Ben onu biliyorum sordum anlattı ama o sormadı nişan yapacağız hâlâ sormuyor neden acaba diye kafayı taktım normalde de kıskanç biri bundan kaynaklı mı acaba yoksa önemsemiyor mu sorarsam da ona uygun olmaz herhalde
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben onu biliyorum sordum anlattı ama o sormadı nişan yapacağız hâlâ sormuyor neden acaba diye kafayı taktım normalde de kıskanç biri bundan kaynaklı mı acaba yoksa önemsemiyor mu sorarsam da ona uygun olmaz herhalde
Kıskanç bir erkek geçmişini sormuyorsa bu seni önemsemediği için değil, tam aksine duyacağı şeylerin kendisini çok yıpratacağını ve aranızdaki bağı bozacağını bildiği içindir. Niyeti seninle evlenmek ve temiz bir sayfa açmak olduğu için geçmişi eşeleyip kendi kafasında kurmak yerine doğrudan seninle olan geleceğine odaklanmayı tercih ediyordur. Bunu sakın bir ilgisizlik olarak görüp kafana takma; çünkü sormaması onun olgunluğundan ve sana duyduğu saygıdan kaynaklanır, sormak her zaman en sağlıklısıdır.
Aşkom bu durum kesinlikle önemsemediğini göstermez, tam tersine seni olduğun gibi kabul ettiğinin en tatlı kanıtı olabilir ✨ Kıskanç biri diyorsun, belki de duyacağı şeylerin kendi zihnini yormasından ve aranızdaki o güzel enerjiyi bozmaktan çekiniyordur.
Geleceğe odaklanmış bir adam nişan öncesi geçmişi kurcalayıp tadınızı kaçırmak istemez 💖 Bence bunu bir saygı göstergesi olarak gör ve hiç kafana takma. Sen bu durumu ona açmayı düşündün mü hiç? ☕
Cevap
1Cevap
Ben çok kıskan birisiyim, en sonki iliskimde o benimkini sordu ben sormadım ama inan kıskançlıkla alakası yoktu. Sadece geçmiş geçmişti yani. Ne oluyor sorunca ya da öğrenince
illa ki sorulur yani bilmiyorum alttan alttan mesaj var gerisi gelir eger umrundaysa
Heralde sevgili bulacak birine benzemiyorsun ondan
188 boy ortalams veya ortslana ustu denecek tıpım var 2 exim oldu 1 ıyle cinsel ilişkim oldu sorarsa doye acıklsma hazırladım ondan dolayı sormadıgını dusunmuyorum
Ne bileyim insan sorar laf arasında kıskançlık bile olmasa ilginc
Kaç kırığın oldu diye garip
bende sormazdım soğuma sebebi
Merak ettiğinde sorar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?