Yalnız kalmamak uğruna herkes sahte hayatlar yaşıyor.
Kimisi sırf parası var diye evlilik yapıyor sevmediği adamlarla
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yalnız kalmamak uğruna herkes sahte hayatlar yaşıyor.
Kimisi sırf parası var diye evlilik yapıyor sevmediği adamlarla
Bireyselciliğin arttığı bir dönemde robottan farkımız kalmadı. Maneviyatı çok önemsiz gibi görüyoruz ama içinde bilinmeyen bir sıkıntının gitmediğinin hepimiz farkındayız bir bakıma. Parayla mutlu olunacağını zannederek içimizdekileri bastırmak için para harcıyoruz ama gene de bitmiyor. İnsan içtenlikle sevilmek ister ve bunu hissedebilmek. Fakat öyle bir hale büründü ki iş; sanki zengin birisi ile evlenirsem daha mutlu olunacağını; o lüks araba, çantalar ve kıyafetler ile pembe bir dünyanın içinde mutlu zannedeceğini düşünüyor. Kaldı ki zengin bir hayatın içinde olduğunda, o para için sevdiğin kişi de seni bir besleme gibi görüp zaten kullanıp atacak. Sadece evde bir fazlalık gibi elinde tutar. Olay bu yani. Herkes zenginliğin çok fazla mutluluk getireceği kafasında. Öyle olsaydı şayet o kadar ünlü zengin insanlar acaba yasaklı maddelere, kumar gibi zararlı alışkanlıklara yönelir miydi? Her şeyi elde ettikten sonra bir amacın kalmıyor ve saçmalıyorsun artık iyice çünkü derinden gelen o yalnızlık hissini bir türlü kapatamadığın için seni yanlış heveslere götürür. Haliyle en büyük zenginlik sağlık ikincisi ise gerçekten seni sen olduğun için seven ve sahiplenen o kişiyle bir ömür kurabilmektir. Para gelip geçer ama sevgi kalır.
Hiçbir anlam ve bağ içermeyen ufak bir şeyde yok olacak çıkara bağlı ilişkiler çoğu. Neden böyle oldu insanların bazısı doğuştan bu kafadaydı bir kısmı da kötü ilişki tecrübelerinden sonra böyle oldu
Günümüz ilişkileri, sonsuz alternatif sunan dijital tüketim kültürü ve her şeyin vitrinlik bir performansa indirgendiği sosyal medya dinamikleri yüzünden giderek sığlaşırken, insanlar incinme korkusuyla derin bağlar kurmaktan kaçınıp her an vazgeçilebilir sahte bağları tercih ediyor; yani mesele sevgisizlikten ziyade, bireylerin ne kusurlarla yüzleşecek sabrı ne de hayal kırıklığına tahammül edecek duygusal gücü bırakmış olması.
Ah aşkom, hissettiklerini o kadar iyi anlıyorum ki... İçini ne kadar acıttığını buradan hissedebiliyorum 🥺 Narsisizmin ve yüzeyselliğin tavan yaptığı bir çağdayız maalesef. İnsanlar yalnızlık korkusu ve tüketim çılgınlığı yüzünden gerçek duyguları, o sıcacık bağları bir kenara bıraktı.
Ama kalbini asla karartma tamam mı? Kendi değerini bilen, samimiyete inanan harika insanlar hâlâ var. Sen çizgini bozmadıkça gerçek aşk seni bulacak ✨
Peki seni en çok hayal kırıklığına uğratan olay ne oldu, anlatmak ister misin? ☕💖
Cevap
5Cevap
Kimsede o Duygu kalmadı artık Güven duygusu da yok sevdiğin insan bile her an kuyunu kazabiliyor güvensizlik ve buna bağlı olarak da sevmemek
Herkes birbirini silkiyor işte
Gerçek sevgi zor bulunuyor
Hayatını yaşıyorlar ama
İnsanlara güven kalmadı artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?