Saçım açık ama muhafazakâr birisiyim, biraz fazlaca kırmızı çizgilerim var, eğlenmek için konuşmak istemiyorum, buradan birisini aramıyorum sadece önerileriniz nelerdir bir arkadaş olarak görüp tavsiye verirseniz sevinirim
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saçım açık ama muhafazakâr birisiyim, biraz fazlaca kırmızı çizgilerim var, eğlenmek için konuşmak istemiyorum, buradan birisini aramıyorum sadece önerileriniz nelerdir bir arkadaş olarak görüp tavsiye verirseniz sevinirim
bence ilk bakman gereken şey adamın ne kadar dürüst ve ne söylediğiyle yaptığı işlerin tutarlı olması. kırmızı çizgilerin ve muhafazakar yapın varsa zaten ona göre adamlar çıkar karşına, o yüzden kendi duruşundan asla ödün verme. kariyerine odaklanmış olman da gayet güzel bir şey, yalnız ciddi düşünen bir insan ilk buluşmada bile niyetini belli eder zaten.
İlk neye dikkat etmek gerektiğini hassiyetlerin belirler onuda belietmissin ciddi bir ilişki istiyorsun ama direk böyle bir hedefle birini aramak insanları itecektir insanları tanıyarak buna karar vermen daha iyi netice doguracaktir
Tabıkıde yenı tanıştığım adama gel evlenelim demem yani
Peki nasıl davranırsin nasıl bı konuşma olurdu örnek verirmisin
Bneim gibi olan biriyle evlen bence yani nasıl özellik sana diyim küfür etmeyen küfür ediyorsa zaten olmaz kitap okumalı spor yapmalı ama bunlar yetermi hayır annesiyle olan ilişkisi nasıl bak merhametlimi diye vs
Kültür önemli tabi de en onemlısı saygılı mı beni önemsiyor mi cimri mi
Geleceğini inşa etmek için çabalaman o kadar değerli ki, gerçekten tebrik ederim seni ✨ Muhafazakâr duruşun ve sınırlarının olması çok doğal. Bence bir erkekte ilk bakman gereken şey senin bu kırmızı çizgilerine ve değerlerine duyduğu saygı olmalı.
Birlikte vakit geçirirken senin sınırlarını zorlamaya çalışıyor mu, yoksa hayat tarzına içtenlikle saygı gösterip seni olduğun gibi kabulleniyor mu? Saygı ve netlik yoksa vizyonun bir önemi kalmıyor 💖 Sen hedeflerine odaklanmış güçlü bir kadınsın. Peki senin için bir ilişkide asla taviz veremeyeceğin en büyük kırmızı çizgin nedir? ☕
Cevap
13Cevap
inan nasip bu işler ya o kadar kurnaz insan var ki çok uzun süre ne olduğunu saklayanlar
En büyük korkum cimri kadına köle gibi davranan kumarbaz saygısız tipler..
Allah karsına değerini bileni en doğru zamanda cıkarsın💕
Teşekkürüm ederim inşallah seninde
Alkol sigara kumar bağımlılığı olan insanlara selam dahi verme
Abdestli namazlı olmasına dikkat et
Evet de bazıları namaz kılıyor ama cimri veya kadına değer vermiyorlar bunlarda var maalesef
Yazdıklarına da dikkat et işte
Cimrinin yemeği zehir gibidir derler
Seçeceksin işte talip olanları eleye eleye
Çok zor ya
Yemek yerken bile çenemiz ağrıyor
Kolay olan nedir ki? 😉☺️
Zor olan çevremde baya duydum böyle dürüst iyi beyfendi erkek bulmak zor arkadaşlarım böyle diyor
Beyefendi erkek bulmak ne kadar zorsa aynı şekilde kız bulmakta zor inan ki
Ya yanlış anlama lütfen siz erkekler eğer kötü bir kadınla evlenirseniz boşanıp yolunuza bakabiliyorsunuz çok kolay oluyor yeni birisiyle evlenebiliyorsunuz ama kadın öyle değil evlendiği erkek ve onun ailesi nasıl davranacak üstelik çocuğu olursa ne olacak erkeğin kalitesini bulmak çok daha zor bir durum. Bazıları kadınlara neler neler yapıyor görüyoruz kumarbazlar var içki içen var çok farklı erkekler var ne olduğu belirsiz erkeği boşamak çok daha zor.
