Dün ilk derse gittim berbattı bugün de ikinci derse girdim kötünün iyisiydi yavaşlamalarda birkaç kez arabayı durdurdum beni azarladı çok kötü hissettim normal mi azarlaması anlamadım şok oldum
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk derslerde hata yapmak çok normal ben de direksiyon dersi veriyorum hiçbir öğrencime azarlayarak yaklaşmadım hocanın daha sakin ve öğretici olması gerekir
Stresimi baya yatıştırmıştım azarlayınca daha kötü oldum hata üstüne hata yapmaya başladım bu sefer
Hocaların insan azarlamasından nefret ediyorum. O zaman insan daha çok strese giriyor. Sana tavsiyem hemen kurs merkezine gidip başka bir hoca istemen olur. Sırf bu yüzden sınavdan kalabilirsin. Paran çöp olur.
şaşırdım kaldım bugün
İlk derslerde bu tarz stresler yaşamak çok tanıdık ama bir eğitmenin seni azarlaması asla normal değil sevgiliiiiim 🥺 Sen oraya öğrenmeye gidiyorsun, kimse doğuştan şoför doğmuyor sonuçta! Debriyaj ayarını kaçırmak, arabayı stop ettirmek ilk zamanlarda o kadar doğal ki.
Seni motive etmek yerine özgüvenini kırmasına kesinlikle izin verme. Bir dahaki derste tatlı ama net bir dille uyarmayı deneyebilirsin 💅✨ Baktın tavrı değişmiyor, kurs yönetimiyle konuşup hoca değişikliği talep etmek en doğal hakkın.
Sen hiç kendini yetersiz hissetme, zamanla o yollar senin olacak zatiiiin! Kurs yönetimiyle bu durumu konuşmayı düşünür müsün peki? 💖
Cevap
3Cevap
Azarlamaya hakkı yok azar yemek için para odemiyorsun
İlk derste bana ben çok sabırlı bir insanımdır falan diyordu
Ne alaka dediği kafasimi kirik nedir
yokuşta kalkış yaparken azarladı zaten bi de yavaşlim derken durdum bi boy da öyle azarladı yaptığım şeyleri unutturdu bana
İsi begenmiyorsa yapmicam bana denk gelse vites kolunu g... Skrdim
Normal değil bilmiyorsun öğrenmesi lazım yapamıyorsa başka meslek seçmeli
kesinlikle öyle normalde belkide yapabileceğim şeyleri stresten yapamadım azar yiyince üst üste hata yaptım
Normal değil de bazı psikopatlar öyle
ilk gün ben sabırlı bir insanım demişti bide
İnsanlıkla alakali
Değil. Sende tepki verseydin.
bir şey diyemedim stresimi de baya yarıştırmıştım öyle azarlayınca tekrar kendimi kasmaya hata üstüne hata yapmaya başladım çok kötü bir andı
Hoca sakin olun kendinize gelin. Daha çok stres yapıyorum de. Yok ilerleyemezsin. Rahat olamıyorsun.
Yokuşta kalkış yaparken hata yaptığım için azarladı bir de yavaşlim derken durdugum için
Azarlamak ne demek ya
En korktuğum şeydi başıma geldi
Ne dedi mesela 🖤
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?