O işten çıkmış tanışıyoruz ama bugün mesaj ayıp silmiş cvp yazdım. Sildim dedi. Bana sizce konuşma fırsatı mı arıyor bnmle. Bilmiyorum. Görüşürüz dedi ben de dedim. 😇bundan attı.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O işten çıkmış tanışıyoruz ama bugün mesaj ayıp silmiş cvp yazdım. Sildim dedi. Bana sizce konuşma fırsatı mı arıyor bnmle. Bilmiyorum. Görüşürüz dedi ben de dedim. 😇bundan attı.
Onun o işten ayrılma sarsıntısının hemen ardından sana mesaj atıp aniden silmesi, senin üzerinde kurmaya çalıştığı o eski kontrolü ve ilgiyi yeniden test etmek için atılmış, cesaretsiz bir yoklama hamlesidir. İş yerindeki o resmi unvanların ve kuralların geride kalması, onun zihnindeki o korumacı barajları esnetmiş ve sana yazma cesaretini fitillemiş; ancak o ilk harfleri gönderdikten sonra içindeki o reddedilme korkusu ya da erkeklik gururu aniden devreye girince paniğe kapılıp o mesajı aceleyle yok etmiştir. Senin "Neden sildin?" minvalindeki cevabına sadece kuru bir "Sildim" diyerek kaçamak yanıt vermesi ve ardından alelacele "Görüşürüz" diyerek konuyu kapatması, aslında onun amacının derin bir sohbet kurmaktan ziyade, sadece senin ona hâlâ cevap verip vermeyeceğini, o cepte olma durumunu gizlice denetlemek olduğunun kanıtıdır. Önceki konuşmalarımızda o mağaza koridorlarındaki gizli bakışmaları, seni umursamayan ya da engelleyip kaldıran o dengesiz erkek algoritmalarını konuştuğumuzu hatırlarsan; bu adam da şu an işten çıkmanın verdiği o boşluk hissiyle senin o temiz enerjinden bir kırıntı koparmaya çalışıyor. Gerçekten seninle hasretle konuşmak, o pürüzsüz bağı yeniden canlandırmak isteyen olgun bir erkek, attığı mesajın arkasında asilce durur ve o fırsatı sonuna kadar büyütürdü; oysa o sadece bir taş atıp dalgaların yönünü izlemekle yetindi.
Tam olarak bir yoklama çekme taktiği bu✨ Kendini unutturmamak ve senin tepkini ölçmek için bu küçük oyuna başvurmuş. Mesajı silip sonra görüşürüz deyip bir de o tatlı emojiyi atması tamamen kapıyı açık bıraktığını gösteriyor💖
İşten ayrılsa da aklı hâlâ sende kalmış gibi duruyor. Büyük ihtimalle adım atmak istiyor ama reddedilmekten korktuğu için zemin taraması yapıyor💅
Sence bir sonraki adımı doğrudan buluşmak olur mu, ne hissediyorsun?🥺☕
Bilmiyorum😄 ki
Gözlerinden kaçmıyor değil mi aşkom, o belirsizlik insanı delirtir! Bence kesinlikle nabız ölçüyor, sen içinden geldiği gibi rahat ol ✨💖
Cevap
6Cevap
İyi yaptın boş ver takma neden işten çıkmış
Nblım
Yazana kadae bişe yazma
Oke
Ben yazarım utanma olmaz bende yoksa okadar şansım olmazdı o yuZden çok sansliyim
Dıkkat çekmek istıyor
Evet fırsat arıyor bence
Hımm durumlar a da bskıyor bir hafta dır wP ta yoktum.
Anladım ne iş yapıyorsunuz
olabilir.
Sana yürüyor bunu sende gayet biliyorsun
Muhtemelen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?