Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 21,7b cevap paylaştı.
u 7 gü2 ay'dan daha kısa sürede başkasına ilanı aşk edeni bile gördüm. Şaşırmamak lazım karakter meselesi.
01 Yorumla
Soran7 gü10 senelık ılıskı ben nısanı ertleeyınce bıttı evlenecektık nısanı erteleyınce ayrıldı 1 ay acı cekmıs ama ıkıncı ay baskasından hoslanmıs aklım almıyor
ne kadar uzundu iliski
05 Yorumla
Soran7 gü9 yıllık ılıskı ben nısanı erteleyınce bıttı
Soran7 güson ıkı senesı toksıktı ben evlenmeyı orayı gıtmeyı ıstemıyodum doguya atanmıstı aynı donem ben depresyon gecırdım kotuydu ben nısanı ertleeyınce artık son radde oldu ayrıldı bes aydır ugrasıyorum ama donmıuyor yanımda agladı defalarca ama donmuyor sevgısı bıtmıs
Soran7 güsevıyorum cok evlencektık ama aptallık yaptım
Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. Bitebilir ya normal gayet
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu ne acele mk
02 Yorumla
Soran7 gü9 senelık ılıskı hemde evlılık oncesı oldu. ben nısanı ertleeyınce ayrıldı 1 ay acı cekmıs 1 ay sonra kızdan hoslanmıs
7 güBenim bitmiyor 2 ayda
084 Yorumla
Soran7 gü9 senelık ılıskı benım nısanı ertelememle bıttı ugruna olurum dıyen adam ıkı ayda baskasından hoslanmıs mantıkla hareket edıcem huzur arıyorum vs dıyor yara bandı ılıskı mı yoksa cıddı mı bu cocuk
- 7 gü
Ciddi
Soran7 günerden anladın cıddı oldugunu
- 7 gü
Aslında tanımıyorum o kişiyi ama yakın arkadaşımın başına benzet bir durum geldi 10. yıllık ilişkisi bitti diğer kişi. ile 1 ayda tanıştığıyla evlendi
Soran7 güha ama o kızı kendı sevmedıgı ıcın mı bıraktı acaba benımle evlenecekken ben son dakıka ıptal ettıgım ıcın ayrıldım bırde yanımd gorusmede uc kez agladı ama artık sevmıyorum ıstemıyorum dıyor
- 7 gü
Hayır kız onu bıraktı
- 7 gü
Sen de önüne bak artık
Soran7 gü1 aylık kızla mutlu mu peki
- 7 gü
Muhtemelen çünkü seni tanıyor onu tanımıyor senden alacağını aldı ama o kişiyi tanımıyor keşfetmek istiyor
Soran7 gühayır senın arkadasını dıyorum evlenmıs ya mutlu mu
Soran7 gübenım ıcın sen benım ıcın bır yarasın dedi
- 7 gü
Arkadaşım erkek terk edilen o kız onu terk etti 1 ayda tanıştığı bir adamla 1 sene içinde evlendi arkadaşım 1 yıl depresyona girdi sonra ailesinin bulduğu bir kadınla evlendi mutluyum diyor ama arada bir efkarlandı mı onun konusunu açıyor diğer kızı hiç bilmiyorum mutlu mu değil mi kendisini sevmezdim hiç
Soran7 gübızde durumlar soyle ama o cok emek verdı ben sureklı olumsuz toksıktım artık son dakıka nısanı erteleyınce gururuna yedıremedı haklı olarak ben bes aydır ugrasıyorum duygusal muzık bıle dınleyemıyor arabada calınca ağladı sence bu cocuk benı gercekten sevmıyor mu
Soran7 gübır de arkadasın kızla nıye evlenmedi
- 7 gü
Maalesef sevmiyor
- 7 gü
Arkadaşım kızla hep evlenmek istedi kız erteledi hep en sonunda kız başka adama gitti
Soran7 gütamam bende de bu durum var o hep evlenmek ıstedı ben erteledım
Soran7 güneden sevmıyor dedın
- 7 gü
Bıktı senden anla ruhen aklen bedenen yoruldu adam 9 yıldır çabalamış anasını skmşsin ilişkinin
