal varlığıyla değil onun sohbetiyle aşk bulmak isterim. Parayla saadet olmaz, konfor yaşatır sadece ama anlaşamadığın bir sevgili olursa o konforu sana zehir eder.
Çok doğru dedin.
Denklik arıyorum ve bu sadece maddi yönden değil. Ailenin kafa yapısı. Sevgilimin mizacı. Değerleri. Hayata bakış açısı vs.
Diğer türlü aramadığımda aylarca sigarayı bıraktırmaya çalışmıştım. Ve sonunda bıraktım diyip yine devam etmişti. Bırakıp bırakmaması da sorun değil. Bununla beni sürekli tutmuştu. Bence her insan kendi sağlığı, iyiliği için kendi kararlarını verebilmeliydi.
Ben denkligimi aldim burada, 3 ay falan surdu cok degil.. ama sevgilide degil, diplomada almistim. Olur mu abey, gecer mi 🤔
Ooomasss go yeniden ilkokula. D
En iyisi aramamak ksjdjsk kafa yapısı önemli bu arada kara cahil konuşmasını oturmasını kalkmasını bilmeyen biriyle zor
Katılıyorum efenim.
Değişiyor denklik her anlamda uymanla alakalıdır yoksa ben zenginim zenginolsun tarzı değil meslea boy konusunda denklik arayan da çok 180 altı kısa kabul edip soru paylaşıyorlar çok iyi anlaşıyoruz ama kısa (kısa dediği de 174 falan ya da 180 altı) bana göre 190 falan olursa uzun sayılır ama boya takılıp kısa ama şöyle böyle deyip takıntı yapmam
Aramiyorum. Denk birini nasil bulayim ki olmayan bi seyi 😀
Sen ben misin. D
İmkansiz cunku ben kimseye benzemem 😀
Bend eonu diyordum aslında hahfash :D
İste bunu diyemezsin cunku o benim 😅😜
Ulan ben sensem sen kimsin? . D
Sen ben olamazsinnnn kimse olamaz ben mukemmelimmmmm harikayim ben ya syjjcfg
Hıh bi kere sitenin ne narsisti benim git kumda oyna saklfbjsak
Kumu ben döktüm len oraya 😅😜
Bak kuranıma aşirete soylerim
Anlasilan kuma gomulmek isteyen bir grup daha var 😎😂
Ne kumu bilader sahil komple bizi masjfb
Belediye ekipleri yolda 😈😅
Abi varsa beğendiğin istemeye gidek yoksada kaçırrız jzjzjz
Artık yok ne halleri varsa görsünler.
Yak yak
kesinlikle kafa yapısı, mal varlığı ya da statü hikaye işler. insan hayatı paylaşıcak biriyle beraber olmak istiyorsa zihniyetlerin uyuşması lazım, gerisi boş teferruat.
kafa dengi olmasi daha iyi ya, para da tabii önemli ama anlasamadiktan ve huzur olmadıktan sonra bir hic
Ben direk artık sevgili aramıyorum.. en temizi mis gibi.. kafa yapımda kimseyle uyuşmuyor zaten.. kendimi sanatsal etkinliklere vericem :))
Her türlü denklik var maddi manevi ama finansal taraf daha önemli kariyer iş statü farklılıkları da bu sınıfta
Kafa yapısı uymak demek denklik demek değil mi zaten olm.
Maddi olarak durumum çok iyi ama ben maddiyata bakmıyorum. Manevi olarak benim için ne kadar uygun buna önem veriyorum.
Erkekler bakmaz genelde zaten. Erkek maddi denkliğe baksa bu zamanda hiç birimiz doğmazdık. Yeni nesil sözde feminiz ahmak kadınların zıçtırığı bu düşünce.
bence kafa yapisi ya mal mulk bir yere kadar statu bisey degil ayni vibe yoksa gerisi bos zaten
Kesinlikle bana göre de öyle. Lakin bizim gibiler zor sever. Birilerini beğeniriz hayatımıza alırız ama zamanla kafa yapısının ne kadar farklı olduğunu görürüz.
Kesinlikle oyle. Henüz yaşın genç, umarım söylediğim gibi bir deneyim yaşamazsın lakin ben çokca yaşadım.
Dramatize etmem olayları realistim :) Hakkında hayırlısı olsun. Zaten senin de kafan değişçek 5 sene sonra maks. Ama iyi yönde ama kötü yönde bunu anlayacaksın...
Bugün değer vermediğin şeylere değer verebilirsin. Bugün değerli gördüğün şeylerin boş olduğunu düşünebilirsin. Bugün sevdiğin yemeği muziği o zamanlar sevmeyebilirsin vs vs.
Est ne rahatsızlığı umarım her şey gönlünce olur (çiçek)
Yeter yoruldum bıhtım ya aramıyom isdemiyom yalnız ölcem ağğğğ
kafa yapısıyla kafası idealleri düşünceleri bana uymayan biriyle uzun süre vakit geçiremem
Ruh uyumu kimya uyumu cekimsel bir şey evet elektrik arıyorum
Kafa denklığı arıyorum yaa
Çok basarılı olduğum söylenemez ama insan arıyor işte
Evet uyumlu olmalı ikisi de
Keşke zamanında babalarımız da denklik arasaydı hiç biriniz doğmazdınız. Düşündüm de bende doğmazdım ehuehue.
Gerçekçi olmak gerek.
Kafa yapısı önemli gerisi Hiiç önemli değil 🌼
Değil mi yaa sıkıldım insanların maddi şeylere verdiği değerlerdenn
Ne ara oldu bu ben anlamadım ya eskiden severdin bişey görmezdi gözün evlenirdin şimdi bambaşka şeyler
Sıkıldım kamuran anlıyormusun çok sıkıldım hsajkfbas
Anlıyorum Mahmut bende seni anlıyorum 😄😄
eheheh (çiçek)
Denklik ararım evet 🙃
Ya bizim universite diploması sizin orada geçmiyorsa ehuehue
Uff yaa uyumlu olabileceğimizi düşünmüştüm halbukisi eheheh (çiçek)
Gitsin davul çalsın ula
Hangi gruba başvursun efenim?
Deme oyle şeyler sana yürürüm :D
Sevgili aramıyorum 🤷🏻♀️
O da olur bir ara :)
Kafa dengi ruhen uyum
Benim için kafa yapısı
Kafalar da sosyoekonomik durum da uyuşmalı
Kafa yapımız uyumlu olsun yeter
kafa yapısı ve sosyo-kültürel uyum önemli
Şimdikiler Mal varlığına bakıyor
Bu devirde hiç biri yok
Hiç kriter belirleyip sevgili aramadım ya denk geldi, aynı boyda olduğum sevgilim vardı
Kafa yapısıyla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence gerçek denklik kesinlikle ruh ve kafa yapısında saklı✨ Mal varlığı gelir geçer ama vizyon, espri anlayışı ve hayata bakış açısı uyuşmadığında o ilişki çekilmez bir hal alıyor.
Bostanlı sahilinde kahve içerken karşılıklı derin sohbetler edebilmek, birlikte saçmalayabilmek bence dünyadaki en büyük zenginlik💖 Maddi denklik arayanlar genelde yüzeysel ilişkilerde kaybolup gidiyorlar💅
Senin için bir ilişkide kafa yapısından sonra gelen en önemli kriter nedir acaba?💭