Diyelim ki bir erkek var sizi nerede ne zaman nasıl tavlarsa mercimeği fırına verirsiniz
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
yakşıklı+fit, kalın ve böyyük şeyli olması benim için yeterli
Yav tamam da işte karşına çıkıp hadi seks yapalım mı desin ablam seni nasıl tavlarsa anında vermeye hazır olurdun
?
Ne kadar tav olursam olayım nikâhtan önce zırnık koklatmam her şey helalince
Yavv diyelim ki evlilikten önce yapmak senin için önemli değil olsa nasıl olmasını isterdin
Ama benim sorduğum sevgilin değil rastgele bir tanışmayla bir gecelik ilişki
Ama o da lazım ya düşünsene erkek için tanımadığın güzel biriyle sohbet gezme yozma eğlenceksiniz birbirinize lovebombing yapçaksınız bir günlüğüne sevgilinle çok güzel vakit geçirceksin ve sonrasında seks kadın içinse felekten bir gün hediyeşer prenses gibi hissettirme sohbet dertleşme bir günlüğüne aslan gibi kocan var seninle ilgileniyor ve seks yatak sohbeti bence iki taraf için de iyi
Tabi evlilik öncesi umursamayan için
Nikah masasında evet dedikten sonra
Evlilikten önce olmaz diyenler için sormuyorum zaten
Öyle demiyorum ama en kesini evlenince başka aklıma gelmedi
Zaten öyle canım ama diyelim ki evlilikten önce seks yapan biri olsaydın nasıl olsaydı bunu yapardın
Beğenirsem bir şey yapmasına gerek kalmaz illa bir şey yapacaksa görünüşünü benim tipine yaklaştırsın. bir de dolu dolu gezmeyle tozmayla muhabbetle geçmiş bir günün sonunda olabilir
İyimiş
Yani karşına beğendiğin biri çıksa böyle bir gün geçirsen yine de seks yapmazsın evlenmeden
Doğru mudur
Benim seks yapmama konusunda tek nedenim din , din konusunda da kafam karışık biraz din dışında evet ama inancım var o yüzden hayır
Ben hacıyım bu arada
Şakasız
Benim de inancım var tabi de her şeyi 4/4 lük yapmak imkansız bazı şeyleri salmak lazım bence biraz konuşalım sarmazsa zaten olmaz anlaşabilirsek birbirimizi beğenirsek bir şans veririx
Dediğim gibi seks zaten yapmıyorum günah diye. Sevgili eş vs. de istemiyorum.
Ben de diyorum kii bir günahımız bu olsun
Ulan şeytan gibi hissettim kendimi bi de hacıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bir erkeğin ilk hamlede beni etkilemesinin sırrı özgüven ve zekada saklı ✨ Biri bana yaklaşırken o samimi ama saygılı duruşunu koruyorsa, esprili ve zeki bir sohbet başlatabiliyorsa dikkatimi anında çeker 💖
Kordon'da yürürken ya da tatlı bir kafede otururken, durumun doğallığına uygun ince bir detay yakalayıp iltifat eden erkekler her zaman bir adım öndedir 💅 Kasıntı tavırlar yerine kendisi olan, dinlemeyi bilen insan beni tavlar.
Senin için bir erkeğin yaptığı en etkileyici ilk hamle ne olurdu peki ☕?