Soran7 gühıc bır hıssı kalmadıysa neden hala yanımda ağlıyor pekı ıcımde yarasın sen diyor ayrıca tum hatamı anlayıp duzeltmek ıcınden bes aydır ugrasıyorum artık sessız kalsam özler mı ıkı uc gun once vedalastık vedalasmak zor ıstemıyorum dedı yıne gozu doldu
- 7 gü
Bilmiyorum kafası karışık da olabilir ama sana dönmese daha hayırlı olur
Soran7 gühayır kesınlıkle ben onu sevıyorum onu uzdum evet ama depresyon surecındeydım her sey cok karmasıklastı nısanı sadece ertleemek ıstedım ve bes aydır da ugrasıyorum sence duygusu dedıgı gıb ı yoksa nıye sureklı ya aglıyor ya da kendını zor tutuyor bunu anlamıyorum slow muzık bıle dınleyemıyormus
- 7 gü
Muhtemelen ağlaması rahatlamak için olabilir dönmek için değil dışa vurulmayan duygu eninde sonunda yük olur patlar
Soran7 güama her bulusmada ağladı son uc bulusmada da muzık de dınleyemıyorum anında kapatıyor cagan sengul cok yazık caldı kapadı arabada nyıye kapattın dıyınce aglamaya baskadı bılerek yapıyosun dedı hıc duygusu yoksa muzık etkıler mı kı
- 7 gü
Konu duygu değil ki sen duygu kısmında takılı kalmışsın
Soran7 gütamam sevmıyorum artık dıyıp her seferınde aglamasını anlayamıyorum ben bırını sevmesem aglamam muzıgede takılmam bu kadar hassas olmam. Ben duzeltmek ıstıyorum evlılık korkum aıleden kaynaklı oldugu ıcın oteledım sevmedıgm ıcın degıl ama bunu da cozdum terapı aldım bes aydırda onu kazanmaya calısıyorum ne yapabılırım sence
- 7 gü
Sen adamı hiç anlamamışsın konu duygu değil sevgi ile alakalı değil tutturdun ağlıyor sana diyorum ki adam çok yorulmuş çabalamış ama çok toksik şeyler yapmışsın ki demiş sana mantığımı kullanıcam bu ilişki bana iyi gelmiyor sevmiş seni ama sen ona iyi gelmemişsin artık dengesi bozulmuş huzurlu bir ilişki. arıyor ağlaması sevgiden ama sevmek ilişkiyi. yürütmüyor maalesef tek başına yeterli değil evlenince de bir şey değişmeyeceğini sorunlu bir. ilişki olacağı için tekrar aynı sorunlar ve döngünün içinde bulacak
Soran7 gütamam haklısın zaten tam dedıgın gıbı huzur arıyor mantık arıyor ama bunları yapıp bır yandan da sevmıyorum dıyor ınanmıyorum. Kesinlikle o hatalarımı yapmıcam aksine bana ders oldu depresyon yasamam veya baska sorunlarımın sevgılımın bır alakası yoktu yordum uzdum sadece guven huzur mutluluk vermek ıstıyorum bunu anlattım ama ınanmıyor ıstemedı onu gerı kazanmak ıcın ne yapabılırım ınancını gerı kazandırmak ıcın tekrar bıse ınanması ıcın gercekten bır an bıle ona guvensızlık huzursuzluk hıssettırmıcem son kez bır mesaj atıp kendımı anlatıp sessız mı kalsam
- 7 gü
Ben seni de onu da anladım onun güveni kırılmış sana karşı hani güven nasıl kazanılır tekrardan Bilmiyorum çok zor bir şey eğer mücadele edersen sana inanır ama hayatında da başka biri var bunu nasıl sorun etmiyorsun orayı anlamadım
