Hem Azizden hem Arda’dan hoşlanıyorum, ikisi arasında ne yapmalıyım?

bakın şimdi size anlatıyorum lütfen yardım edin şimdi baştan başlıyorum bir çocuk vardı adı aziz olsun bu azizle ilk başlarda konuşuyorduk ben bunu beğeniyordum hatta birbirimize çok benziyorduk her yönden ikizim gibi bir şey çıktı çocuk resmen neyse bu çocukla yaklaşık 3 hafta falan konuştum bu bana canım falan diyordu ben şakasına diyordum da o beni flört belledi sanırım sonra bu çocuğun en yakın arkadaşı var adı arda ve ben bu ardayla 2024'te flört olmuştum privinde bile vardım ve bir an bu ardayı çok beğenmeye başladım sonra ardayla takipleşmeye başladık ve azizle konuşmayı kesmiştik aziz ardayı beğendiğimi duymuş falan of keşke bilmeseydi neyse işte arda bana yazdı biraz konuştuk falan bir o bana yazdı bir ben yazdım garip döngü oldu veee ben bu olaylardan sonra azizi çok görmeye başladım dışarda sürekli görüyordum en son rüyama girdi ve rüyamda biz evliydik uzanıyorduk beraber sonra yanında bir pencere vardı oradan biri bize bakıyordu çok korkmuştum atak geçirmiştim ve aziz beni sakinleştirmeye çalışmıştı sonra kafamı onun boynuna koydum ve sarıldım ona sonrasında onu boynundan öpmüştüm rüyamda böyleydi hatta ailemle beraberdik o da vardı elimde yemek vardı birazını ısırıp sonra ona vermiştim gerçekten evliydik rüyamda ama rüyam çok iyiydi nedense hiç unutamıyorum ve sanki gerçek olmasını istiyorum ama azizle gerçek hayatta olmak istiyor muyum bilmiyorum gerçek hayatta onu çok fazla görmeye başlayınca hoşlandığımı anladım ama aynı zamanda ardadan da çok hoşlanıyorum NAPMAM LAZIM Kİ
Hem Azizden hem Arda’dan hoşlanıyorum, ikisi arasında ne yapmalıyım?