Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
3 güçekim güçlüysa, iyi anlaşabiliyorsanız ve yaş farkı belli olmayacak kadar adam genç gösteriyorsa niye olmasın. ama o yaştan sonra sağlıgına çok dikkat etmesi gerekir. senin de öyle. spor egzersiz yürüyüş bunların önemi artıyor daha dinç ve sağlıklı kalabilmek adına.
118 Yorumla
Soran3 güÇekom oldufu icin bırakamiyorum ya
- 3 gü
Evet bazen sayıların önemi olmuyor çekim güçlü hissedilince umursamıyor insan yaşı. Benim de geldi başıma. Eğer karşılıklıysa çekiminiz ve adamın ilerde huy olarak değişmeyeceğini düşünüyorsan anlayışlı biriyse devam et. Burçlarınız nedir?
Soran3 güIkimiz de balık cok degisecegini dusummuyorumm
- 3 gü
Aa tesadüfe bak ben de balıkım : ) Bir de derler 2 balık anlaşamaz. demek ki aynı burç da olsa çekim olabiliyomuş. Ama ilerde bayar mı orasını bilmiyorum balıklar çabuk soguyabiliyor karşının en ufak olumsuz sevmediği bir özelliğini gördüğünde. Hayalindeki gibi olmadıgını düşünüyor.
Soran3 güBende oyle ama hem pes etms ozelligi yok jste
- 3 gü
Ben de pes etmem ama anlayışsızlıga ve saygıszlıga gelemez balıklar. En azından karşı tarafın onu iyi anlamasını isterler. Yüzeysel tiplerden hoşlanmaz balık.
Valla çekimi uyumu yakalamışsan eminsen fırsatı kaçırma çünkü balık erkeği de severse aynı balık kadını gibi çok verici, fedakar oluyor. sevdiği kadını padişah tahtına oturtur yapmayacagı şey kalmaz imkanı varsa. Diğer erkek burçlarını da biliyorum kırılgan naif hassas biriysen boğa hariç seni çogu erkek üzer. O da her boğa için geçerli değil boğaların bazı kesimleri çok sorunlu oluyor. Boğayla uzun vade frekans da tutmayabilir toprak grubu oldugu için bazı şeyleri anlayamıyorlar her boka çok materyalist bakıyorlar olayların soyut yönlerini göremeyebiliyorlar
Soran3 güAynen oyle tam da bundan dolayi birakmak istemiyorum zaten
- 3 gü
O zaman mutluluklar, milletin yorumlarına takılma bilmeden anlamadan konuşuyorlar sadece yaş farkına göre değerlendirip. Bir kaç şeyden bahsettim yukarıda, tam olarak hangi nedenden dolayı bırakmak istemiyorsun?
Soran3 güÇekim ve bana karşı fedakarlığı
- 3 gü
Tamam şaşırmadım, ben de aynıyım. balık erkeği zaten öyledir sevdiyse çok fedakardır kendinden çok karşıyı düşünür ama bunun devamlı olması da önemli, tek taraflı ilgi sevgi ya da anlayışsız bencilce tutumlar olursa bir noktadan sonra sıkılır balık erkeği
Soran3 güBende oyleyim ona karsin
- 3 gü
Tamam. tadına doyulmaz bir ilişki daha başka ne ister bir insan.
- 1 gü
Naptın son gelişme ne
Soran1 güKomusuyoruz
- 1 gü
iyi bakalım mutlulugunuz daim olsun
Soran1 güAmin
- 1 gü
pek çok kadın yaş farkına çok takıyor
Soran1 güEvett bizim 14 yas vqr az da degil tabi
Bunun ceremesini çekersin. Her ne kadar 33 de olsan yeni jenerasyona ayak uydurmuşsundur. Ama o 50 ye merdiveni dayamış. İyi de olsa kötü de olsa sana bir zaman sonra pişmanlık gelir diye düşünüyorum. Şayet daha genç olsaydınız yaş farkı önemsiz diyebilirdim.
14 Yorumla
Soran3 güDaha genç ksrşi taraf icin dedin sanirim
Soran3 güMaddi imkani da iyo degil sevgi var iste tek
Gizli Üye(45 üstü)3 gü14 yaş farkı tek başına evliliğin önünde engel değil; asıl mesele hayat beklentilerinizin, enerjinizin ve gelecek planlarınızın uyuşması. 33 ve 47 yaşında iki yetişkinin ilişkisini belirleyen rakamdan çok, birbirlerini nasıl gördükleri ve yaşadıkları hayatı paylaşabilmeleridir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. bence iki taraf da olgunsa ve kafalar uyuşuyorsa yaş farkı pek takılacak bir detay değil, önemli olan ortak noktada buluşabilmek.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Eğer adam boş yaşamayıp 47 yaşına dolu dolu geldiyse, aile kurmak için hazırlıklarını tamamladıysa, yaş farkı ideal.
