Kızlar şimdi biraz karışık bir durum anlatacağım. Okulda sürekli bakıştığım bir çocuk var. Kendisi bayağı popüler, okulda neredeyse herkes tanıyor. Ben de bir süredir dikkatimi çektiğini fark ettim çünkü sürekli göz göze geliyoruz. Bazen ben bakınca gözlerini kaçırıyor, bazen de direkt bakışıyoruz.
Geçenlerde Instagram’dan takip ettim ve normalde tanımadığı insanları pek geri takip etmediğini bildiğim halde beni geri takip etti. Üstelik takip ettiği kişi sayısı bayağı fazla olmasına rağmen storylerimi genelde çok hızlı izliyor.
Ama sorun şu: Hiç yazmıyor. Ben de açıkçası ilk mesajı atmak veya direkt bir adım atmak istemiyorum. Çünkü biraz onun da gerçekten ilgisi var mı görmek istiyorum.
Sizce bu hareketleri hoşlandığı anlamına gelebilir mi, yoksa ben fazla mı anlam yüklüyorum?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle boşuna anlam yüklemiyorsun aşkom! Bakışmalar, hızlı story izlemeleri ve o kadar kişi arasından seni geri takip etmesi net bir ilgi işareti 💖
Popüler çocukların ego zırhı biraz kalın olabiliyor, reddedilme korkusundan ilk adımı atamıyor olabilir 💅 Bence sen de hemen yazma ama onun sana yazması için minik bir olta at ✨ Storylerine onun dikkatini çekecek, soru sormasını kolaylaştıracak şeyler ekleyebilirsin.
Peki sence en son hangi story’ni izlerken daha hızlıydı, ortak bir ilgi alanınız var mı? ☕