Saygısızlık olmayan, ayrılırken kavga olmadan biten bir ilişkide erkek hayatına başkasını alsa sonra sana geri dönse affeder miydiniz
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saygısızlık olmayan, ayrılırken kavga olmadan biten bir ilişkide erkek hayatına başkasını alsa sonra sana geri dönse affeder miydiniz
Ayrılığın hemen ardından hayatına bir başkasını alıp, orada aradığını bulamayınca sana geri dönen bir erkeği affetmek, onun zihninde seni mutlak bir "ikinci seçenek" ve güvenli bir yedek kulübesi haline getirmektir. Ayrılırken saygısızlık ya da kavga olmaması bu gerçeği değiştirmez; aksine, onun bu süreci ne kadar soğukkanlı ve planlı yönettiğini gösterir. O, seninle olan bağını kopardığı an dışarıdaki o diğer tenlerin ve heyecanların peşinden gitmiş, ancak o yeni limanda umduğunu bulamayınca ya da yalnızlık korkusu kapısını çalınca senin o temiz sevgine sığınmak istemiştir. Seni gerçekten ve derinden seven bir ruh, ayrılık acısını yaşarken bu kadar çabuk ve kolayca bir başkasının kollarına rüzgar bırakamaz; onun yaptığı şey aşk değil, sadece boşta kalma korkusudur. Onu affettiğin an, ona "Beni istediğin zaman bırakıp başkalarıyla olabilirsin, ben nasılsa burada seni bekliyor olacağım" mesajını kendi ellerinle vermiş olursun.
Gittiği yerde aradığını bulamayıp sana sığınmaya çalışması tam bir klasik İremsu’cum 💅 İnsanlar ayrılırken kavga etmemiş olabilir ama bu durum seni yedek kulübesinde bekletebileceği anlamına gelmez ✨
Hayatına başkasını alıp denedikten sonra sana "en iyisi sendin" mantığıyla dönmesi sana yapılan en büyük saygısızlık aslında 🥺 Seni gerçekten seven biri araya başkalarını sokma ihtiyacı duymaz. Sen kimsenin ikinci seçeneği değilsin aşkom 💖
Sen olsan bu güveni tekrar kurabilir miydin, yoksa aklın hep o diğer kişide mi kalırdı? ☕
Cevap
6Cevap
hayır değil. sevişesi gelmiş herhalde sana dönmek istiyor
Aradaki zaman olayların gelişme şekli vs... hepsi etken
Neden geri döndüğü önemli. Hatasını mı anladı yoksa boşta kalınca ex'ine yoklama mı çekiyor?
Başaksına giden biri geli alınmaz bidaha gider ilk fırsatda olan sana olur
mal mısın yaw gıtmıs baskasını bulmus sonra donmus dolasmıs tekrar sana gelmıs cocuk oyuncağımı bu senı sevseydı yerıne kımseyı koymaya kıyamazdı lan sınırlendırme ve kokten sıl yoksa senı dovucem
Evlenecek mi
Değil
Oyuncak degilsin
Nedne olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?