Arkadaşımın 1 gün konuştuğu (!) çocukla sevgili oldum?

Arkadaşlar öncelikle enişteciliğe kesinlikle karşı olan bi insanım ve arkadaşımın KENDİ İSTEYEREK ve SEVEREK konuştuğu bi çocukla asla konuşmam, sadece sevgilim benim en yakın erkek arkadaşımdı. Bir gün bana kız ayarla dedi, ben de yakın kız arkadaşıma dedim, istemeye istemeye kabul etti. Sonra bunların kimyaları hiç uyuşmadı, ondan dolayı doğru dürüst hatta hiç flört gibi konuşmadılar ve arkadaşım şu anki sevgilimin konusu açıldığında “ben onunla konuşmadım, mesajlaşmadık bile” falan diyordu. Biz de bu yaz en yakın erkek arkadaşımla yakınlaştık, kimyalarımız tuttu ve konuşma kararı aldık ama konuşmadan önce ne kadar diğer arkadaşımla doğru dürüst konuşmasa da vicdan azabı çektim, aramız bozulur mu diye düşündüm ve en yakın arkadaşımla ortak yakın arkadaşımıza sordum, o da “sorun etmez zaten konuşmadılar” dedi. Ben de çocukla konuşmaya başladım ve ciddileşti biraz, ben de ne olur ne olmaz diye en yakın arkadaşıma çocukla konuştuğumu söyleme kararı aldım. Çok şaşırdı söyleyince, dedim “eski konuştuğun diye vicdan yaptım, özür dilerim, çok utanıyorum” dedim, o da “saçmalama, ben onunla konuşmadım bile” dedi, beni rahatlattı az da olsa. Çocuğun görünüşüyle dalga geçti sonra, bunu arkadaşımdan duyunca ve içim rahatlayınca sevgili olduk işte. Sonra ben en yakın arkadaşımla alışverişe çıktım, sevgilime beraber hediye aldık, yani yanımdaydı ve hiç garipsemedi ve eğer ki rahatsız olduğunu söyleseydi bitirirdim. Neyse biz sevgilimle çok ciddileştik, fotoğraf falan paylaşmaya başladık ama en yakın arkadaşım beğenmiyordu fotoğrafları, neyse olabilir dedim. Sonra hikayelerine göndermeli şeyler atmaya başladı ve ben de hissettim ama hiç bana karşı hissettirmiyordu ama ben anladım. Sonra ortak arkadaşımıza dedim, o da “sana değildir, yapmaz öyle şey” dedi. Neyse, sonraki gün sevgilimle fotoğraf paylaştık ve yorumlara *inat yaşa yazdı ve silmiş, ben bildirimlerden gördüm. Neyse yazdım, hâlâ bakmadı ama başkalarının mesajlarına bakıyo ve bana haberleri geliyor, anlamıyorum. Sizce ne yapmalıyım, sevgilimle çok iyiyiz.
Arkadaşımın 1 gün konuştuğu (!) çocukla sevgili oldum?