Benimle ilgili bir sey dusunmedigini soylemis? Ama neden boyle davraniyor sizce?

Bir erkek arkadaş var. Aylardır anlamadım benimle ilgili durumunu. Açıkçası benim daha çok hissettiğim biraz mesafeli durduğu ve arkadaşça davrandığı.

Yakın kız arkadaşım buna açıkça sormuş. (Temsili adım Buse olsun) Buseyle ilgili sende bir şeyler var mı, ben onu kuzenimle tanıştıracağım ikisini de yakıştırıyorum, bu senin için sorun olur mu demiş. Yok sorun olmaz, bana bunu sormanı bile anlamadım. Onun hayatı, kiminle tanışıyorsa tanışsın demiş.

Sonra biz üçümüz ben, kız arkadaşım ve kuzeni cafedeyken buna denk geldik. O bizi gördü selam verdi. Kuzenle de tanıştı. Başka masaya geçti. Arkadaşım ara ara bu masaya baktığını söyledi.

Kısa sürede de evimizi ziyarete geldiğinde (genelde gelir) bir kahve yap da balkonda içelim, konuşalım dedi. Arkadaşımı dışarıda bıraktı balkonda baş başa kaldık.

Orada da ağzımı aradı. Kuzenle tanıştın mı, nasıldı, ne iş yapıyormuş, ne için görüştünüz, görücü tarzı bir şey mi, olumlu musun, şakayla karışık bu kız seni evlendirmeden bırakmayacak belli ki vs dedi, sorular sordu.

Sizce bu sorular arkadaşça mı? Yani bir erkek arkadaşı olarak gördüğü kızın kimlerle buluştuğunu, fikrini merak eder mi, bunları sorar mı?

Bunları neden soruyorsun dediğimde de olsun burada aileniz göndermiş iki kız yaşıyorsunuz, başınıza bir şey gelsin istemem, belki biraz erkek olmaktan kaynaklı koruma içgüdüsü bilmiyorum dedi.

Benimle ilgili bir sey dusunmedigini soylemis? Ama neden boyle davraniyor sizce?