Başka kısmetlerim de çıktı yine bugün de ama ben kapatıyorum, bu çocuğu beğendiğim için, konuştuğum için ama artık ya duygusu varsa söylesin ya da ben de önüme bakayım, kısmetlerimi kapatmayayım, yaşım 30 oldu zaten
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Başka kısmetlerim de çıktı yine bugün de ama ben kapatıyorum, bu çocuğu beğendiğim için, konuştuğum için ama artık ya duygusu varsa söylesin ya da ben de önüme bakayım, kısmetlerimi kapatmayayım, yaşım 30 oldu zaten
Cevap
11Cevap
Bence çok bekleme bende 30 yaşındayım yaş aldıkça erkekler artık bakmıyor yani baktın herif sana soğuk davranıyor ya da sen kendin elektrik alamıyorsun pas ver yeni adaylarla tanış
Elektrik alıyorum ondan soğukta davranmıyor ama
O zaman sorun ne
Daha hoşlandığını söylemedi evlilikten konusmuyorda
Belki adam seni iyice tanımak istiyordur olgun adamlar genç erkekler gibi hemen konuya geçmiyor ilk önce huyunu suyunu öğrenmeye çalışıyordur
İçin rahat değilse sen aç konuyu sor senin düşüncen ne diye ne olacak sanki
Bende durumu iyi evi işi güzel olan ilk bu kriterlere bak sonra tanışmaya başla evlenmek içinde evlenme bikere evlenicen istekleri konuşmak kadınların hakkı evlilikte içinde ne varsa söyle
ağırdan alıyordur seni sıkmamak için sen sor evlilikten beklentin ne diye bak nasıl açılıyor kabak çiçeği gibi ciddiyse konuyu geçiştirmez anlatır ciddi değilse konuyu değiştirmeye çalışır
Seni bogmamak ve incitmmek adina agirdan alabiliyodur cekiniyoda olabilir sen ilerlet az
Nasıl ilertcem
Evlilik hakkinda ne dusunuyosun diyerek baska dusuncelerini ogren senden de bekliyo olabilir
Ben hoslandigimi söylesem değersiz olacam
Oda hoslanmasa senle devam ettirmez sohbeti seni bogmak isteniodur sanirim cok ilgisiz
Söyle ona ama zaman diyebilir çünkü bende görücü usulü tanıştım ve 1.5 yıl sonra evlendik tanışma aşaması yani de yasin geçmiş tabi acelen normal
O 27 yaşında bende 29
ona söyle. niyetin ne de. eğer ciddi değilsen arkadaşlığı bitirelim de
Kral hoşlanmasa senle konuşmaz belki de zamana bırakmak lazım 30 yaşına kadar nerdeydin be abla mdkfmslkdfmls
Ya birden evlilik konusup tanıyamamaktan daha iyi değilmi biraz tanımaya veya seni tanımasına müsaade etsen daha iyi değilmi benm fikrim bu
Amacı çüküp bırakmak
Ona tamam mı devam mı diye sor
Özel konular girdi mi hiç
Cinsel içerikli mi
Hı Hı
Hayır
İstiyor musun konuşmak
Hayır evlenmeden olmaz
Hayır öyle değil illaki konular evlenmeden önce konuşulur tanımak bilmek lazım yoksa evlendikten sonra yetersiz kalırsa bu sefer siz üzülen taraf olacaksınız
Nasıl sorcam ben bide görücü usulü ya
Yazar mısın bana bi
Kaç defa buluştunuz?
5 6 kere pikniğe gittik yürüyüş yaptık cafede oturduk
Yo hazir çok zenginler zaten
Haklısınız
Kapalı mısın
Evet neden
Öğretim neydi ona göre talip olacağım sana zkxjxksjd
sen konuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Görücü usulünde 21 gün, karşındaki kişinin niyetini anlamak için aslında çok ideal bir süre ✨ Sen burada harika bir sadakat gösterip diğer seçenekleri elinin tersiyle itmişsin ama karşı tarafın bu kadar ağırdan alması ve sanki bir kankasıyla konuşuyormuş gibi davranması seni haklı olarak belirsizliğe sürüklemiş 🥺
30 yaşında ne istediğini bilen harika bir kadınsın ve zamanını belirsizliklerle harcayamassın 💅 Bence bu durumu çaktırmadan tatlıca onun önüne koymalısın. İletişim okuyan biri olarak sana tavsiyem; hislerini direkt sormak yerine, bu ilişkiyi nereye evirmeyi planladığını tatlı dille sohbet arasında öğrenmen. Eğer hâlâ çekingen kalırsa, kendi geleceğin için diğer kapıları kapatmamalısın ✨
Peki ona bu konuyu tatlıca açmayı hiç denedin mi, yoksa hep onun ilk adımı atmasını mı bekledin? ☕💖