Hem benimle yaşıt hem kendisi 10 yıl evvel evlenip boşanmış. Ben hiç evlenmedim. Gayet de bakımlıyım, genç görünüyorum. Beni gören herkes çok genç gösterdiğimi, nasıl bu kadar genç görünebildiğimi sorar. Estetik falan var mı diye soruyorlar hatta. Çok güzelsin neden evlenmedin diyen çok kişi var. Yani güzelim de. Çok iyi bir kariyerim de var kimseye muhtaç değilim ve kendi hayal ettiğim her şeyi kendi kendime sağlayabilecek kadar da ekonomik durumum iyi. Erkek arkadaşımla 5 yıldır çıkıyoruz. Çok fazla ayrılık yaşadık, geri barıştık ama onun neden böyle davrandığını anlamıyordum. Bir ilgili bir ilgisiz davranıyor. Çok az buluşuyor, hep bahanesi var. Normalde seven insan görüşmek ister, bu hep bahane uyduruyor. Nadiren buluşuyor. İlk zamanlar her şeyini anlatırdı, son yıllarda bir şey anlatmıyor, yüzeysel konuşuyor. Hiçbir çabası yok. Beni küstürecek şeyler yapıyor ve ben küsünce o da küsüyor, telafi etmeye çalışmıyor. Aylarca konuşmuyoruz, sonra arayıp barışmak istiyor. Bir keresinde 1 yıl ayrı kaldık, sonra devamlı aradı barışmak istedi, yalvardı barıştık. Ama barışınca fark ettim ki hiç değişmemiş, aynı kafa. Bir keresinde 4 gün boyunca beni hiç aramadı, ilgisiz diye ben ona kızıp ayrılmıştım. Aylarca küs kaldık, sonra aradı barıştık birkaç ay konuştuk, 2 ay boyunca benimle hiç buluşmadı. Hep bahane uydurup erteledi. Söz verdiği hafta sonu da bundan ses çıkmayınca ben artık yazmadım, bu da yazmadı, 1 ay beni aramadı sormadı. Bir ay sonra yazıyor, barışmak istiyor yüzsüz. Çok sert konuştum ve bitirdim. Neden böyle davrandığını anlamıyordum. Sonra ortak bir arkadaştan duydum ki evlenmek için beni yaşlı buluyormuş, aynı yaşta olmamıza rağmen. Daha genç birini arıyormuş ama buldukları kısa süre sonra berbat çıkıyormuş. Kimi yollu çıkıyormuş, kiminin çocuğu ortaya çıkıyormuş, kimi görgüsüz çıkıyormuş, kimi paragöz çıkıp bunu söğüşlüyormuş, kimi alkolik madde bağımlısı çıkıyormuş, kimi bunu tehdit ediyormuş falan... Bu yüzden bana geri dönüyormuş ama yine kararsız kalıyormuş. Bu nedenle ilişkiyi sabote edip evlilik aşamasına getirmeyip uzatıyormuş. Yani beni yedekliyormuş. Benden iyisini bulana kadar oyalamakmış gayesi. En kötü ihtimalle benimle evlilik düşünüyormuş ama artık pes ederse. Bunları arkadaşım bana anlattı.
Bunun yaptığı şey yaygın mı? Yani birçok erkek böyle mi düşünüyor? Yaşıtı yerine illa genç kız mı istiyorlar?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer