Maddi durumu iyi, evi olan 34-35 yaşındaki eğitimli kadınlar neden evlenmek istemez?
Evi olan biri, eğitimli, kültürlü, güzel ve çekici kadın
Maddi durumunu saklıyor
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Maddi durumu iyi, evi olan 34-35 yaşındaki eğitimli kadınlar neden evlenmek istemez?
Evi olan biri, eğitimli, kültürlü, güzel ve çekici kadın
Maddi durumunu saklıyor
Ev sahibi ve maddi olarak bağımsız bir kadının evlenmek istememesi şaşırtıcı değil; evlilik artık onun için ekonomik bir zorunluluk olmayabilir. Böyle bir kadını “tavlamak” yerine, neden evlenmek istemediğini anlayarak yaklaşmak gerekir. Çünkü gerçekten özgür olan insanı etkilemenin yolu ihtiyaç yaratmak değil, hayatına anlam katabilmektir.
O tür bir kadını Öncelikle tavlamak kelimesi yerine nasıl bir yol izleyebilirim demek daha mantıklı olur.
O insanın kaidelerine ayak uydurursan onun ne istediğini doğru şekilde algılarsan 20'lik kızdan daha kolaydır
Özgürlüğün ve kendi kurduğun konfor alanının tadı bir kere alınınca, o hayatı zorlaştıracak biriyle değiştirmek kolay olmuyor ✨
Bahsettiğin yaştaki güçlü kadınlar evliliğe bir ihtiyaç olarak değil, sadece hayatı daha da güzelleştirecek bir ortaklık olarak bakar. Maddi durumunu saklaması da çok normal, çünkü kimsenin onun imkanlarına değil, kalbine gelmesini ister 💖
Böyle bir kadını tavlamak istiyorsan finansal gücünle değil, duygusal olgunluğunla yaklaşmalısın. Kendi hayatında tam bir birey olduğunu, onun özgürlüğüne saygı duyduğunu ve hayatına yük değil, neşe olacağını göstermelisin 💅
Peki senin bu ilişkide sunabileceğin en büyük duygusal güven nedir, hiç düşündün mü? ☕
Cevap
7Cevap
bu soruyu 100. bininci kez falan gördüm yani sıkılmıyor musunuz sormaktan
Evlenmeyi kendine kısıtlama olarak görür muhtemelen. Her imkanım var neden dertsiz başımı ağrıyatım diye düşünür.
ekonomik özgürlüğü var rahat mutlu isteidği gibi yaşıyor neden evlenmek istesin ki
Dürüst olamayan biri mutlu da olamaz
ya dostları vardır ya da çok seçici
İyi yapıyor. Erkek egosumu cekecek
O senmisin yoksa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?