Okulda sürekli bakıştığım çocuk Instagram’da geri takip etti ama hiç yazmıyor, hoşlanıyor mu yoksa ben mi büyütüyorum?

Kızlar şimdi biraz karışık bir durum anlatacağım. Okulda sürekli bakıştığım bir çocuk var. Kendisi bayağı popüler, okulda neredeyse herkes tanıyor. Ben de bir süredir dikkatimi çektiğini fark ettim çünkü sürekli göz göze geliyoruz. Bazen ben bakınca gözlerini kaçırıyor, bazen de direkt bakışıyoruz.

Geçenlerde Instagram’dan takip ettim ve normalde tanımadığı insanları pek geri takip etmediğini bildiğim halde beni geri takip etti. Üstelik takip ettiği kişi sayısı bayağı fazla olmasına rağmen storylerimi genelde çok hızlı izliyor.

Ama sorun şu: Hiç yazmıyor. Ben de açıkçası ilk mesajı atmak veya direkt bir adım atmak istemiyorum. Çünkü biraz onun da gerçekten ilgisi var mı görmek istiyorum.

Sizce bu hareketleri hoşlandığı anlamına gelebilir mi, yoksa ben fazla mı anlam yüklüyorum?

Okulda sürekli bakıştığım çocuk Instagram’da geri takip etti ama hiç yazmıyor, hoşlanıyor mu yoksa ben mi büyütüyorum?