Soran7 gükıza karsı bır hıssı oldugunu dusunmuyorum cunku sureklı mantıgımla hareket edıcem dıyıp duruyor. Ayrıca onu sevıyorum ve hatamı farkındayım sorumluluk almak ıstıyorum. Kızla konusma var sevgılı degıller o yuzden Şu an ıcın onemsemıyorum. nasıl mucadele edıcem artık baskı hıssedıyor kendı yoluna bak dıyor sureklı bunaltmak ters tepmez mi
- 7 gü
Bence ters teper
Soran7 güo zaman bıraz sessız kalıp 10 gun kadar sonra ona son kez hatamı anladıgımı duzeltmek ıcın her seyı yapacagımı kapımın acık oldugunu soyleyıp sessız kalmam en mantıklısı sanırım
- 7 gü
Tabi söyle ama naçizane fikrim söylemek başka değişim göstermek başka
Soran7 güdegısımı nasıl gosterıcem ama ılıskıye donmedıkce gosteremem kı
- 7 gü
Dönerse diye dedim yani değiş yeni bir ilişkiniz olsun merak ettiğim bir şey var
- 7 gü
9 yıl boyunca beklemiş senin hazır olmanı çabalamış sen de ertelenmişsin hiç. mi korkmadın hep adamı üzüyorum erteliyorum bu adamı bir gün kaybederim diye
Soran7 güben degıstım ama once donmesı lazım burada yapabılecegım ne var? ne merak edıyorsun
Soran7 gü2023 te evlenme teklıfı ettı sonra ben tatıldeyken story atmıstım bıkını ustum vardı kulaklık vardı acık bır poz degıldı kaldır dedı bende kaldırmadım dıye yuzugu gerı ıstedı sonra barısmak ıstedı uzun sure ben ıstemedım hemen yuzugu gerı ıstedıgı ıcın. sonra 2025 yılında konustuk ocak ayında nısan olsun dedık 2026 ocak ama ben 2025 kasımdan ıtıbaren saglık sorunu yasadım yapamadık bende ona hazırana erteleyelım dedım ama kabul etmedı Mart ayında da ben hazır olmadıgım ıcın uc ay sonra ertelesek olur mu dedım ayrıldı ama ayrılma sebebı bu degıl o doguya atandı ben doguda koyde ıkı sene orada kalmak ıstemıyordum sureklı olumsuz ve mutsuzdum
- 7 gü
Anladım kaybetme korkun olmamış
Soran7 gükaybetme korkusu da degıl 1 sene agır depresyon yasadım fızıksel olarak da cok hastaladnım ama bunlardan da sıkıldı o sımdı ne yapmalı sence donme ıhtımalı var mı son mesaj atıp bıraksam ozler mı
- 7 gü
Ben genel dedim kaybetme korkusunu... Bu arada geçmiş olsun sağlığın umarım yerindedir... Yani içinde kalmasın bence konuş sonra geri çekil
Soran7 güyanı bes aydır ugrasıyorum bu onda ozlem duygusu olmamasını saglamıs mıdır bu saatten sonra sessız kalmam ıse yarar mı kız hatasını anladı aslında ugrasmıstı dıye dusunurdum o sessızlıkte tesekkur ederım bu arada sağ ol
- 7 gü
Yani az bir süre değil aranızda geçen 9 yıl e diğer kişi ben ilk başta sevgili oldu sandım değilmiş bu da barışma ihtimalinizi arttırır
Soran7 güdığer kısı ıle olan durum su 2 3 aydır konusuyorlar ıkı kez yemege cıkmıslar Şu an aynı yerde ogretmenler o yuzden muhtemelen daha cok gorusucekler kız benımkı uzun ılıskıden cıktıgı ıcın cekınıyormus benımkıde ask sevgı yok begenı var artık huzur mantık arıyorum dıyor yanı kızla olsa bıle cok yogun duygu olacagını sanmıyorum ben hatta belkı olsa hıssedemıcek bır sey cunku cok yogun bır ılıskıden ayrıldı Şu an yapabılecegım son mesaj ve sessızlık o halde
- 7 gü
Siz o yüzüğü verme sürecinde ayrı mı kaldınız 2 yıl... evet senin yapacağın pek bir şey yok için rahat etsin mesaj atmak yerine ara ya da görüşebilirsen yüz. yüze konuş