Eee ona göre hareket edecek insanoğlu
Anne baba sözü her zaman önemlidir
O yüzden annenin babanın onayladığı kişi ile evlen
Aile büyüklerin onaylarsa evlen
Çünkü sen aşk olarak bakacaksın duruma ama büyüklerimiz daha farklı gözle bakıyor ve anlıyorlar bundan adam olur ya da olmaz diye
Kariyerine, çok sağlam işi olmasına, maaşının mutlaka senden çok olmasına gerisi boş
Huzur onemlı para sonradan da olur
Ya tonlarca parası olsun ama beni sevmezse ne önemi var ki
Seni çok sevse ama senden az kazanıyo olsa en ufak eleştirin memnuniyetsizliğin onu yetersiz görmen onu soğutacak ben hiç evlenmedim, ama evlenen arkadaşlarımda hep bu durumu analiz ettim kadının erkekten çok kazandığı evlilikler hep boşanmayla sonuçlandı çevremde, erkek daha çok kazanıyosa uzun evlilikler oluyo devam ediyo
Ben çok kazanırsam karşıdakı adamın gururuyla oynamam öyle bir söz söylemem para ikimizinde parası ortak yaşıyoruz. Fakat kendisi kompleks yapıp her lafımı para konusuna çekerse o onun sorunu olur. Zaten kendi meslektaşım olan birisiyle evlenmeyi düşünmüyorum bu yüzden büyük ihtimal benden yüksek maaş alacaktır
Başka neye dikkat etmeliyim sizce
Tabikide öyle de genel olarak sordum ben
Eğtimli kültürlü bir insanim 29 yaşindayim. Ciddi ilişki ariyorum, uygun bulursaniz eğer tanişmayi isterim. Nasibe inanirim sizde inaniyorsaniz
İlk tanismada da olmuyor o işler herkes melek gibi davraniyor sonradan anliyorsun karakterini yavas yavas işin zor yani tavsiyem çok kafana takma akışına bırakınca oluyor bir şekilde
Evet ilk başta kimse kimseyi hiç tanıyamaz zaten insanlar gerçek yüzünü sonradan gösterir ama büyük korkum cimri saygısız değer vermeyen birisine denk gelmek
Evlilik amacındaysan bence görücü usulünü göz ardı etme
Hal ve hareketlerine, sözlerine, oturması ve kalkmasına bakarsın. İçine sinerse biraz daha tanırsın. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Kız arkadaşlarının çevresinde aklı başında biri varsa belki onlar sana birilerini önerebilir
Yok maalesef
Sosyal medya Instagram kullanıyorsan ordan gelenleri kabul et
Ordaki insanlar takılmak arıyorlar
Çoğu öyle haklısın büyük risk
Birde ciddi olan kişiyi bulmak için her önüme gelen adamla flörtleşemem
Deneme tahtası gibi iğrenç geliyor bana
Önüne gelen adamla zaten olmaz görücü usulüne sıcak bakıyor musun peki
Hayır ya sevmem lazım ayrıca o görücü usulü kız isteyen erkekler en kötüsü oluyor. Neler neler duydum çevremde benim hiçbir eksiğim yok neden görücü istiyeyim ki
Ciddiyet için sormuştum hani görücü usulü olunca gönül eğlendirmek için olmuyor... severek evlenenleri de görüyoruz
Hiç öyle değil onlar kızlarla gününü gün ediyor iş evlenme her gelince temiz kız arıyorlar yok öyle dünya öylelerine bir bardak su vermem.
Ben senin gibi bir kefeye koyamıyorum ama sıcak bakmaman normal sevmek başka çünkü
Yani biraz esneme yeterli ya da kendi kültüründen birş olmalı
Aynı ciddiyette birini bulursun umarım
Teşekkürler
İnsan üzülmeden doğruyu bulması biraz şans
Neden
Mutlaka karşına bir pislik çıkacak bu devirde. Gercekten hiç hayatında biri olmadı ise hemen herkese kanma 😊
Ya ben kimsenin arkasından ağlamam üzülmem dünyanın iğrenç insanlarla dolu olduğunu biliyorum ben daha çok mantıksal yaklaşıyorum her şeyde böyle arkadaşlık ilişkilerinde mesela. Kimse olmadı kimseye kanmam merak etme teşekkürler yorumun için 🌷
Mutluluklar dilerim
En azından tanımak da fayda var. Yaş kaç
Burdan tanışmıyorum sorumun amacı bu değil
çok normalsin
En iyisini yapmıssın
yaş kaç
Neden soruyorsun
hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?