Kocamın evli kadın iş arkadaşıyla bu kadar samimi olması normal mi, yoksa ben mi abartıyorum?

Kocamın iş arkadaşı bir kız var, ayda bir defa eşimi çalıştığı fabrikaya geliyor iş için, dışarıda görüşme gibi bir arkadaşlık değil. 4 yıldır arkadaşlarmış benden önce yani, kız da evli, eşim düğünlerine gitmiş hatta fotoğrafları bile var kızın kocasıyla falan. Biz de 2 yıldır evliyiz, kızımın ikinci adını kızın adını koydu, ben birinci isimde emrivaki yaptım diye başkası olsun dedim ama seviyorum bu ismi vs sevdi neyse. Sonra kız, kızım için elbise almış getirdi, söyledi, giydirip foto attım eşime, acaba gönderecekmiş diye, gönderip teşekkür etmiş. Ayrıca kızla bir ara haftada iki defa yazışıyorlardı, şifresini bildiğimi bilmiyor eşim, konuşmalarda yanlış ya da flörtöz bir şey yok. Rahatsız olduğumu söyledim dinlemedi beni, normalde aşırı kıskanç kadınlardan, değişim iş yerinde çay içiyorsunuz, konuşmanın anlamı yok ki işle alakalı konuşmuyorlar çünkü iş yerindekiler hakkında falan. Kızın da migreni varmış benim gibi, benim ilacımın fotoğrafını atmış, bana aldığı ilacın konuşmamızda vardı, onun önerdiği ilacı da bana diyor, birisi demişti hatırlamıyorum diye, adaşım nasıl vs. Birinden migrenle çocuk bakması daha zor olur demiş. Ayda bir konuşup siliyor, tekrar diyorum yazışmalarda absürt bir şey yok ama "sen rahatsız olursan yazışmam" demedi. Benim de erkek arkadaşlarım var ama yazışmıyoruz çünkü bunun ayıp olabileceğini düşünen insanlar birisinde de, kızı ofise gelmiş "senin masanda çalışıyorum" diye yazmış, boş masa yok sanki. Eşinden de bahsediyor, tatile gittik, ev aldık vs diye. Eşim arkadaşlıklarına değer veriyor ama bence beni ilk sıraya koyması gerekmez miydi? Çocuktan sonra soğukluk da girdi biraz, çiçek falan alıyor arada ama genelde ondan kaynaklı tartışmalar oluyor sürekli.
Kocamın evli kadın iş arkadaşıyla bu kadar samimi olması normal mi, yoksa ben mi abartıyorum?