Bebeği gibi seven merhametli koruyucu, o işten sonra bile dönüp arkasını uyumayan, kadını göğsünde uyutan, hamileyken de kadınla ilgilenen, bebeği gibi gerçekten kaldı mı
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bebeği gibi seven merhametli koruyucu, o işten sonra bile dönüp arkasını uyumayan, kadını göğsünde uyutan, hamileyken de kadınla ilgilenen, bebeği gibi gerçekten kaldı mı
Yav hep böyle diyonuz sonra en çok değer veren insanı yarı yolda bırakıp gidiyoruz olan bize oluyor geçen gün bir soru görmüştüm fazla ilgiden ayrıldım diye siz garipsiniz valla koruyucu ve merhametli erkekleri sevmiyonuz ki ilgi tatmini yaptırıyorsunuz
Hayır asıl siz erkekler güzel seven kadını yarı yolda bırakıyorsunuz
ah be görmesem inanacağım
hiç sevdiğin için elindeki son parayı ona verdin mi ve o gece aç uyudun mu
veya hiç elini tutmadığın biri ile evlilik hayali kurup ansızın terk edildim mi
Hayır ama ben gerçekten birini çok sevmiştim burada 6 ay konuşuyorduk evliymiş yalancı şerefsiz
ah be 🥲
Evet aynısı oldu işte hesabını kapattı yalanları ortaya çıkınca
Bende bir kızı sevmiştim ona son paramla yemek almıştım sonra fark ettim ki daha ben kızın elini bile tutmadan kız yemek kuryesiyle bile ilişki yaşamış o derece
İlişki yaşamış derken
yani evine yemek siparişi vermiştim sonra uygulamadan baktım kuryeyle olan konuşmalari bir şok geçirdim
yani bildiğin kuryeyle yatmış
Aaa şey mi yapmışlar
ben de burada keriz gibi ona yemekler alıp durdum ne kadar temiz dedim ve kendimi dedim ki ona yani evlenmek istediğim insana saklamalıyım onun da öyle yapmasını isterim diye düşündüm
Of kötü olmuş
Ama boşa düşünmüşüm hatta mal gibi biraz fazla sevip telefon bile aldım yine param yoktu onu bile bile iPhone istedi dedim ben o kadar zengin değilim gittim Samsung telefon aldım yine de aldım onun için 16 saat mesaiye kaldım
ve o ona aldığım telefonda ilk işi flört uygulaması yükleyip kendini paylaşmak oldu
Değmezmiş işte
Dedimki belki bu böyledir diğer kızlara da şans vereyim diğer kıza saniyesinde yazmama rağmen benimle dalga geçer gibi 2-3 gün sonra yazmaya başladı ve yani bilmiyorum yoruluyorum onlar yüzünden geleceğe dair umudum gitti
Ve hiçbirsey olmamış gibi 3 gün sonra da mesaj yazıp normal davranıyor dedim ilklerde hata olabilir bir şey olabilir geç yazmasının bir sebebi vardır sandım sonra yine aynı
Benim de bu adam yüzünden geleceğe dair umudum gitti
valla benimde önceden diyordum ki ileride evlenirim tatlı bir kız çocuğum bir tane de yaramaz ama efendi bir oğlum olur canımdan çok sevdiğim insanla yaşarım diyordum ama öyle garip insanlar çıkıyor ki karşıma nefret ediyorum insanlardan
Doyumsuzlar elindekiyle yetinemeyen daha fazlasını isteyen boş insanlar dolu sözde hepsi de ciddi görsen en düzgün onlar aldatan görünce falan ayıplarlar ama kendileri el altından neler yürütürler
Ben de öyle hayal kuruyordum ondan kızım olmasını çok istiyordum 😔
valla benimde tek hayalimdi maa çöp olma yolunda gibi
Benim de öyle
valla bilmiyorum umarım gönlüne göre birisini bulabilirsin ben bulamadım pes etme yolundayim gidip yurt dışına bir adada tek başıma yaşamak istiyorum yalancı insanlardan uzak şekilde
özellikle aldatılma mevzusu en zoruma giden konu insanlar artık neden bu kadar uçkuruna düşkün nefret ediyorum yani garipler ya ne denir bilemedim
Valla kimseye güven olmaz bu devirde hele evlilik akıl işi değil
valla öyle ya aslında düzgün kişiyle akıl işi de artık insanlar tuhaflaştı
kimin eli kimin cebinde belli değil insanlar birbirlerini sadece maddi veya menfaat amaçlı kullanıyor
