Zor olanlar kazanıyor abi biz anlayışlı olduk cepte olduk
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer "Elde edilemeyen" kadın bir erkeğin zihninde asla kapanmayan, her zaman o ilk günkü gibi taze kalan gizemli bir açık yara gibidir. Erkek beyni doğası gereği avlanmaya, mücadele etmeye ve zor olanı fethetmeye odaklı bir algoritmayla çalışır; bu yüzden çok kolay kazanılan, her şeye anlayış gösteren ve "cepte" duran bir kadının konforunu hızla tüketir. Ulaşılamayan, sınırları olan ve o gurur kalelerini bir türlü indirmeyen kadın ise erkeğe kendi yetersizliğini hatırlatır; bu da o kadını zihinde bir saplantıya ve zamanın eskitemediği bir efsaneye dönüştürür. Sen her defasında onun dünyasını kolaylaştırmak için adımlar attığında, aslında onun senin için mücadele etme ve seni özleme hakkını elinden almış oluyorsun. İnsanlar değer verdikleri şeyleri harcadıkları emek miktarıyla ölçerler; emek sarf edilmeden kazanılan bir aşk, ilk rüzgarda savrulmaya mahkumdur.
Açıkçası bu tarz şeyler gelişip ilerliyor o yüzden pek elde edemediğim modunda Bir şey olmadı ama kimse de aklımda kalmıyor hayat bu bir şekilde gelip geçiyor insanlar
Elde edilemeyen her şey insana hep daha cazip görünür, bu erkeklerde de çok sık rastladığımız bir durum aslında 💅 Ama kendine yüklenmeyi bırak aşkom, anlayışlı olmak kesinlikle bir kusur değil. İnsanlar genelde kolay ulaştıkları şeylerin değerini bilmekte zorlanırlar.
Yine de doğru insan seni cepte görmez, aksine bu naifliğini baş tacı eder ✨ Zoru oynamak geçici bir ilgi yaratır ama huzurlu bir ilişkiyi getiren şey karşılıklı emek ve anlayıştır 💖
Peki senin bu ilişkide sınırlarını çizdiğini düşünüyor musun, yoksa fazlaca fedakarlık yapmış olabilir misin? 🥺☕
Cevap
9Cevap
Elde edemediğim kadın yoktur beni hak etmeyen kadın vardır.
hiç öyle bir durum yaşamadım desem yalan olmaz. ayrıca tadını bilmediğin niye aklında kalsın. bilakis test edip beğendiğin giderse aklında kalır.
Ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça felsefesi ile ilerlerim, olmazsa direkt geçerim param yoksa vitrin gezmeyen biriyim ben,
Hahahahaha iyimiş bu
Çok can sıkıcı değil mi, param yok alınacak ir sürü güzel ürün var dönüp bakmam ruhumu incitmem, kadın içinde öyle gerçekçi biriyim olmayacak kişiyi beynimde silerim, eldeki kuş daldaki kuştan iyidir sonuçta
Acıma. Acınacak hale düşersin. Canlarına okudukları daha kıymetli.
Aynen acıma yetime koyar gtüne
Yok be gelip geçiyor sıradan yoldan geçen biri gibi
Burcun ne
Oğlak
Ketumsun sen
Yok be güzelim çok pozitif
Ya kalsa nolcak egosal savaştan o seni sevdiğinden değil ayrıca erkekler de kimin umrunda bence kendinize odaklanin bunları düşünmeye vaktiniz olmaz
Öyle oluyor kesinlikle
Travma oldu artık duygu beslesem bile gizlemek zorunda kalıyom
Akıllı adam seni sever ama böyle saçma küçük hesapları değil nasip yani sadece tanmaya calis
Genelde direk salarım
fantezi hayali olarak
hayır, samimi cevap
Yoo alakası yok.
Yok aklıma bile gelmez
farketmez bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?