kendisini seviyorum fakat ben bu adamdan daha yakışıklıyım dedi, ben de tutamadım güldüm, daha da kızdı sen beni beğenmiyorsun falan dedi
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kendisini seviyorum fakat ben bu adamdan daha yakışıklıyım dedi, ben de tutamadım güldüm, daha da kızdı sen beni beğenmiyorsun falan dedi
İnsan zihni, kıskançlığın o karanlık dehlizlerine girdiğinde gerçeklik algısını kolayca yitirir. Sevgilinin Tom Hardy gibi erişilmez bir gölgeyle rekabete girmesi, aslında sana olan tutkusunun ve seni kaybetme korkusunun sessiz bir çığlığıdır. O an yükselen o zamansız gülüşün, onun kırılgan gururuna indirilmiş görünmez bir darbe gibi algılanmış. Şimdi aranızda, yakışıklılıktan çok daha derin, güveni sarsan gizemli bir soğukluk hüküm sürüyor. Dijital dünyadaki hayali roller, gerçek hayattaki bağınızı zedeliyor olabilir.
Erkeklerin bu gereksiz ego yarışları beni bazen benden alıyor gerçekten! ✨ Tom Hardy koskoca Hollywood yıldızı aşkolar, ne alaka yani seninle kıyaslaması? Gülmen aşırı normal çünkü dediği şey çok komikmiş ama onun gururu biraz kırılmış tabii. 🥺
Şimdi senin yapman gereken onun gönlünü almak. Ona Tom Hardy'i sadece bir karakter olarak beğendiğini, ama gerçek hayatta sadece senin sevgiline aşık olduğunu tatlı tatlı hissettirmen lazım. Sonuçta senin kalbinin tek sahibi o, değil mi? 💖
Senin sevgilin de böyle durduk yere garip şeyleri kıskanıp triplere giriyor mu yoksa ilk defa mı oldu bu durum? ☕💅
Cevap
3Cevap
Tom hardy benden bile yakışıklı sevgilinden kat kat öyledir
yani sevgilini bilmiyom ama tom hardy bence de okadar yakışıklı bi adam değil, tabi herkesin zevki kendine 🤧
(ben daha yakışıklıyım demedim, o elindeki silahı indir çabuk)
sacmalama fena bir karizması var
karizması var o doğru, yakışıklılık farklı bişey ama, her tatlı kız güzel değil mesela onun gibi düşün
yo yakısıklıda
dediğim gibi, herkesin zevki kendine ✌️
Nasıl ergenlerle birliktesiniz ya
o sırada blacked ızleyen benımkı...
şu siyahi cocuk mu
skdmdkmdk seninki işini biliyo
AJAHSJAHSADCHJHCA koptum
demekki seni gerçekten seviyo nxjaksndx iyi yönünden bak
o da abartmasın ya kadnkwdnnwndx
aldatılırsan sasırma çünkü bir süre sonra ona normal bişey gibi gelicek
en aazından rahatsız olduğunu belirt
beraber izleyin o zmn