Soran7 gühayır ıkı yıl degıl ıste heralde maks 1 sene ama hep o ugraısyodu konuusyouk yani engelledı benı wptan aramadan vs en son bugun aradım yola cıktın mı dedım aramayı acmayınca smsten sukur ıyıyız sıkıntı yok dedı sonra engellemıs oradan da telegramdan yazıcam 10 gun sonra yuz yuze gorusemme doguda koyde zaten cok konustum kendı ıcınde dusunmesı lazım artık bence
- 7 gü
Bence kız da o da birbirlerini sevmiyor
Soran7 güneden boyle dusundun ya zaten bu kadar kısa surede bır sey olmaz 2 kere yemege cıktılar sonra ıstanbula geldı ogretmen benımkı kızda farklı sehırde ıkı ayda mesajlasma oldu ortada bır sey yok zaten kı kızla konusurken benım yanımda aglaması da bellı edıyor ama sevmıyorum dıyor ben buna ınanmıyorum hıc sogudu bence duygusunu hıssedemıyor
- 7 gü
Kadınlar saldırgan olur böyle işlerde adını o koyar 2 ay oldu koymadıysa kız çok ciddiye almıyor
Soran7 gükızın daha hıc sevgılısı olmamıs 27 yasındaymıs hıc ılıskısı olmamıs muhtemelen cekınıyodur
- 7 gü
Hmm kızda aynı yerde öğretmenmiymiş
Soran7 güevet yakın bır koyde ya kız meselesı benı nedense hıc korkutmuyor bılmıyorum sebebını
Soran7 gübırde o yasına kadar hıc sevgılısı olmayan bır kadının da ılıskıde ya da o surecte problemlı olduugnu duusnuyorum ya da yalan soyluyor sevgılım olmadı dıye
- 7 gü
Bende aynı fikirdeyim kız sevmiyor
- 7 gü
Tabi ki yalan söylüyor hiç sevgilim olmadı diyen kız inandırıcı değil 😂
Soran7 gübenımkı sevıyor mu sence benımkı maks kacmak mantıken bırını denemek ıcın yapıyor bıtlıse gıtmek ıstıyor musun dedım yok burada aılemın yanında rahatım dıyor kıza bayılsa kosa kosa gıtme hevesı olur
- 7 gü
Hayır sana bir sır veriyim mi o da sevmiyor
Soran7 gükızın zaten ınstagramı yokmus profıl resmı bıle yok telı gızlıce karıstırdım buna demıskı kullanmıyorum ama kızın ne yaptıgı bellı degıl bana cok suphelı geldı bende bunu dedım ınanmadım vs herkes sen mı dıyor ama kız bır seyler saklıyor bu safım da yer artık bılmıyorum ama sonuc olarak bır sey olacagını sanmıyorum
- 7 gü
Evet ben direk söyledim sana kız yüzde yüz sevmiyor bunu kullanıyor
Soran7 gübunun duygusu var mı sence? bır de kızın bu devırde profıl resmının bıle olmaması normal mı cıcek bocekte yok hıc bır sey yok
- 7 gü
Kız tehlikeli baya
- 7 gü
Onu bilmem o kendi egosunu tatmin ediyor bak bende değerliyim beni isteyen var diyor sana 😉 ama o kız onu istemiyor haberi yok
Soran7 gübabası polısmıs gızlılık ıcın resmı yoktur dıyor bu yanımda kaydettı numarayı falan dıyor ama profıl resmını gızle dıye bır sey var valla kızın ılıskısı bıle olabılır bana cok suphelı geldı
- 7 gü
Sen benim dilimden anladın tabi ki var kızın görüştüğü birileri köy yerinde arkadaşa ilgiye ihtiyaç duyuyor normal arkadaş olsalar istediği ilgiyi alamaz
Soran7 güya bu bıraz saf anlamıyor asırı sacma cunku hıc sevgılısı olmamıs ınstagramı yok profıl resmı yok mantıklı gelmedı bana hıc acıkcası benımkıde hanım hanımcık vs dıyor aman hıc sanmıyorum bır sey olacagı ha gercekten bu dogruysa kız asırı cekıngen bu hesapları vs de yoksa bu cekıngenlıkten yıne ılıskı olmaz
