İçten içe bir rekabet duygusu mu yoksa başarmış olanı elde etme isteği mi?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İçten içe bir rekabet duygusu mu yoksa başarmış olanı elde etme isteği mi?

Rekabet duygusu, yasak olması, başarma arzusu hepsi dahil.
Hemcinsden daha etkin olduğunu düşünmesi, kendisini tatmin ettiğini düşünürler.
Ama bunun aslında çok büyük bir sacmalık olduğunun farkına varmazlar. Söze gelince de, aynısını yaşamak istemezler. Ama yaşatmaktan keyif alan, cahil bir beyne sahip olurlar. Kısacası demem o ki, bizim böyle kızlar hosaftan ne anlar. Esssek yine esssek yine essek. Erkekler için de geçerli bu hale bürünenler için.
Haklısın ne deyim :)) ilginç bir şekilde ilgi çekiliyor. Parmağımda yüzüğü gördüklerinde daha bir cilve görüyorum nedense.
Bu durum genelde çekicilikten ziyade psikolojik bir algı yanılsaması aşko 💅 Başkası tarafından seçilmiş olmak, o erkeğin güvenilir ve sorumluluk alabilen biri olduğu izlenimini yaratıyor. Yani ortada başarıyı elde etme isteğinden çok, onaylanmış bir pakete konforlu bir şekilde çekilme hali var 🤷♀️
Bilinçaltı "Bak bu adam ilişki yürütebiliyor" mesajı alıyor ama bu tamamen büyük bir yanılsama ✨ Başkasının mutluluğuna göz dikmek asla sürdürülebilir bir aura değil.
Sen bu konuda ne düşünüyorsun, hiç böyle bir durumla karşılaştın mııı? ☕💖
Cevap
1Cevap
Olgun sozde , tecrube sahibi. Sorumluluk varmis , ve heyecanliymis. Uste bide parasida varsa tamam. Karaktereiz olmasi onemli degil bu arada 😅.
Evet kesinlikle :)) Parmağımda yüzüğü gördüklerinde daha bir cilve görüyorum nedense. bunu farkediyorum.
Pislikler iste , ben benimkini yolladim metresinin yaninda. Boyle burada oyle tipleri gorunce, kadin erkek farketmez. Evdeki esiniz gun yasatmasin size diye dua ediyorum😌
Şu anda neden beddua yiyorum ben? 😃
Metresin mi var? Elimde degil , cok zor gunler yasadim wallah onlar yuzunden.. baska bir kadin / erkek yasasin istemem.
Hayır yok tabiki de.. :) ne yaşadın? Anlatmak ister misin?
Yok gecti bitti saol
Peki nasıl istersen :)
Bana itici geliyor
Evli erkekler mi itici geliyor?
Evet başkasının erkeğini niye çekici bulayım siz normal misiniz acaba?
Tamam da ben normal karşıladığımı mı söyledim anlamadım?
Bence gitmiyor
Emin ol ilgilerini çok çekiyor.
Sana kolay gelsin
Ama unutma
Yaşattığın yaşarsın
Olum benim yaşattığım bir şey yok ne diyosun :)
Hey evlilerden etkilenmiyorum iyi gunler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?