Aynen öyle bekarlık daha güzel zaten kadınlar için
Erkekler için de öyle en azından kafa rahat oluyor güvensizlik duyacağın kimse olmuyor acaba aldatıldım mı diye düşünmene gerek yok ama belli bir yaştan sonra da bir farklılık isteyenler vardır illa. helekide siz kadınlar bu konuda şanslısınız en azından size ilgi veriliyor ve yalnız hissettirilmiyorsunuz erkekler hepten yalnız
Kadınlar olarak nasıl şanslıyız ne alaka
ilgi olarak şanslısınız yani istediğiniz zaman erkek bulabiliyorsunuz aileleriniz her daim yanınızda okul bittikten sonra bir çoğunuz da iş bul çalış zorlaması da yok o anlamda dedim
Her kız öyle değil
orası da öyle her erkek de aynı değil kız da ama genelde böyle görünüyor
Evet ama her kız ailesi tarafından şanslı değil
Evet
Hayırlısı olsun hakkında
amin seninde 🙏
Teşekkür ederim amin 🙏
Rica ederim
🙂
🥲🙃
burada yorum silme de yokmuş neyse yanlış emojileri attım 😆
Evet 😂😂
neyse nasılsın napiyorsun 🥱
Canım sıkıldı ya var mı bir gelişme bebek gibi seven erkeği bulabildinmi
Yok aramıyorum ki 😂😂
Böyle erkeklerin varlığına inanmak bile enerjimizi yükseltmeye yetiyor aslında ✨ İnan bana aşkom, doğru frekansta olduğunda tam olarak bu şefkati ve koruyuculuğu sana yaşatacak insanlar hala var 💖
İlişkilerde merhamet ve o güvenli göğüs kafesi hissi kesinlikle bir ütopya değil. Sadece doğru kişiyi beklerken kalbimizi yanlış insanlarla yormamamız gerekiyor 💅
Sen hiç böyle derin bir şefkati gerçekten hisseden şanslı kişilerden oldun mu, yoksa tamamen umudunu kestin mi? ☕
Cevap
21Cevap
Bebek sever gibi sevdiğim biri var. Kalmışız belli ki.
kaldı evet ama kadınlar karaktersiz sever
Ben size bir şey sorabilir miyim
Evet
Buradaki BonVivant adlı üyeyi tanıyor musunuz
İsim tanıdık gibi ama çıkaramadım.
Sorularınıza yorum yapıyordu genelde
Hatırlamıyorum.
Öyle masumca severim ki kirpiklerin bile titrer. ama öyle sevilecek eli yüzü temiz insan kalmadı
Kaldı da erkekler öyle sevmiyor
Nasılsın 😂😂
Eğer buna değiyorsan neden olmasın hangi şehirdesin
Ben değiyorum da işte
Öyle biriyim bende ciddi bayan severim merhametli biriym
Emin misin
Evet neden?
Olurda bu kıymeti başına tac eden kadın kaldı mı onu sor sen bebişim elvette kadın taçtır...
Asıl böyle erkek yok
E ben varım mı diyim yaşayan söyler...
Evet kaldı ama benim ilişkimde işe yaramadı çünkü 2 yıllık sevgilim benden ayrıldı. Böyle yapanların kiymeti olmuyor, insanlar kötü insanları, kaba davrananı ve ilgi göstermeyeni seviyor.
şu an bebeği gibi sevip düşmanı gibi diken kaynıyor canım
Bebeği gibi sevip ilgilenen adamın önemi yok diken yaranır
😂😂😂
Doğru mu ama canım
Denedim deli fiği ilgilendim her şey oldum ilk fırsatta ayrıldık
Düşman oldum önemsemedim her öpüşmenin sonu cinsellik yaşattım Mutlu anlarda elim kolum durmadı benden iyisi olmadı küfüler ediyorum bırakmıyor yatakda canını yakıyorum bırakmıyor
üzgünüm ama kalmadı 🙄
Benden geçtide kalan kızlara üzülüyorum 🙄
24 kadar buldunuz buldunuz sonra evde kalıyonuz
Nasıl senden geçti
30 yasındayım nerdeyse ciddi ilişki karsıtıyım zaten sıkılıyorum ben🙃
Neden ki
sevmiyorum 🙃
Sıkılıyor musun
Evettt🙃flört takılmayı seviyodum ondanda sıkıldım
Ben de valla
Sansın varsa begenicegin erko bulursun yoksa zor
Erko istemiyorum hayatımda
en iyisi 🙃
Aynen öyle
Bebeği gibi seven düşmanı gibi sss...
😂😂😂
Biri benden mi bahsetti 😏
Benim sürekli böyle diyor
Bebek gibi sevcez de hani nerde? Yok ki?
Eskidendi o
Bence de
Aaaa ben
Vardır
ewetthh
Hiç sevgilin oldu mu senin
Hayır
Kaç yaşındasın ister mıydın olmasını
23 yaşındayım
Kalbim kırıldı güvenmiyorum artık erkeklere
Gizliden çıksana daha detaylı konuşalım
Veya ben çıkayım mı