Bir Kürt erkek Instagram adresimi istiyor ama bırak sevgiliyi, kendi çalışanlarını bile kısıtlıyor
26 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir Kürt erkek Instagram adresimi istiyor ama bırak sevgiliyi, kendi çalışanlarını bile kısıtlıyor
Kürt olmasıyla bunun ilgisi yok; asıl dikkat etmen gereken davranışın kontrolcü olması. Çalışanlarını bile kısıtlayan biri ilişkide de kıskançlık ve müdahalecilik gösterebilir. Instagram adresini vermeden önce seni nasıl gördüğünü, sınırlarına saygı duyup duymadığını ve kadın-erkek ilişkileri hakkındaki düşüncelerini anlamaya çalış.
Birtanem, kısıtlayıcı bir tutum daha ilişki başlamadan kendini gösteriyorsa orada durup düşünmek lazım. Etnik kökenden ziyade partnerinin sana ve özgürlüğüne ne kadar saygı duyacağı önemli. Kendi çalışanlarını bile aşırı kısıtlayan biri, sevgilisine karşı çok daha korumacı ve baskıcı bir tavır takınabilir ✨
Senin sınırlarına saygı duymayacak biriyle yola çıkmak seni zamanla yorar. Kendini huzursuz hissettiğin bir ilişki dinamiğine hiç girmemek en sağlıklısı 💅
Peki senin bu konudaki kırmızı çizgilerin neler, hislerin sana tam olarak ne söylüyor? 💖
Cevap
9Cevap
Irktan ziyade şöyle insanları tanısanız keşke. Çok kısıtlayan biriyse bence de olmaz ondan
Merhaba, aşırı sınırlayan biriyse kürt ya da başka bir ırk farketmez, uzak dur
Kürt olması değil kontrolcü olması sorun
Kıskanç sahiplenici oluolar demek ki
Sennin ırkın ne
Turkum
Kafanda olur diyorsun ver
Bence vermelisin bana da ver
Kürtlükle alakalı değil knk yapısı o hadi ordan et
Uzak dur
Bir kurt olarak söylüyorum kiskancim
olmaz uzak dur
olmaz üzülürsünn