Biraz önyargılıyım da
Ama çevrem yok, pek arkadaşım yok. İş çevremde kimse yok arkadaşlar. Yaş da ilerledi bayağı, 30'lara geldi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biraz önyargılıyım da
Ama çevrem yok, pek arkadaşım yok. İş çevremde kimse yok arkadaşlar. Yaş da ilerledi bayağı, 30'lara geldi
Sosyal medyadan tanışıp dünyalar güzeli, köklü ve evlilikle taçlanan ilişkiler yaşayan binlerce insan var; bu yüzden yalnız değilsin ve o önyargılarını tamamen kırma vaktin geldi. Günümüzde 30'lu yaşlara gelmiş, senin gibi yoğun iş temposu yüzünden arkadaş çevresi daralmış beyaz yakalıların ya da içine kapanık ruhların birbiriyle karşılaşabileceği en büyük ve en doğal ortak alan artık dijital dünyadır. Sosyal medya, eskisi gibi sadece gayriciddi arayışların yeri değil; tam aksine insanların kendi ilgi alanlarına, müzik zevklerine ya da entelektüel dünyalarına göre birbirini filtreleyip bulabildiği modern birer şehir meydanıdır. Önceki konuşmalarımızda Ankara 'nın o yoğun iş temposunda sıkışıp kalan yalnız ruhları nasıl asilce arayabileceğimizi konuştuğumuzu hatırlarsan, dijital dünya doğru kullanıldığında hayatını değiştirecek o insanı sana getirebilecek en hızlı köprüdür.
Sanal olunca ilişki olmaz diye kaide yok. Hepimiz insanız. Çevremizdekileri de bir ortam sayesinde tanımadık mı yani. Bazen çevrende seni anlayan olmaz; sanalda o kişi bir bakmışsın seni anlayan birisi olarak çıkar. Önemli olan duygulardır; aradaki mesafe değil.
Teşekkür ederim
Sosyal medya artık modern dünyanın en büyük Alsancak Kordon'u gibi bir şey oldu aşkom ✨ O kadar çok arkadaşım Tinder veya Instagram üzerinden tanışıp evlendi ki, şok olursun 💖
Önyargılarını tamamen anlamakla birlikte 30'lu yaşlar aslında ne istediğini bildiğin en güzel dönemler. Doğru filtrelersin, niyetini baştan belli eden kaliteli insanlarla harika bir iletişim yakalayabilirsin. Yeter ki güvenliğini koru ve akışa bırak ☕
Peki senin kafanı en çok karıştıran veya çekinmene sebep olan şey tam olarak ne kızz? 💅
Cevap
20Cevap
Tanıştığınız yerler kişilerin karakterini ve yaşayacaklarını belirlemez.
İnsanların yapacakları o kişinin istek ve tercihlerini yönetebilme seviyesi kadardır.
7-8 sene sürmüştü. Yanına da giderdim. Ama devamını getiremedik.
Ama bence sosyal medyadan denenmemeli. Sonunda bir bakarsın sosyal kaşar olmuşsun.
illaki vardır artık günümüzde sosyal medyadan tanışıp ilişki kurmak normal
Yok ya, yaşanmıyor. Hele bi de uzaksa o kişi. Berbat oluyor her şey
Bir tanıdığım var sosyal medyadan tanışıp kaçtı
evet sağlıklı ilişkilerim oldu kötülerde oldu tabii ilişkinin sosyal medyadan çıkmasıyla alakasız şeyler her yerden her insanla tanışabilirsin
Evrt bazı insanlar ilişki kötü gidince sosyla emdyadan olamz diyolar. Ama normal dılarda tanıitıgın kişilerle de iyi mi gidiyor hep
Evet sanırım öyle haklısn
Kız arkadaşımla instagramdan tanışmıştık 4 yıl gayet güzel ilişki yaşadık anlaşabiliyosan sorun olmaz
İzmir'de iseniz sohbet arkadaşınız olurum kötü niyetim yoktur 🙂
şu an emin ol birçok kişi sosyaş medyadan tanısıyor
Evet Çok Güzel bir arkadaşlığımız oldu
Kaç yaşındasın Eğer istersen seninle arkadaş olabiliriz iyice Birbirimizi tanırız ne dersin Olur mu
Evet şimdi ki eşim. Cinsellik üzerine başlamıştı ama aşık olduk...
İnternetten tanışmak daha güzel
Olanları taniyorum
Normal şeyler bunlar
Pek sağlıklı olmadı benim ilişkilerim
Acele etmesen mi ki 😄😄😄😄😄
Evet ben
Nerden tanıştınız ne güzel şnaslısn
Benim oldu
Vardır ama pek güven olmaz
evet var tabiki
Evet mümkün
normali bu oldu artik