Bir kızla tanıştım ama onunla nasıl buluşabilirim, kendimi ona nasıl sevdirebilirim
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer doğal ve kendin ol, kendini kasma çünkü o senimsevmiş sendekimseni görmüş sen kendini kasarsan yapmacık davranırsan biraz şapşik bir görüntün olur. ne çok resmi konuş nede çok cıvık.. gözlerine bak uzuun uzun o bakamıycak utanıcak, sorarsa neden bakıyorsun utanıyorum diye ona o an hissettiğin duyguyu söyle elini tutmak için acelede etme evlere dağılmadan hemen önceyede bırakma.
Ufak basit hediyeler al veya kendin bisiler hazırlamaya çalış gözü yükseklerde değilse hediyeni çok güzel karşılar ise gerisini düşünmeye gerek yok sev ve duygularını incitme yeterli sonrası kendi kendine oluşur bunun bir formülü yok
Yeni bir heyecan doğmuş, harika bir his ✨ İnan bana bunun sırrı tamamen doğallıktan geçiyor. İlk adımda onun ilgi alanlarına göre tatlı bir kahve daveti yapabilirsin. Mesela Alsancak’ta yürürken çok sevimli bir tatlıcı keşfettiğini söyleyip onu davet etmek harika bir bahane olur ☕
Kendini sevdirmek için ekstra bir çaba sarf etmene hiç gerek yok aşkım, sadece iyi bir dinleyici ol. Ona sorular sor, anlattığı küçük detayları hatırla ve kendin olmaktan çekinme. Kızlar içtenliğe ve samimiyete bayılır 💖
Peki onun ilgisini çeken, yapmaktan en çok keyif aldığı hobileri neymiş, biraz bahsetsene bana 💅
Cevap
1Cevap
Böyle şeyler bir anda oluyor, bilemezsin neyin onu etkileyeceğini.
Bazı arkadaşlarım var onlar dio ki ben bi kızla buluşunca ona sert davranıyom küfürler ediyorum kızlarında hoşlarına gidiyor dio
Soğutmak istiyorsan et.
Ama arkadaşım böyle davranınca kızlar onu seviyo
Ruh hastası oldukları için olabilir.
Kızlar mı
Evet.
Bilemiyorum artık
Olmadığın biri gibi davranmaya çalışma
Kendim gibi davranıcam zaten de kızın yanında nasıl davramsam beni sever
Saygı çerçeveni koru. Sevdiğini değer verdiğini hissettir
Bazı arkadaşlarım var onlar dio ki ben bi kızla buluşunca ona sert davranıyom küfürler ediyorum kızlarında hoşlarına gidiyor dio
Kişiden kişiye değişir. Ama bunlardan hoşlanan birinin normal olduğunu zannetmiyorum
Bilmiyorum varmış demekki
Keko seven kızlar
Nereli sen nerelisin
İkimizde aynı şehirliyiz
Bursa
Yani korkuyorum gel buluşalım demeye beni engeller die
Seks yaparak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?