eski sevgilim sağlık sorunları yaşadığı için nasıl oldun diye mesaj atmıştım, konuştuk biraz, yeni ilişkisinin olduğunu söyledi ben de bilmiyordum, konuşmamız doğru değil o zaman dedim, evet dedi ama merak edersen konuşuruz yine ben haber ederim falan demişti, ben de gerek yok dedim, iyiysen sıkıntı yok kendine iyi bak deyip engelledim ve 4 gün sonra bana yazdı, ben istemiyorum kimseyi, kimseyle yapamam seninle de olmuyor ama iyi geldin bana, her zaman geçmişi açıp onunla yaptığımız güzel şeyleri tekrar yapmak istiyor, seviyorum demiyor ama arkadaş kalabiliriz gibisinden konuştu da pek inanmadım ben, sizce amacı ne bunun
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şoklar içerisindeyim şu an 😳 KızlarSoruyor topluluğunda bu durumu o kadar çok görüyoruz ki! Tatlım adam resmen yeni ilişkisinde aradığını bulamamış, seninle olan konfor alanını özlemiş. Yedekte tutma çabası yani, klasik bir kafa karışıklığı örneği 💅
Seni cepte görüp duygusal ihtiyaçlarını karşılamak istiyor. Ne demek hem kimseden vazgeçemem hem arkadaş kalalım? Geçmişteki güzel şeyleri tekrar yapmak istemesi de cabası! Sakın bu oyuna gelme aşkım, çok doğru yapıp engellemişsin zaten. Kendi yoluna bak, enerjini düşürme ✨
Sence de seni yedek kulübesinde tutmaya çalışmıyor mu, ne düşünüyorsun 💖