- 7 gü
Hayir çekingen falan değil
- 7 gü
O her haltı yiyor
Soran7 güYanı bence de belkı profıl resmınde sevgılsıı ıle resmı bıle olabılır ondan gızlemıstır her sey olabılır belkı dıger cocuktan emın degıl benımkıyle denemek ıstıyor cunku hem ınstagram hem profıl resmı olmaması ılgınc
Soran7 güPekı benımkıyle ne olur sence hoslanmıs mıdır gercekten rebound mu yara bandı mı yani
- 7 gü
Kız oyuncu senin ki saftrik bırak elleme senin kinin üzerinden tır gibi geçsin bu arada yazma bu adama
Soran7 güTamam da kıza aşık olursa nasıl gerı donucek kız oyuncuysa daha sıkıntı olmaz mı
- 7 gü
Kız oyuncu zaten
Soran7 güTamam ıste kız tehlıkelıyse asık ettırebılır mı kendıne bu durumda bana donmesı tehlıkelı olmaz mı
- 7 gü
Evet ettirebilir sana dönmesin zaten son anlattıkların hoşuma gitmedi ilk başta ona hak verdim ama şimdi sana
Soran7 güNe hosuna gıtmeyen kısım bana da yazsana
Soran7 güBu arada bana kız konusu ask sevgı yok artık o ıslerı bıraktım vs dıyodu bılemıyorum
- 7 gü
Birincisi hoşuma gitmeyen kısmı senle yolları ayırsada görüştüğü birini sana anlatmaması gerekir kıskandırma yapar gibi geliyor sen sorsan bile anlatmamalı ikincisi iki ay olmuş illa sevgili yapmak zorunda birileri ile konuşmak zorunda değil insan yalnız da kalabilmeli bana o tip kişiler kadın erkek olsun hiç fark etmez güven vermiyor hep sanki kadına veya erkeğe muhtaç gibi görünüyorlar seninle bu kadar sohbet etmem ise benzer şeyler vardı benim ilişkimde de dikkatimi çekti
Soran7 güBen de ona bunu dedim 2 ay olmus daha ıkı ay once evlenmek ıcıp yanıp tutusan adam yoluna ölürüm dıyen 2 ayda nasıl unutuyor. Daha oncekı ayrılıkları ben baslattıgım ıcın pesımden gelıyodu sımdı o ayrıldı haklı ayrılıkta ama boyle bır durumda bu ne acele ustune ustluk bana da kısmetın varsa gorus dıyor bır yandan da telefonuma arama geldıgınde kım dıye soruyor. Ha bırde hanım hanımcıkmıs kız kızı daha ne kadar tanıyosun kı bana da uc sene once bıkını ustum bellı okdu dıye kı fıltre vardı acık degıldı sonradan bunun ıkı arkadası bana yurumustu ama resımden 1 sene sonra falan resımde de hakıkayen bır sey yok bıkının ıpı bellı sadece oyle paylasırsan tabi begenırler hafıf kız derler sana dıyor kendı arkadasının yurumesının sebebı buymus yani
- 7 gü
Dediğim gibi ben bu tip kadın da erkeği de sevmiyorum bak ayrılabilir sorun değil ama hemen biri denk gelirse gidiyorlar demek ki evlenince de böyle olucak küstüğümüzde biri denk geldi mi işi yürütecekler... o kız şeytan onun haberi yok
- 7 gü
Sevgilinin erkek arkadaşları yürüyor onları normal karşılıyor ve cevabı da senin hafif olman öyle mi ya bi sgitsin sen öyleysen senle ne işi varmış