01 Yorumla
Soran3 güYani cok maddi varligi yok normal evi arsaso var oda Urfanin ilcesinde bir tane bide
Ciddi anlamda olur 5 yıl sonra daha cok fark edersin
03 Yorumla
Soran3 güDemi Şu an sevsem de birakayim bir kere canım acisin en azindan
Soran3 güAma kopamiyorsam peki
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
3 güNeden olsun ki kim karar veriyor buna sadece yasa hayatini hayat kısa
00 Yorumla O kadara farkla hayata aynı pencereden bakamazsınız
00 Yorumla
3 güsorun olur 10 bile çok fazlayken 10 un üstündeki bir fark resmen kuşaklar farkı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı.
3 güMerhaba, biraz fazla yaş farkı, beklentiler de önemli tabiki kadın açısından
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 güSen de küçük değilsin. Bu yaştan sonra yaştının gelmesini beklemen de çok zor.
Adam maddi yönden, ahlak yönden iyiyse kaçırma02 Yorumla
Soran3 güAnimasyoncu ama Ahlak yonden duzeltmis kendini bu arada geliyorda Şu an kendi memleketim iki tane girucu var ama ben gormedim tabi
Soran3 güMaddi olarak da yas olarak da bjri 33 digeri 36 bundan once karsima ciksalar degerlendiridim tabi de
3 güMerhaba bence olmamalı daha genç birisi. En fazla 30 ile 40 yaş arasında birisi ile evlilik yapman psikolojik ve bedenen senin için daha iyi olacaktır.
00 Yorumla
3 güKarsindaki erkegin nasil biri olduguna bagli hangi konusa yas farkinin sorun olacagini dusunuyorsun mesela onunla ilgili bilgi vermemissin
04 Yorumla
Soran3 güKafa yapisi
- 3 gü
Bu adam senin sevgilin mi yoksa yeni tanistigin ya da tanisacagin biri mi
Soran3 güSevgilim ayni yerde calisiyorduk lojmanlarimiz ayri normal calisan bu da sadece yurt disi giris cikisi var onu da oturum almayi deneyecrk bu gidisinde yapabilirsr
- 3 gü
Eger anlasabildigin bir ise evlilik neden sorun olsun yarin gidip bir imza atsaniz ne degisecek birden anlasamayacak misiniz?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
3 güAnlaşa biliyorsan olur neden olmasın ki
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı.
2 güSorun olmaz başka yönlerden tatmin olmakta sıkıntı olur belki ileride
00 Yorumla Yani biraz sorun olabilir, sen orta yaşın en başındasın, o orta yaşın sonlarında artık.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı.
3 güay koptum 😃 20 li yaşlarda napıyodunuz🙄
15 Yorumla- 3 gü
14 yaş var çüş 🙄neyse genç görünüyosa begendiysen care yok yap gitsin zaten sana daha şey çıkmaz
- 3 gü
benimn sallllak teyzemde böyle evlendi şimdi sikayetçi adam çok mal ya aynı karı gibi cimri rezil
Soran3 güBen baya guzelim baya yani hatta arkadaslarim cevrem sen bu guzellikde bu genclikde ne alaka diyorlar ama ben onu gordum o deger verdi vs o zamanlarda oldu hayatimda birileri tabi de ilerlemedi
- 3 gü
E napcan şimdi
Soran2 güBilmiyorim aklim allak bullak
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
3 güŞöyle baktım da yaş farkı bayağı var
018 Yorumla
Soran3 güSenin yas da ayni sayilir demi cikamiyorum isin icin de biraksam unutabilecem mi bilmiyorum da
- 3 gü
Ben bu yaşta senin yaşındaki bir kişiyle Aşk yaşayamazdım herhalde
Soran3 güO zaman onda da sorun var diyorsun
- 3 gü
Belki de Seni kaçırmak istemiyordur
Soran3 güBende dusundum bunu ben baglandim aksi bi sekilde bide birlikte vakit geciriyorduk sürekli
- 3 gü
Senin için son çare değil Ama onun için son Çareler
Soran3 güAynisini dusundum aklin yolu bir
- 3 gü
Ne kadarlık bir ilişki
Soran3 gü3 ay ama her aksam beraberdik yemek çay gubduz olsun oyle izinli gunler olsun oyle
- 3 gü
Tipler uyumlumu
Soran3 güEvet genc gosteriyor cok degil ama yaksyoruz
- 3 gü
İşin içinden çıkamıyorsun. Sanki sende çıkmazdasın
Soran3 güAynen tam da oyleyim daha once sizlendim ondan once 5 senelik de iliskim oldu ama sanki bunu birakirsam icimde bi bosluk olusacak gibi hissediyorum
- 3 gü
Ailen ne der
Soran3 güIstemiyorlar ama sonra dediler sana birakiyoruz
- 3 gü
Mesleğin nedir
Soran3 güDisardan tibbi sekreterlik okuyorum daha oncevde hastane de çalıstim market filan. Ailemle tartışıp Antalyaya gitmistim orada da otel isi buldum kalacak yeri var diye. Kat hizmetleri temizlik yani iste zor mutfak istyordum ama hatta bir ay daha kalacaktim da olmadi arkadaslarla toplu çıkış aldık. Ordan tanıştım ilk bırakmayq calistim lojmani da bizim yanimizda ama birakamadim yani
- 3 gü
Evli değil dimi eminsin
Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı. şu an olmaz ama ileride mutlaka olacaktır.
