Bir erkeğin ilk aşkını, eski eşini gerçekten unutturmak mümkün mü?

Kızlar, tavsiyeye ihtiyacım var, stresten uykum gelmiyor :( 1 yıllık ilişkim var, karşı taraf önceden evlenmiş, boşanmış, eski eşi aileden ve lise arkadaşı, 12 yıllık arkadaşlık 5 yıllık evlilikten bahsediyorum, ayrılalı 3 yıl oldu. Beni çok seviyor, ben de onu seviyorum, hayatımda hiç aşık olmadım, sevgilim bile olmadı, herkesi reddettim, sadece o kişiyle huzur buldum, çok seviyorum. Ortak bir arkadaşımıza ilişkiyi ciddi bir duruma taşımak istediğini söylemiş, arkadaşım bana söyledi, karşı değilim aksine mutluydum ama gece gece meraktan eski karısının Facebook hesabını stalkladım ve garip bir duygu yaşıyorum. Bir sürü fotoğrafları var, sarmaş dolaş, birbirini çok seviyorlar, aşk mektubu, şiirler yazmış ona, dünya turunu yapmışlar, bir sürü şey, ailecek fotoğrafları var, inanılmaz rahatsız oldum, bilmiyorum, fotoğrafları görseniz birbirine çok aşıklar, hep iltifat, aşk mektupları yazıyordu fotolarının altına. Kırıldım ve ne yapacağımı bilmiyorum, içimde sanki ne yapsam o aşkını unutturmayacağımı düşünüyorum, o yüzden büyük hayatımı mahvetmek istemiyorum, o duyguları harcamak istemiyorum ama seviyorum…

Bir erkeğin ilk aşkını, eski eşini gerçekten unutturmak mümkün mü?