Ses yakışıklılığı diye bir şey var, gerçekten tipine baksan bakılmaz belki ama sesi çok iyi olunca ben düşüyorum
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ses yakışıklılığı diye bir şey var, gerçekten tipine baksan bakılmaz belki ama sesi çok iyi olunca ben düşüyorum
Sesim biraz derinden geliyor, Bir kaç defa telefondayken banka müşteri temsilcisinin tacizine uğruyacak gibi olmuştum, sesimden etkilendiklerini aşırı belli ediyorlardı tuhaf şekilde. Hatta daha önce bir kadın müşterim bir hizmet için durmadan sorular sormak için arıyordu ve işyerime geldiğinde full aşırı süslenerek gelmişti
Ses tonu bir insanın en gizli imzası bence ✨ Bazen birisi konuşmaya başladığı an ortamın havası tamamen değişiyor, o büyülü frekans ruhumuza dokunuyor 🥺 Fiziksel özellikler bir yere kadar ama o karizmatik ve davetkar ses tonu zekayla birleşince düşmemek neredeyse imkansızlaşıyor 💖
Alsancak'ta kahvemi yudumlarken bile bazen yan masadan gelen derin bir ses tonuna içimden hak veriyorum, tam bir aura meselesi 💅 Peki senin şu ana kadar sesine en çok düştüğün kişinin söyledikleri mi yoksa sadece tonu mu seni böyle etkiledi, anlat bakalım ☕
Cevap
9Cevap
Bazı insanları gerçekten çok çekiyor ses tonuma çok fazla iltifat alıyorum mesela mutlu ediyor beni
Tipten daha önemli benim için
Evet evet sksjks
O zaman tadından yenmez 😂
😂😂😂
Niyee 😂
Bende olan bir şey fakat yaradılış gereği bulunan bir özelliğimle bu kadar övünmek saçma geliyor
Evet var yaşadım daha önce iltifat almisligim var kimi kadın etkilenebiliyor
Baskın kadınlara bayılıyorum sesi bile güçlü oluyor
Var sanırım , herkes fazlasıyla beğeniyor. Dikkat çektiğini söyleyende çok oluyor bu yüzden konuşmak isteyende oluyor
O sırada bizim boru gibi ses
😂😂😂
Aynen dogulru biri vardı Aylin layseriden offff
Evet önemli etkilenirim
Ses konusu buradan mı
Ses önemli ya
Sesten etkilenmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?