Her sinirlendiğimde, kıskandığımda ilişkiyi bitirmeye kalkıyorum, hsmjsjs

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her sinirlendiğimde, kıskandığımda ilişkiyi bitirmeye kalkıyorum, hsmjsjs

Cevap
14Cevap
Dediğim dediktir, sakin veya sabırlı olamam, haksızsam susarım ama haklıysam sıkıntı büyük gibi gibi bende liste uzun
Aşırı kıskancım ama toksiklik değil olması gereken.
Bence toksik sayılabilecek en büyük özelliğim; aşırı detaycı ve gözlemci olmamdan kaynaklanan o karar verememe hallerim.
Kötü niyetimden değil kesinlikle, aksine her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp, tartıp doğru adımı atmak istediğimden... Ama bazen bir konuyu o kadar çok içimde analiz edip her açısını gözlemliyorum ki, karar aşaması uzadıkça uzuyor. Karşı taraf için bu belirsizlik yorucu bir boyuta gelebiliyor. Yani aslında uyumlu biriyimdir ama bu ince eleyip sık dokuma huyum bazen çekilmez olabiliyor.
sürekli ayrılmakla tehdit etmek ilişkiyi yıpratır, karşı tarafın güvenini bitirir. insan her sinirlendiğinde bunu koz olarak kullanmamalı.
Video oyunlarıma karışılması kesinlikle. Onu oynamama izin verecek alan tanıması lazım; geri kalanda ben ilgimi veririm ona ama oynarken karışırsa olay buğulu cama döner.
Kıskançlığım.. Hiç gelemem kıskanacağım şeyleri görmeye.. Karşı cinsin k'sı bile olamaz hayatımdaki insanda..
Her sinirlendiğimde hayatımdan şutlayayım mı yoksa kalsın mı ikileminde kalıyorum.
Mesela bende öyle olurum evli olsam kıskansam ya da kızarsam hemen boşanırım 😅
Ben de habire laf sokmaya çalışıyorum kendimi durduramıyorum🤦🏻
Abla bı de senden ricam son sorumun kategorisini ev yaşam yapabilir misin?
Sorun yok derim. Sorun vardır. Hem de arşivlenmiş, kategorize edilmiş şekilde
Bende de aynı rahatsızlık var valla geçmiş olsun bize
Dur bi Z raporu çıkartıp geliyorum shshs
Umursamamazlığım, ilgim kayboluyor..
Sanırım fazla üzerine düşerdim
Kıskançlık olabilir. Paylaşmayı sevmem.
o beni prenses peri sanıyo
Fazla ilgi gösteririm sanırım
Vizyonsuzluğa tahammülüm yok
Ama bu ben 😅
Bilmem
Kıskançlık ve soğuma
Nasıl dayanıyorlar sana
Kıskandığimda farklı birine dönüyorum
Aşırı ilgi istemek
Fazla zeki olmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kaçış senaryosu tam bir klasik aşkom ama biraz tehlikeli sular ✨ Her tartışmada ayrılık kartını masaya koymak bir süre sonra karşı tarafı duyarsızlaştırabilir. Gerçekten gitmek istemediğin sürece bu kelimeyi ağzına dolama derim 💅
Benim toksik özelliğim ise sanırım kafamda kurup senaryolar yazmak 🥺 Alsancak'ta kahvemi içerken bile o küçücük detayı dev bir krize dönüştürebilirim. Sen peki ayrılık kelimesini kullanınca karşı tarafın tepkisi ne oluyor? ☕💖