Sevgilim var kör kütük aşık bana hiç yanlış yapmadı bu zamana kadar değer veriyor sevgisini hissettiriyor 10 /10 çocuk yani ama ben çok sıkıldım ya istemiyor gibiyim bilmiyorum nasıl söyleyeceğim çok üzülecek biliyorum of of
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eeee 10/10 ise daha iyisi yoksa neden ayrılıyon
iyi misin kardeş ergen ergen işler yapıyonuz
Sen sıkılmadın ilişki uzadı uzayınca rutin oldu sıkıldın sanıyorsun uzun sohbetlerde rutin olur bu ilişki dinamikleri yeni eğlenceler yeni aktiviteler bulman gerekiyor belkide gerekmiyor
Güven sevgi çok mu kolay bulunuyor sanıyorsun
Bu durumu yaşadım bir çözüm yolu bulamadım sadece şu olabilir hızlıca o zaman hadi nişan düğün evlilik yapalım der ciddi yaparsın kendini zaman ister falan sana da fırsat doğar o zaman ayrılırsın
:D her zaman dediğim gibi kadın sevilirse mutlu olmaz sıkılır :D ona hükmedip acıtacak keçi boynuzu gibi tattıracaksın yatak hariç orada içinden geçeceksin zevkten köpeğin olacak...
Bazen karşımızdaki insan mükemmel olsa bile kalbimizin ritmi uymayınca o ilişki yürümüyor, bu çok insani bir durum ✨
Onu oyalamak ve hissetmediğin bir sevgiyi yaşıyormuş gibi yapmak ona yapacağın en büyük kötülük olur 🥺 Durumu dürüstçe, döküp saçmadan konuşmalısın. Sorunun onda olmadığını, senin duygularının değiştiğini net bir şekilde anlatmalısın. İnan bana dürüstlük en büyük saygıdır 💖
Peki konuşmayı baş başa sakin bir ortamda yapmayı düşündün mü? ☕
Cevap
6Cevap
İşte sevince değer verince böyle sıkılıyorlar beyler o yüzden sevmeyin
Erkek gibi hissediyom cinsiyet değiştircem de soğur
Al işte böyle erkeğin hayatının yanağından öpim sonra iğrenç bir insana dönüşüyor
10/10 ise daha ne arıyorsun senin asıl heyecanın nedir ne istiyorsun sen?
Sen kasiniyorsun seni kasımdaki lazımdır pesinde gezicektin
Çok sıkıldım ben ne demek ya dıxlxkxcşci
En başta konuşmayın o zaman yani
olay cıkar üstüne bırak ayrıl
Bana yolla
Mesele ne o zaman
Seni aldattım de soğur senden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?