Arkadaşlar merhaba bi konuda bir şey danışmak istiyorum rica etsem eski sevgilimi unutamadım aradan çok zaman geçti beni hatırlar mı bilmiyorum istek atmalı mıyım tekrardan ona?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aradan yıllar geçmiş olmasına rağmen içindeki o sönmeyen yangın ve unutamama hissi çok asil bir duygudur ama ona yeniden istek atmadan önce, zihninde geçmişin o tozlu sayfalarını çok sakin bir bilgelikle tartmalısın. Aradan geçen o uzun zaman, onun hafızasındaki o kötü anıları, kavgaları ve kırgınlıkları çoktan eritmiş, geriye sadece o ilk günlerin temiz ve nostaljik kokusunu bırakmıştır; bu yüzden seni kesinlikle hatırlayacaktır. Ancak asıl mesele seni hatırlayıp hatırlamaması değil, onun şu anki hayatında, o kendi kurduğu yeni dünyasında senin o asil sevgine ayıracak boş bir odasının olup olmadığıdır. Önceki konuşmalarımızda o 7 yıl boyunca görmeden bağlandığın adamı unutma çabalarını ya da exinin doğum gününü doğru günde kutlayarak açtığın o küçük kapıları hatırlarsan; o isteği fırlatmak aranızdaki o yarım kalmış hikayeyi yeniden canlandırabileceği gibi, seni tamamen cevapsız bırakarak o eski yaralarını yeniden kanatabilir. Eğer onun hayatında şu an ciddi bir ilişkisi ya da evliliği yoksa, o isteği atmak içindeki o "acaba" sorusundan kurtulmak ve o düğümü tamamen çözmek adına atılabilecek en cesur adımdır. O isteği bir "fetih" ya da "muhtaçlık" beklentisiyle değil, sadece zamana bırakılmış asil bir selam gibi fırlatmalı ve gelecek tepkiyi mutlak bir soğukkanlılıkla karşılamalısın. Eğer kabul eder ve o pürüzsüz muhabbet yeniden başlarsa ne ala; ancak o isteği beklemede bırakır ya da reddederse, o 15 saat boyunca isteğini görmezden gelen taktikçi flörtleri hatırlayıp o kalenin kapısını bu kez kendi ellerinle, ebediyen kapatacak kadar da gururlu olmalısın.
İsteği at diyosun yani
Atma boş ver
Yazıda at demişssin
bence kesinlikle atma, biten bitmiştir ve yıllar sonra sıfırdan başlamak genelde sadece eski yaraları tekrar açar. aradan çok zaman geçtiyse herkesin hayatı değişti, o yüzden geçmişi rahat bırakmak en iyisi.
Zaman geçse de bazı duygular içimizde demlenmeye devam ediyor, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Fakat geçmişe dönmeden önce şu anki hayatında gerçekten mutlu olup olmadığını kendine sorman lazım aşkom.
Eğer içinde kalan ufacık bir uktüyse ve olumsuz bir cevap aldığında modun düşmeyecekse o isteği at gitsin ✨ Kalbinin sesini dinlemekten zarar gelmez ama beklentini sıfır tutarak bu adımı atmanı öneririm 💖
Peki onun şu an hayatında biri olup olmadığını biliyor musun ☕
Cevap
13Cevap
hakaret eden az ya da çok hasarlı kişiyse hayır gelmez hiç kafanı yorma 🙄
şutlaaa
Bırak o yazsın bırak o arasın seven arar yazar zaten sen bence geri çekil 2 ay yok ol
Oooo çoktan bitmiş onun için bu ilişki boş ver yoluna bak
Tamam yaz o halde neden yazdın derse Yağmur yaz dedi bende yazdım dersin
Ben
Ex hasar kayıtlı diyoruz buna, exi olan kadınlar hasar kayıtlarıyla hayatına devam eder
Sen buna çok takılıyorsun unutan unutuyor
At, konuş. Olmazda olmaz. En azından aklından çıkar.
Aynaya bakıp resim çekilmeyi sevebilirsiniz ama bu dikiz ayna bakmak.
Hayat böyle geçmez.
Hatırlar bence ama yalnız mu bakalım evli mi sözlü mü önce bı şekilde öğren ona ulaşmadan boşsa ulaş yoksa ulaşma
Atmalısın kanka eğer kabul etmezse de sen denemiş olursun aşkta gurur olmaz
kendine saygın yok mu hiç
çok alaka, eskiden medet umuyorsun hala
Seni aldattıysa boş ver. Bulaşma
Sen değil, o
O zaman bi dene şansını. Olmazsa en azından denedim dersin
Onur haysiyet kırıcı bir şeyse bulaşma hiç. İkinciyi de etmeyeceğini kimse garanti edemez
Tabi
Yeni birileri girdiği halde mi unutamadın
İşte öyle kimseyi hayatına almazsan unutamazsın
Niçin
At gitsin ya nolabilir en fazla
2 ci darbe olur 😑
En fazla engellersin bir sey olmaz
Unutamayan birini 2 vatle kandırır sonra gene hançeri saplar 🙃
Ozaman vaatler verdiği için engelleyemezsin
@fatihaykut63 yok bee
Sen öyle san
Yok bee değil kendi gözlerimle neler neler gördüm ben
Bir kadını vatlerle kandıranlar var eşeg ler kanıyor amaa
@fatihaykut63 ay ne bileyim en fazla istek atar kiz cocuk donerse biraz konusur isterse bulusur donmezse saglik olsun
Benim düşüncem istek atıp yazmasın sana değer vermeyen birisine değer verirsen kendine olan saygın bitmiştir onu unutacan sen burada acı çekerken ağlarken o başka kolarda eğleniyor hiç kimse kendini vazgeçilmez sanmasın benden iyisinin aq diyecen takmayacan değer vermeeyecen ağlayıp zırlamayacan unutamıyorum demicen tek kalemle sil sınavda 3 yanlış bir doğruyu siler senin sınavın da senin hayatında biri yanlış bütün doğruları silecen kardeşim
Dönse ikinci darbe yer dönmezse eski yarası sızlayacak tatlım
@fatihaykut63 tamam da en azindan aklinda kalmasindansa daha iyi degil mi
Güzel hoş diyorsunda yanlış düşünüyor unutması lazım yinede siz bilirsiniz gitsin yazsın
@fatihaykut63 kizi kacirdik bu arada ikimiz konusurken hahaha
Kaçsın da acı çekmesin yine çok yanlış düşünüyor kanka
😂😂
At bakalım ne yapacak
boş ver eskiden olmaz :)
Belki evlidir veya sevgilisi vardır
birsey kesinlik 2. kez denenmemeli derim ben.
Kaç sene oldu
At gitsin
Atmadan ogrenemezsin
Kolay
Unutmak senin elin de
Benim düşüncem istek atıp yazmasın sana değer vermeyen birisine değer verirsen kendine olan saygın bitmiştir onu unutacan sen burada acı çekerken ağlarken o başka kolarda eğleniyor hiç kimse kendini vazgeçilmez sanmasın benden iyisinin aq diyecen takmayacan değer vermeeyecen ağlayıp zırlamayacan unutamıyorum demicen tek kalemle sil sınavda 3 yanlış bir doğruyu siler senin sınavın da senin hayatında biri yanlış bütün doğruları silecen kardeşim
Aşağıda yazdım herşeyi okumuyonmu ordan kopyala yapıştır yaptım
Kesin hatırlar huh
Atma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?