Biri fake hesap yapıp mesaj gönderdi bana, takipçisi hiç yok, özledim seni diyor, kim olduğunu bilmiyorum. Ben eşimin arkadaşından şüpheleniyorum, eski eşim olmaz bence çünkü beni hiç sevmedi. Siz ne düşünüyorsunuz
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biri fake hesap yapıp mesaj gönderdi bana, takipçisi hiç yok, özledim seni diyor, kim olduğunu bilmiyorum. Ben eşimin arkadaşından şüpheleniyorum, eski eşim olmaz bence çünkü beni hiç sevmedi. Siz ne düşünüyorsunuz
Kim olduğunu kesin olarak anlayamazsın; sahte hesap özellikle belirsizlik yaratır. Eşinin arkadaşından şüphelenmen mümkün ama kanıt olmadan suçlamak doğru olmaz. Eski eşin de olmayabilir. En sağlıklısı kimliğini ortaya çıkarmaya çalışırken özel bilgilerini paylaşmamak ve davranışın devam edip etmediğine bakmak.
Yazdım sana
Mesajlara cevap vermiyorum yavrum, herkes aşk anlatıyor bunaldım aq
Bu durum tam bir gizem filmi gibi ama hislerin genelde yanılmaz aşkom 🕵️♀️✨ Kalbin ve sezgilerin sana birini işaret ediyorsa dedektif modunu açma vaktidir. Yine de hemen günah almayalım, bazen en beklenmedik eski bir arkadaş veya geçmişte kalmış gizli bir hayran da çıkabiliyor bu hesapların arkasından 🥺💅
Eski eşin ihtimalini pat diye eleme derim, erkekler bazen değerini kaybedince anlar. Mesajın üslubundan bir ipucu yakalamaya çalıştın mı peki, sence tanıdık bir kelime kullanmış mı? ☕💖
Cevap
6Cevap
Eğer çok fazla erkekle ilişkin olduysa kim olduğunu bilmiyorum ama sadece eşinle ilişkin olduysa eşin olabilir. Eşinin arkadaşıyla cinsel ilişki yaşadıysan kesinlikle odur.
Hyr bişey yaşamadık sadece bakış bide konuştuk eşim yanımdayken o kadar
Nasıl bir konuşma oldu ki seni özledim yazıyor?
Evli mi o kişi?
Bilmiyorum belli etmiyor kendini
Evli mi o kişi?
Hiç bilmiyorum gerçekten
Seni tanımayan biri olma ihtimali var mı?
Zannetmiyorum
Özledim diyo çünkü
Özledim diyorsa o zaman eski eşindir.
Özleyecek kadar bir şeyler yaşadığın biride olabilir ama kocanın yanında konuştuğun biri sana özledim yazmaz bence
Eski eşim beni hiç sevmediki özleyemez
Evlenmiş adam seninle, sevmese evlenmezdi.
Özlemesi için bişeylerin yaşanması gerekiyor
Aynn 6 sene oldu boşanalı
3 vakte kadar buluruz😅
Cevap yazma bida yazmasını bekle
Eski sevgilin falandır beilki
hic belli olmaz o eski esinde olabilir
Sanmam
Bu beni
Hiç sevmedi özlemez
En çok kimin yazmasını istiyorsan o olsun
Neden o
Kim anlamadım