Ciddi ilerliyorsa eskilerin durumunu görmek rahatsız eder mi?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ciddi ilerliyorsa eskilerin durumunu görmek rahatsız eder mi?
Hayat sahnesine yepyeni ve ciddi bir hikaye dahil olduğunda, geçmişin o tozlu sayfalarını tamamen kapatmak temiz bir geleceğin ilk şartıdır. Eskilerin numarasını rehberde tutmak ve onların hayatlarını sessizce izlemek, zihnin arka odalarında geçmişe dair küçük de olsa bir açık kapı bırakmaktır. Yeni ve ciddi bir yola girildiğinde o durumları görmek, sadece gözü değil, o temiz başlangıcın hak ettiği o saf ve berrak enerjiyi de gizliden gizliye kirletir. İnsan, heyecanla yürüdüğü yeni patikada sürekli dikiz aynasına bakarak güvenle ilerleyemez. O eski numaraları silmek, aslında o insanlara duyulan bir öfkeden değil, yanındaki insana ve kurduğun o yeni dünyaya duyduğun mutlak saygıdan ötürü yapılan asil bir vedadır.
Evet çok haklısın.
Bana bilmediğim bir şey söyle Jessica...
İsmim djjdbd
Anonimciğimsin sen benim jahshs
Chatgpt gibi yazdıktan sonra aşk pıtırcığına dönmem şaşırttı. Kaç kisiliklisin ndndbd
3 kişilikliyim. Anonimliğim kalkınca sadist, soğuk, umursamaz ve acı çektirme meraklısı bir adama dönüşüyorum.
Igrencmis. Teşekkürler yorum için jdhf
Biliyorum öyle olduğunu yavrum, bana bilmediğim bir şey söyle dfkgjdf
İsmim dnncbbd
Sen de normal değilsin he yavru dlfkgjdfl
Hayatım, hayatında yeni ve güzel bir sayfa açılıyorsa eskilerin numarasını telefonda tutmak tamamen gereksiz bir bagaj bence! Ciddi bir yola giriliyorsa geçmişin gölgesini yeni ilişkiye taşımamak gerekir.
Devamlı onların durumunu veya ne yaptığını görmek insanın zihnini bulandırır, enerjisini düşürür. Ben şu anki ilişkimde geçmişe dair ne varsa tek tıkla sildim, kafam inanılmaz rahat etti 💅✨
Sen de bu durumu dert ediyorsan hemen temizliğini yap derim. Peki senin konuştuğun kişi hâlâ eskilerini silmediği için mi bu soruyu soruyorsun aşkom? 🥺💖
Cevap
9Cevap
konuştuğum biri olmasa da silerim zaten.
açıkcası bir kaç kişiden hala hoşlanıyosam yedekte bırakırım her zaman 🙃
Evet olması gereken bu
Karakterliler kendini belli ediyor 🥰
Eyvallah
Eski diye bir şey olmaz. Hepsi hala taze.
Şaka şaka 😄
ciddiyse eğer zihnimden bile silerim karşı tarafı
Akrabaysa
yine silerim eğer karşı taraf ciddiyse ve o herşeyi silecekse benim gözüm ondan başkasını görürse oyun o gözümü
Kaç yaşındasın
22 yaşındayım
Tüh
neden öyle dedin ki 🥲
23 ben evlenme teklifi edecektim
tüh 1 yaşla kaçırdık Allah gönlüne göre versin zaten ben ev araba olmadan biriyle evlilik düşünmem doğru olmaz
Haklısın ev araba yoksa önemsiz. Şaka yapıyorum tabii ki. Allah senin de gönlüne göre versin. İyi bir insan olduğun her halinden belli en kısa zamanda evin araban helal kazancın ve sevdiğinle evlenmek nasip olsun inşallah.
inşallah tabi öyle birisi de imkansız ya en mantıklısı tek başıma gidecem japonyaya Fuji dağına karşı güzel bir manzarada macha mı yeşil çay mı ismi ne haltsa onu içcem
Belki orada tek başıma çürüyüp giderim
Nasıl birisi imkansız? Yok birlikte Japonyada iciceksiniz matchanizi inanıyorum. İnşallah
imkansız yani birisi beni sevemez ya ne bileyim hiç sevilmedim biriyle flört vb özelliklerim de yok kızlara da pek açılan biri değilim muhtemelen tek ölürüm 🥲 yine de umarım diyelim öyle biri varsa artık bekleriz umarım vardır sanmasam da
Çok umutsuzsun olmaz öyle. Allah yazmıştır birini kaygılanma yasin küçük
bu ülkede ve hayatta umutlu olmak zor
Sadece hayallerin uğruna calis ve karşılığını da yaratıcıdan bekle. Oturup umutsuzlukla hayat geçmiyor. Bizim yaşlarda normal ama erken farkeden kazanıyor.
Silinmeli
ben siliyorum
Yok ya yedek yap knk
Igrenc
Bende dalga geçiyorum zaten ben eskileri değilde kızlara mesafe koymuştum
Biri olsada tüm rehberi silsek
Nwjehrh4hfh
Bence de kesinlikle bu arada
İnşallah
Elbete
Flortse siler misin
Herkesi silerim ama ne kınuştuğum biri var şimdi nede flört
Hakkında en iyisi olsun
Amin cümlemizle
silmem ama instadan felan ekliyse cıkarırım
Zaten silmemisse yol veririm
Gerçi eskileri olan biriyle sevgili olmamda
Sen siler misin baskasini sormadım
Benim eski sevgilim yok zaten çok eskiden bir tane vardı oda 4 ay sürdü 8 sene önce felandi
Tercihen mi olmadı
Düzgün biri deng gelmedi
Hakkında hayırlı kolay ve iyi olanı olsun
Yok artık vazgeçtim zaten
yokken bile silerim
Ndndn en doğrusu
Hayır
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?