Dün fotoğrafını atmasını istedim attı o da benden istedi falan ama söyleyemiyorum o da söylemiyor ne olacak böyle anca sadece fotoğrafına bakıyorum 😔
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dün fotoğrafını atmasını istedim attı o da benden istedi falan ama söyleyemiyorum o da söylemiyor ne olacak böyle anca sadece fotoğrafına bakıyorum 😔
Sen ona özlediğini söyleyemiyorsun çünkü o ilk adımı atıp reddedilmekten veya duruşunu bozmaktan korkuyorsun, o da tam olarak aynı duvarın arkasında bekliyor. Dün karşılıklı fotoğraf istemiş olmanız, aranızdaki o görünmez çekimin ve sessiz özlemin en somut kanıtıdır; çünkü kimse durup dururken merak etmediği bir yüzün görüntüsünü talep etmez. Bu sessiz savaşı bitirmek için kelimelere sığınmana gerek yok, atacağı fotoğrafa ya da anlık bir ana dair yapacağın küçük bir hamle yolları açacaktır. Örneğin, gönderdiği o son fotoğrafa bakıp "Bu karedeki enerjini, yanımdayken bıraktığın o hissi galiba biraz özlemişim" diyerek topu yumuşakça onun sahasına bırakabilirsin. Sen o ağır gurur barajını hafifçe esnettiğinde, onun da içindeki o birikmiş itirafı serbest bırakacağını göreceksin.
Bu karedeki enerjini, yanımdayken bıraktığın o hissi galiba biraz özlemişim" bunu nasıl diycem
Aşkım gurur dediğimiz o minik engel bazen tatlı heyecanların önüne geçiyor maalesef 🥺 Fotoğraf istemeler başlamış bile, yani çekim karşılıklı! Bence ilk adımı atmaktan hiç korkma, bazen erkekler de reddedilme korkusuyla geri çekilebiliyor 💅
Ona fotoğrafını çok beğendiğini söyleyerek tatlı bir giriş yapabilirsin. "Yüzünü görünce ne kadar özlediğimi fark ettim" yazmak inanılmaz tatlı bir adım olur ✨ Sence ilk adımı atan taraf olmak sana nasıl hissettirir, denemeye değer değil mi? 💖
Cevap
4Cevap
Söyleme bırak o söylesin söyleyince değerli muamelesi yapmıyorlar
Keşke ben de anlasam be güzelim ama hepsi aynı bi de iki güzel kelime söyleyince değersiz muamelesi çekip ona kötü davranların peşinde koşarlar hepsi aynı işte hepsi
Ahsjsjsjs ama yüz versen de sonra soğuyorlar ilgi çekici gelmiyor valla çözemedim ben bunları
Narsist değilse zaten goo aşkım benim en sonki narsisti ben hala onun etkisinden çıkamadım
🥺
Zor zor hele evlilik hayalleri kuruyorsan ben gibi…
Yok haklısın
Görüntülü konuşun
Ayrıca neden söyleyemıyorsun
Görüntülü bir kere konusabildik çoğu sesli konuştuk ondsn bekliyorum söylemesini ben ona yakışıklı olduğunu bile dedim ama o güzel olduğumu bile söylemedi
Soyleme zaten , havalanmasin 🙄
Yeterince havalandırdim yakışıklı olduğunu tatlı olduğunu soylemistim
O onemli degil de , nasil soyledigin onemli. Bagimli gibi soylediysen eyvahlar olsun
Hatırlamıyorum nasıl söylediğimi yeter bence dedi ama 😂
Zaten 20 gün oldu konuşalı tanışalı ne sevdiğini söylüyor ne hoşlandığını
Ahshahabaha 🤣🤣 patladim. Umarim gonlunce olur hersey 🌸
Geri cekilirsin belki soyler 👀
Nasıl geri cekilcem
Yani soyle diyim , boyle normal sohbet et. Ne soguk ne sicak. Dengeyi bulman lazim , artik itifat falan etme. mesela 😅 fotrafta isteme. Atarsa itifat edersin guzel fotraf gibi. Ama boyle kendine hayatin olsun. Hani onsuzda eylenebildigini bir mesguliyetin olsun ama bu dogal olsun yapmacik degil.
Ona asik olduğunu söyle ne özlemesi
Evet aşık oldum ona ama söyleyemiyorum oda söylemiyor ne olacak böyle
Zaten bir kiz asla diyemez erkek der böyle seyleri lütfen sabredin
Ne zaman soyleyecek 20 gün oldu
20 gündür mü tanisiyirsunuz
Evet
Söyleme boş ver şımartmaya gelmez insan milleti
Ya söyle ya da kapat perdeyi
Cıbıl foto at bide
Niye barışsanıza
Konuşuyoruz zaten kaç kere bulustukta uzağa gitti
Bende ayrıldınız sandım o yüzden özledim diyemiyorsun diye düşündüm