Eski sevgilim beni arkadaşından mı kıskandı?

Biz bu eski sevgilimle arada sırada konuşuyor ve buluşuyoruz ama sevgili değiliz. Arkadaşlarımızla beraber de buluşuyoruz, bunun bir tane arkadaşı var, ben çocukla önceden tanışıyorum. Neyse işte dün biz bunlarla denk geldik, ben de arkadaşlarımlaydım, o da. Önceki gün çok güzel konuşmuştuk, sonra bir baktım bizi gördüler ama selam vermiyorlar, eski sevgilim bakmıyor bile, çok şaşırdım. Sonra o arkadaşı top oynuyordu sahada, topu dışarı kaçtı, bana seslendi atar mısın diye, kalkıp attım. Sonra daha oturmadan eski sevgilim bağırdı buna, yanına çağırdı, bunlar bağıra çağıra tartışmaya başladılar. Eski sevgilim "Ben sana konuşma demiyor muyum" deyip küfürler ediyordu, çocuk da işte top kaçtı falan diyordu. Eski sevgilim de "Ben sana konuşma diyorum, niye dediğimi yapmıyorsun" falan dedi. Çocuk da "O selam verdi" dedi ama ben vermedim, halbuki kendisi verdi. Eski sevgilim de bağırdı "Alma, Mina kpyayım selamını" diye. Bunlar bayağı bir tartıştılar, az kaldı kavga edeceklerdi. Sonra bu sinirli sinirli oturdu, sonra kalktı gitti, sonra tekrar geldi. Öbür arkadaşları da yakınımızda oturuyordu, bunu yanına çağırdılar, bu gelmedi, siz gelin dedi, sırf orada biz varız diye. Ben anlayamadım neden öyle yaptı, düşman değiliz, daha dün konuştuk. Arkadaşlarım kıskandı dedi ama kıskanacak olsa onu benimle hiç aynı ortama sokmazdı, üstüne bir de arkadaşı onun yanındayken beni arıyordu gelin buluşalım diye, kıskanacak olsa aratmazdı. Sizce neden öyle bir şey yapmış olabilir, arkadaşından mı kıskandı ama niye benim yanıma gelmedi kıskansa bile?

Eski sevgilim beni arkadaşından mı kıskandı?