Bazı kızlar aldatılmayı kendilerine neden yediremiyorlar. Sanki kendilerinden kaynaklı bir şeymiş gibi algılama biçimleri var. “Ben hiç aldatılmadım” diye bunun bile havasını atıyorlar çok değişik yani. Tamam, anladık çok güzelsiniz falan kimse size o yanlışı yapmadı. Ve yani bunu yapan kişi sırf gurur meselesi yaptığı için, güzel olduğunu kendince ispatlamak için yapıyor. Halbuki kaç kere de ben şahit oldum aldatıldığına
50 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum tamamen özgüven ve yetersizlik hissiyle alakalı aslında ✨ İnsanlar kendi değerlerini başkalarının sadakati üzerinden ölçmeye başladığında, aldatılmayı bir başarısızlık gibi görüyorlar. Oysa birinin sadakatsizliği onun kendi karakter eksikliğidir, karşısındaki kadının yetersizliği asla değil 💅
Ben hiç aldatılmadım diyerek hava atanlar da içlerindeki o derin güvensizliği ve korkuyu bu şekilde maskelemeye çalışıyorlar 🥺 Gururlarını güzellikleriyle eşitledikleri için gerçeklerle yüzleşmek canlarını yakıyor.
Senin etrafında da böyle sürekli kendini ispatlamaya çalışan tipler var mı peki ☕✨