02 Yorumla
Soran3 güIste ama birakamiyorum da elimde degil
Gizli Üye(36-45)3 güSorun olmaz niye sorun olsun ki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Yok bence mükemmel ilişki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 güBiraz zor gibi görünüyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sorunu evlendikten sonra görürsün
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 641 cevap paylaştı.
3 güÇok güzel olmuş mutlu bir evlilik
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 güO erkek bitmiştir bence ya Max 40 bul bence tabi karakteriniz çok uyuştuysa o ayri
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı.
m 3 güİki kişi anlasiyorsa onu onlar bilir sadece
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı.
3 güBir şans ver iyi vuruyorsa devam edersin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 güCinsellik için evlenilir desem yalan olur ama 5 sene sonra felan bu adam seni doyuramaz cinsellikte
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
3 gü2-3 seneye dil*oyla tatmin olmaya baslarsın
00 Yorumla Olur bence erkek yaş fazla bir kaç seneye iş biter
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
3 güBence olmaz neden olsun senin isteğine bagli
00 Yorumla
3 gügobuller bir olursa samanlik seyran olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 güen istekli zamanında kocan kullanım dışı kalır.
036 Yorumla
Soran3 güIste hemen kestirip. Atmak istemiyorum ama
Cevap sahibi3 güşimdi bile seninle başetmesi zordur. en üst seviyede yaşın şu an
Cevap sahibi3 gübikaç sene sonra burada sorma kocam etkisiz eleman napıcam diye
Soran3 güYani bilmiyorum ki hic bisey olmaz diyorsun
Cevap sahibi3 güyani🤷 sıkıntı yaşarsın.14 15 yaş az değil
Soran3 güDogru
Cevap sahibi3 güiyi düşün. zenginse😉🤷
Soran3 güZengin de degil inanirmisin ama bisey birakma bunu diyor icimden
Cevap sahibi3 güvallahi sen bilirsin sıkıntı olacak tek sorunu o olur onun dışında geçim derdini iyi bir insan olduğunu katmıyorum benim aklım fikrim şeyde olduğu için, 😀
Cevap sahibi3 güonun dışında da bir sürü etken var tabii gelirin asıl seni rahat ettirir mi kötü alışkanlığı var mı şimdi göründüğü gibi olmaya devam edecek mi falan filan,
Cevap sahibi3 gükimsenin aradaki yaş farkını eleştirmesini de umursamıyorsan 🤷 tamamen beklentilerinle alakalı.
