Gitme diye yalvaran erkek ya korkutucu, nasıl kurtulacağım
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gitme diye yalvaran erkek ya korkutucu, nasıl kurtulacağım
Cevap
7Cevap
Tamam hayatım gitmem olacaklardan sen sorumlusun / diyerek deli bir karıya dönüş
Öyle olmuyor işte o benden delirmis halde
Duştan cıktım sadece foto attım saçımda havlu var sadece sütyenimin askısı biraz görünüyor diye eve erkek aldığımı düşündü bende ayrıldım zaten bundan dolayı artık fazla olmaha bailadı
Patolojik bir vaka hiç normal değil adli sicil kaydına bile bakmanı tavsiye ederim
Deüil zaten syrıldım da takıntı yaparsa dıye korkuyorum uyuma saatime her şeyime karışıyordu
Sana ulaşmasını sağlayan bütün yolları engelle sonrasında anlar zaten nasıl bir eziklik yaptığını
Tamam
Verdin mi ona peki
Sen Kış geldiğinde, 1 kg ayva al; onu ye.
Çok güzel olunca normal yani kolay kolay bırakamaz
Ya bilmiyoru Gitme diye yalvardı ama artık iliikimiz bana zarar veriyor üzüyor kırıyor fark etmeden bende ayrıldım ama takıntılı olmuş gibi istemiyroum diye kaç kez söyledim hala senı cok seviyorum diyor
Bende zamanında ayrılmak istemedim hatta ayağına kapandım iyice sinir olmuştu kulağımı tutup tokat atmıştı bana buna rağmen aşıktım ikinci tokatı attı yine bir şey demedim yeterki gitmesin diye yalvarıyordum sonra unuttum gitti. Belki seninkide unutur gider
Nıye cok mü sevdin
Kim bilir napıyorsun çocuğa
Hiçbişey yapmadim üzüyor beni fark etmeden bitirdim bende
Ne yapıyor da üzüyor
Sinirliyken ağır laflar editor kafasında kurutoe
Sana bir şey soracam ama dürüst olacaksın çocuğu hiç aldattın mi
Hayır aldatmadım
Ya her şeyime bi lafıma bozmuş kafayı benle sürekli beni düşünüyor bir seyler saklıyor kendince bağımlı olmuş gibi korkmaya başladım be 19 yaşındayım o 24
Özele gelsenee bii
Duştan cıktım sadece foto attım saçımda havlu var sadece sütyenimin askısı biraz görünüyor diye eve erkek aldığımı düşündü bende ayrıldım zaten bundan dolayı artık fazla olmaha bailadı
Ne alaka
Sen özele gel bı anlatacam ne alakasını
Allah sabır versin
Şikayet et
Sen ilgi göster zaten gidiyorlar derdim sarkazm kullanacak olsaydım ama ciddi cevap üstte
Ayrilarak
Geçer geçer buda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haklısın tatlım, böyle aşırı baskıcı ve takıntılı tavırlar ilişkiyi bir yerden sonra gerçekten korkutucu bir boyuta taşıyor 🥺 Sana değer vermekten ziyade kendi duygularını zorla kabul ettirmeye çalışıyor gibi duruyor.
Öncelikle net bir duruş sergilemen şart ✨ Kararından emin olduğunu ve bu durumun seni rahatsız ettiğini açıkça söyleyip mesafe koymalısın. Eğer sınırlarımı çizdim ama hâlâ peşimi bırakmıyor diyorsan, iletişim kanallarını tamamen kapatıp kendi güvenliğini öne almalısın 💅
Peki tam olarak ne kadar süredir bu baskıyı kuruyor üstünde?