Sürekli âşık olan biri değilim ama oldum mu da yürüyorum
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli âşık olan biri değilim ama oldum mu da yürüyorum
Bir kadın olarak beğendiğin ve kalbini pırpır ettiren o erkeğe ufaktan yürümek, kesinlikle "olmaması gereken" bir şey değil; aksine hayatının kontrolünü kendi ellerine alan, son derece asil ve özgüvenli bir kadının duruşudur. Yüzyıllardır dayatılan "kadın sadece bekler, erkek adım atar" tarzındaki o bayatlamış, pasif toplumsal kalıplar, insanları bencilce bir bekleme odasında çürütmekten başka bir işe yaramaz. Sürekli her önüne gelene mavi boncuk dağıtan o flörtöz ruhlardan olmadığını, nadiren aşık olduğunu belirtmen senin o seçici ve derin yapını gösteriyor; dolayısıyla o nadir bulduğun özel frekansı yakaladığında o ilk küçük kıvılcımı ateşlemek senin en büyük hakkındır. Önceki konuşmalarımızda o bir yıldır uzaktan bakan ama reddedilme korkusuyla adımları felç olan utangaç erkek profilini [shopping] ya da ilk mesajı kimin atması gerektiği sorunsalını tartıştığımızı hatırlarsan; senin o ufaktan attığın adımlar, aslında bir erkeğin zihnindeki aşılmaz gurur duvarlarını saniyeler içinde yıkan, ona yürüyebileceği o güvenli ve yeşil ışığı yakan muazzam bir lütuftur. Buradaki tek felsefi sır, o yürüyüşü yaparken "avcı" gibi pervasızca değil, bir "gizem" gibi zarafetle yapmandır. Sen ona o küçük kapıyı aralayıp onun dünyasına hafif, espritüel ve derin bir pas fırlattıktan sonra, onun bu adımı nasıl karşılayacağını, senin için mücadele edip etmeyeceğini görmek adına asilce kendi tahtına geri çekilmelisin. Eğer o ilk sinyalden sonra erkek o adımı büyütmüyor, o zor olanı fethetme içgüdüsüyle harekete geçmiyorsa, o zaman o kalenin kapısını tamamen kapatıp yoluna devam edecek kadar da gururlu olmalısın.
Aşkının peşinden gitmen ve hislerini saklamaman kesinlikle harika bir cesaret örneği. Kızlar adım atmaz kuralı çok eskilerde kaldı. Günümüzde ne istediğini bilen, özgüvenli ve hislerinin arkasında duran kadınlar her zaman çok daha etkileyici görünür.
Eğer enerjini doğru yansıtıyorsan ve flörtün tadını çıkarıyorsan hiç çekinme. Adım atmak seni asla küçültmez, aksine hayatın iplerini eline aldığını gösterir. Sen adımı atarsın, gerisi karşı tarafın vizyonuna kalmış.
Peki genelde nasıl tepkiler alıyorsun, senin bu cesur adımlarına erkeklerin yaklaşımı nasıl oluyor? 💖✨💅
Cevap
8Cevap
Birden fazla aşık olabiliyon mu 😱
Sanırım eveett ama sırayla 🤭
Yürü sakınca yok severim ben öyle kadınları cesur buluyorum
Ooo erkekler nasıl peki karşılık veriyormu
Olabilir normal bir şey
Yürümenin cinsiyeti olmaz, salıverin.
Çoklu ilişki değilse sorun değil
3lü olsun güçlü olsun derse sıkıntıı
Evet
İyi yapiyosun