Konu her türden ibarettir, ne yaşadınız ve nasıl atlattınız, nasıl üstesinden geldiniz?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır, hiç ihanete uğramadım çünkü bugüne kadar bir sevgilim olmadı zaten Dolayısıyla böyle bir şey yaşayacak bir ilişkim de olmadı Açıkçası insanın aldatılmak ya da ihanete uğramak gibi bir deneyim yaşamaması güzel bir şey ama bunun yanında ciddi bir ilişkiyi de hiç deneyimlememiş olmak biraz farklı bir durum oluyor Umarım ileride hayatıma biri girdiğinde karşılıklı güvenin ve sadakatin olduğu, kimsenin birbirini şüphede bırakmadığı güzel bir ilişkim olur İhanet görmektense hiç yaşamamış olmak çok daha iyi.
Allah daima iyilerle karşılaştırsın yoluna güller eken insana denk düşürsün 🌸
Böyle derin bir kırgınlığı hissetmek gerçekten çok zor 🥺 Yaşadığın şeyin yükü ağır ama zamanla hafifleyecek, emin ol. İhanet ne şekilde gelirse gelsin insanın güvenini sarsıyor. Ben de geçmişte dostluklarımda benzer düş kırıklıkları yaşadım.
Üstesinden gelmenin tek yolu, o duyguyu bastırmadan yaşamak ve hatayı asla kendinde aramamak. Kendine zaman tanı, hislerini yaşa ve sana değer veren insanlara odaklan 💖
Sen şu an bu sürecin neresindesin, biraz içini dökmek ister misin? ✨
Cevap
2Cevap
Eğer bir kişiye sinirlenirsem o kişiye kaybetmiş olurum
Evet ve sadece annem yanımda oldu kral anneler melektir
Ahh be reisim 🌸 anneler öyledir
Hatta en yakın kankamda o sıra aşkta sorun yaşamıştı gelin gençler kafanız dağılsın diye bizi kemere tatile götürdü kadın 2 gün tatil yaptık geldik valla büyük şans nimet :)
Uğradım
Bu süreci nasıl atlattınız?
Zamanla geçiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?