Bence sevemez çünkü aşk öyle çabuk unutulacak bir şey değil, sadece acısını dindirir, bir başkasında mutluluk arar. Yılların süper sorusu geldi işte
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Tebrik ederim ve insan o aşkı değmeyecek birinde öldürür (genel)
Benim sevdiğim bir kız vardı olmadı işte kavusamadik istemedi beni başkasını seviyormuş. Benim hoşlandığım kızlar oluyor yalan yok hoşlandığım çok kızlar var ama inan ki hiçbiri onun yerini tutamiyor sadece hoşlanmayla kalıyor aşık olamıyorum başkasına
Ask farklı bir şey seversin ama fark eder anlarsın herkesi eşit sevsek ohooo
Sevebilir diyenler aşkı yaşamamış ızdırap ve çin işkencesi de barındırıyor aşk..
Ama insan denemeden de bilemiyor belki hoşlandığım kişiyle beraber olabilsem belkide aşık olurum insan denemeden bilemiyor bunu
Dene işte niye sordun dene sonra gel sor kankiii
Niye ucunun adı farklı
Hoşlanma
Sevgi
Ask
Farklı şeyler çünkü
Hoşlandığım kişiyi bulabilsem zaten denicem
Ask birden olur aniden
Yanılıyorsun aşk aniden olmuyor zamanla oluyor. insan gerçek bir aşka vurulduğunda aşık olduğunu fark etmiyor
Sen aşk nedir yaşamadın ondan deneemeyle olur mu gjbi bir şüphe var
Siz erkekler herkese aşık olursunuz zaten 😂
Benim duygumu benden iyi bilecek halin yok
O seni dediğin hoşlanma ve sevgi baya tanıdıkça sevilir aşık olunmaz
Başkasıyla ilişki yaşamadan aşık olup olmadığını anlayamazsın bilim bile deneme yapmadan anlayamıyor her ne kadar emin de olsa
Tamam kanka umarım olursun
Hiç tanimadigin konusmadigina olursun demedim ki hissettirdiği acı ve duygular fark eder
Teşekkürler umarım olurum ya
Umarım olur gibi yazmışsın iyi kekledin ilginc
sever
Neden sever
: )) sen öyle diyorsan kesin severim verdin gazı millete
Zor bunun cevabı
O yüzden yılların süper sorusu dedim : )). Peki benim cevabima katiliyormusunuz
Öyle sanıyordum ama yok seviyor
Evet seviyor bende fikrimi değiştirdim
Sevebilir
Neden sevebilir?
Neden sevemesin ki? Aşk zamanla bitip doğru kişiyle yeniden doğabilen, ömür boyu yenilenebilir bir duygudur
Ya zamanla bitmeyen aşklar ne olacak?
Bitmeyen aşklar derin bir sevgiye veya anıya dönüşür varlığı yok olmadan da insan hayatına yeni bir aşkı dahil edebilir
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gönül yarası çiçeğim benim, kalbini nasııl bir burukluk kaplamış böyle 🥺 Yaşadığın acının derinliğini o kadar iyi anlıyorum ki... İlk başta insan bir daha asla kimseyi öyle sevemeyeceğini, kalbinin o kapısının sonsuza dek kapandığını sanıyor. Kalp kırılınca hemen iyileşmiyor tabii ki, zaman lazım ☕
Ama inan bana kalbin kapasitesi mucizelerle dolu ✨ Doğru zamanda doğru insan karşına çıktığında, o iyileşen kalbin çok daha olgun ve güzel sevmeyi öğreniyor. Aşka inancını tamamen kaybetme olur mu? Peki seni böyle karamsar düşünmeye iten, canını çok yakan bir tecrübe mi oldu yakın zamanda? 💖