Soran3 güYani kesin performans dusuklugu olur diyorsun
Cevap sahibi3 güolur. sana az gelir ya da öyle diyim
Cevap sahibi3 güşimdi bile az gelebilir
Cevap sahibi3 güönceden deneme şansın varsa dene. ama sırf bunu öğrenmek için bedavadan vermek akıl işi değil
Soran3 güBwnce de ama diyor ben genckere tas cikaririm hemde hareketli haya gercekten
Cevap sahibi3 gügeç o işleri sen dilin kemiği yok uygulamaya gelince yığılmasın
Soran3 güO kadar yani
Cevap sahibi3 gü33 yaşında kadını doyuracak. şaka değil. tek atımla olmaz o iş 3-4
Soran3 güEvet yapamaz mi yani
Cevap sahibi3 güo kadar yapamazsın tahminimce. Bir de senin hazırlanman falan gerek yani onun seni hazırlaması bunu becerebilecek mi. böyle kalktımı yerleştir olayı olmaz biliyorsun
Cevap sahibi3 gübir yarım saat 45 dakika müsaade biraz işim var yazarım yine cevap yazarsan
Cevap sahibi3 güyani daha genç birisini bulabilirsin
Cevap sahibi3 güyani illa evlenmek zorundaysan o başka
Soran3 güZorunda degilim baska adayalar da var Şu an
Soran3 güAma ondan etkilendim
Cevap sahibi3 güo zaman ince ele sık doku. şimdiye kadar hiç birliktelik yaşadın mı yoksa ilk mi olacak
Soran3 güIlk. yasamadim
Soran3 güBende cikmaza girdim siljp atamiyorum da bir anda
Cevap sahibi3 güoo doyuculuk şart sana
Cevap sahibi3 güdoyuruculuk*
Soran3 güYani kesin veremez mi onu
Cevap sahibi3 gübence sürekli veremez. yaşı itibarıyla. sen haliyle çok isteklisin. biraz zor
Cevap sahibi3 güilk zamanlar hergün ve birkaç defa yapması lazım. yapmadan evvel baştan aşağı seni ylayıp hazırlaması, özellikle m nını.2 üç kere indirmeden bşlması falan lazım. performası yetmezki
Soran3 güBence yeter
Cevap sahibi3 güyetmez. sonra üzülme
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
3 güHiç sorun olmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
3 güHayir normal bence
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kişiliklerine baglı
10 YorumlaŞimdi olmasa da ileride olabilir
02 Yorumla
Soran3 güEvet bu ihtimal yoruyor
Yani iksiide evde kaldigi icin evlenmis olur
06 Yorumla
Soran3 güBenim Şu an 3 tane talibim var ayri
Soran3 güYok otelde calsyordum tibbi sekreterlik mezunuyum
- 3 gü
😃😃😃😃🙄🙃
Soran3 gü@ormandakikızreyhan ben nisanlamdim ama olmadi hep bi sorun cikti bu isler de ki talibim surekli oluyor guzel de biriyim oyle basit gorunmuyorum baya alimliyim o yuzden ailem bu duruma karsi geliyor Şu an gonlumde biri olunca da karar veremiyorum yani
Gizli Üye(25-29)3 güKim bu senmisin
311 Yorumla
Soran3 güEvet
Cevap sahibi3 güİkinci evlilik mi
Soran3 güYok ilk dahs olursa insallah
Cevap sahibi3 güAnlaşıyor musunuz iyi tani derim nerelisiniz kültür farki
Soran3 güO urfa ben Konya kiltur farki da cok
Cevap sahibi3 güOndan dedim iyi tani pişman olma sonra
Soran3 güValla bilmiyorum cok olumsuzluklar var da iste bilemiyorum ki
Cevap sahibi3 güVarsa acele etme
Soran3 güIlk defa bu kadar arafta kalyorum boyle bi konu da susn burdan taliplerim de var
Cevap sahibi3 güIyi dusun oyle karar ver
Soran3 güCanim simdi ben dondim sehir disindan aklim orada biraksam da cok uzulecem gibi hissediyorum ama mantiken de uygunlik yok farkindayim yani
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
3 güOlur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
2 güolurr
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
3 güBence sorun olmaz
00 Yorumla
3 güne alaka olmaz yeter ki birbirini sitesinler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
3 güSorun olmaz
00 Yorumla
3 güevet olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 güOlur beş sene sonra takma dişleriyle sevişirsin
01 Yorumla
Soran3 güDisleri benden saglam bu arada
Gizli Üye(18-24)3 güCinsellikle sorun olur
02 Yorumla
Soran3 güKesin mi
Cevap sahibi3 güEvet kesin bilgi bu çünkü senin 40 yaşından sonra daha istekli olup ondada performans düşüklüğü olacağından annem gibi mastürbasyon yapmaya başlarsın
3 güBence olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 güohaaa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
3 güOlur evet
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Olur abla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı.
3 güYok olmaz tabi
08 Yorumla- 3 gü
Sende kücük degilsin ya
Soran3 güEvet
- 3 gü
Bakiremisin hala
Soran3 güBakireyim
- 3 gü
Hicmi sevgilin olmadimi
Soran3 güOldu niye olmasin
Soran3 güHep ihanet gordum
- 3 gü
Sevgilin oldu demekki sevgilin seninle yatmak istemedimi
Bence olur
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yas farki tek basina asla bir engel degil ama hayat ritminizin uyuşmasi cok onemli aşkım ✨ Sen 30'larinin başında en enerjik ve verimli donemindesin, o ise hayatini buyuk oranda duzene sokmuş 14 yaş buyuk biri.
Önemli olan gelecek beklentileriniz, sosyal hayatiniz ve enerjinizin ne kadar paralel oldugu 💖 Bu farki dert etmeyen harika çiftler de var, zamanla iletişim kazasi yaşayanlar da.
Peki senin onunla zaman geçirirken hislerin nasil, enerji seviyeniz uyuşuyor mu? ☕💅