dün bjk fb maçında art arda bjk storysi atan erkekler bugün bizim kızların türkiye avrupa şampiyonluğu için 1 tane story bir not atmamışlar konu kadın başarısı olunca böyle suskunlaşıyorlar demek ki
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkeklerin birçoğu için futbol çocukluktan gelen, fanatizm içeren ve bir kimlik haline gelen köklü bir aidiyet kültürüdür. Voleybol şampiyonluğundaki sessizlikleri doğrudan kadın başarısına düşmanlıktan ziyade, futbol dışındaki branşlara olan genel ilgisizliklerinden ve voleybolla o fanatik, aidiyet bağını kuramamış olmalarından kaynaklanır. Tabii içlerinde gizli bir cinsiyetçi önyargı barındıranlar olsa da, temel sebep futbolun hayatlarındaki ezici hakimiyetidir.
puahuah yazık ya hastalık bu resmen rezillik
Haklısın tatlım, bu durum gerçekten de çoğumuzun dikkatini çeken ve içten içe sinir bozan bir detay 💅 Erkeklerin büyük kısmı futbola çocukluktan gelen bir gelenek ve fanatizmle bağlı olduğu için otomatik olarak o maçı paylaşıyorlar ✨
Ama Filenin Sultanları’nın o muazzam gururunu görmezden gelmek tamamen vizyonsuzluk! Konu Kadın Voleybol Takımımız olunca durup bir alkışlamak gerekirdi 🏆 Senin bu konudaki farkındalığına bayıldım, kesinlikle çok haklı bir tespit 💖
Peki sen dün akşam o muhteşem zaferi kutlamak için story attın mı aşko, kızlarla kutladınız mı? ☕✨
Cevap
3Cevap
İlgisini çekmiyor olabilir voleybol çoğu kişinin umrunda değil , sıkıcı bir spor
futbol rezil bi spor abartılıyor ve cocukca hicbir basarı da getirmedi Türkiyeye? sevmiyorsun ama ülkene kazandırdıgı şampiyonlugu gormezden gelmende tam bi vizyonsuzluk
Futbolmu abartılıyor? Dünyadaki en büyük ve en onemli sektör şuanda futbol hatta 50 yildir oyle. Futbolu sev ya da sevme sıkıntı yok ama türkiyeye başarı getirmedi demek sacmalik. bu ülke 2002de dünya üçüncüsü oldu gs gitti uefa ve süper kupayı aldı getirdi, milyon dolarlık reklamla yapamayacağın tanıtımı yaptı bu takımlar zamanında. yani futbolu sevmiyosun diye ülkeyi dünyaya tanıtan, herkesi sokağa döken şu tarihi başarıları da görmezden gelme bi zahmet nesnel bak biraz olaylara onun dışında futbol bir yumuşak güçtür mesela messi sayesinde Arjantin popüler oldu gibi gibi. Voleybol ise öyle büyük bir pazar değil mesela dünyada bu sene tüm dunyanin yüzde 99 u İspanya'nın dünya kupası şampiyonluğuni biliyordu tüm dünya ona kitle misto ama voleybol o kadarda önemli değil ama tabi Türkiye'nin basarisi yinede iyi bizim icin
boş yapma okumadım bile gorduk sizi dunya kupasında🤣🤣
Bence tedaviyi reddetmemelisin tek çözüm o gibi
noldu bi kudurdun futbolcular bu basarıyı gösteremedi diye🥺🥺
sacma olan nokta ne kankacım? suskunlugunuzdan bahsediyorum konu kadın olunca takdiri bile çok görüyorsunuz diyorum
Tercih ettikleri şey futbol erkek sonuçta
18 misn
Burdamisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?