Soran7 güOnları hayatından cıkardı benle o ayrıldogı donemde oldu ama orada bılr ta 3 sene once bıkını usru olan ve bsllı se dehıl oyle bıkınılı fotograf falan yok yanı ondan bana yurumus hafıf kız derlermıa cunku 10 senelık ılıskısıne saygısı yok bırde benım mıdem seyde bulandı kısmetın varsa degerlendır olmayacagını bılıyorum sana kımseyle olma dıyemem bunu desıgı kadınla omrunu adadıgı kadın ve ortada aldarma falan da yok anlartım durumumu cozulmeyecek mesele degıldı bılmıyorum senınle konusumca bıraz sogudum sankı bu arada bende dedım evlensekte baskasına bakardın nıye bakayım sevgılıyken oldu mu dıyor
Soran7 güYanı soyle 24 martta ayrıldık Mayıs sonu gorustuk orada bır seu demedı hatta uyuduk sarıldı falan yakındı ertesı gun hıssının bıttıgını soyledı sonrasında ben zorlayınca 1 hafta sonda falan begendıgım bırı var dedı arac aldı hemen kıza bunu soylemıs yemege cıkarmıs bu hız gercekten anormal anlattıklarım bırmısse bıtmıstır sen yapmıssın bıraz da vs dıyırlar ama duygu bu kadar hızkı gecıs olur mu dusunsene 10 senelık ılıskı kadınla eblencektın agustosta yanına gelecek her seyın planlo bırden erteleme oluyor ayrılıyosun 1 ay acı cekmıs sonra sogumus baskasjndan hoslanmjs kızı yenı mı tanıdın yoo semınerlerde gordugum bırıydı zaten dıyodu ee ben varken begenmısrın yanj dedı sen varken kımseue bakmadım maks guzel kız demısımdır nekarken bakabılıfım vs dedı bende ıkı ıko bucuk ay baskasıyla gorusme yemege cıkmak ıcın 10 senelık ılıskıde cok erken suresı mı var dıyor aklım hızına algılayakıyor hadı o an yapto ben kac aydır ugrasıyorum bellı kı bu kız korktu gelmedı ortafa baska mesele yok yanı kufur yok ona hakaret yok evet erteleme ıstegı onu kırıcı ama zaten jazır olmadıgımı bılıyodu ben nısan Mayıs gıbı troıdle de alakalı sorun yasadım onu dıyor bak ertelesek yıne olmayacsktı yıne hastalandı bende jastada olsam artık yapacsktım dedım psıkolojık olarak o kadar cokmustum kı bedenımse fızıksel yansıyodu bana son 2 senenın kotu oldugunu mutsuz bır kadın oldugumu soyleyıp duruyor evet cabaladı ama 1sene major depresyon tedavısı aldım sebebı cıddı bır aıle meselesı onu bıle sonradan dedıkı herkes sorun yasıyor
Soran7 güSenı takıp ettım bu arada kendjmı sureklı suclamam dogru mu sence
Soran7 güSana mesaj atıyorum bır baksana
Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Nor ak tabiki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, kalbin ritmi bazen mantığımızdan çok daha hızlı değişebiliyor, bu kesinlikle çok normal! Uzun bir ilişki bittiğinde zihnimiz o bağı aslında ilişki içindeyken yavaş yavaş koparmaya başlamış olabiliyor 💔✨
İlişki resmiyette bitse de duygu birikimi önceden tükendiği için kalbinde yeni bir heyecana yer açılması çok insani. Kendini suçlayıp haksızlık etme sakın. Bazen yeni bir enerji, iyileşme sürecini hızlandırır 💖💅
Peki bu yeni hissettiğin şey gerçekten hoşlantı mı yoksa sadece alışkanlığın getirdiği bir boşluğu doldurma isteği mi, hiç düşündün mü? ✨☕
duygu tukenmıs olamaz sevgılımle 24 martta nısanlanacaktık ben nısanı ertleeyınce bıtırdı 2 ay sonra baskasından hoslanmış
Ayy çok üzüldüm şu an, içinin nasıl yandığını hissedebiliyorum aşkım benim 🥺 Demek ki o senden çoktan kopmuş, hiç hak etmemişsin bu hareketi 💔 kalbini ferah tut lütfen... ✨