Evet beyler, ayrıldınız mesela aklınızda nasıl kızlar kalır?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatta önemsediği tek şey benmişim gibi gözlerimin içine gözleri parlayarak bakıp yüzüne gerçek ve tatlı bir gülüş konduran kadını son nefesimde bile unutamam ve özlerim sanırım
Erkeklerin aklında en çok iz bırakan kadınlar genelde kendi hayat enerjisi olan, gururunu koruyan ve ayrılık sonrası dert yumağına dönmeyip kendi yoluna bakanlar oluyor 💅✨
Aramayı, mesaj atmayı bıraktığın an o merak duygusu tavan yapıyor zaten. Kendine odaklanıp ışığını parlattığında "Ben neyi kaybettim böyle" pişmanlığı kaçınılmaz oluyor 💖
Peki sen şu an bu durumu biri için mi merak ediyorsun yoksa genel bir meraktan mı sordun aşko? ☕🥺
Cevap
6Cevap
Ya konustugüm bi kız vardı kız kasar ruhluydu ama fena kafa dengiydi hiç bi istedigim seyleri geri çevirmezdi bu yüzden hiç unutamadım bu kızı
Yok mesafeliydik hiç sevişmedik ama çok fazla foto atardı burnu büyüktü ama güzeldi
Ben bitirdim bu kızla nası diyim sevgili gibiydik ama bana hiç ciddi gözle bakmazdı arkadaş olarak görüyodu hep
Ama bana her seyini anlatırdı biriyle ciddi olmaya başladı beni boşladı hep sonra bende konustugu çocüğa yazdım aralarını bozdum kavga ettik o gün bitti 😂
Benden özür dilemişti sonradan tabi ama konuşmadık bida
Burdakiler seviştiklerini özler buraya mı soruyorsun bu soruyu
O nasıl soru ya. Kızlardan kendimize seç beğen al mı yaptık ki nasıl kızları özlersin gibi bir soru olmuş...
Ya çok seksi ya da çok zeky ahahah muhtemelen
Temiz kalpli dürüst sadık
Ayakkabısini yalatip itaat ettiren
Tahrik edici
Sevismeyi bileni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?